Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
nosara

#26 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by nosara »

Cokolinda nije Hrvatska, cak jako lose kotira doma.

Ono sto je opasno je to da niko iz Brisela ne reaguje na njene izjave. Ipak je ona (bila) casnik NATO saveza.
General War

#27 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

ČLAN JEVREJSKE ZAJEDNICE U BIH OGORČEN: "Da su tačne izjave hrvatske predsjednice, ne bih mogao hodati mojim Sarajevom"
costacurta

#28 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by costacurta »

Nadzornik wrote:Evo i Informera... :-)

Koja ce to naslovnica sutra biti.... :shock:

KOLINDA PRIZNALA DA JE DODIK U PRAVU: BIH JE NESTABILNA ZEMLJA POD KONTROLOM MILITANTNOG ISLAMA!
Brutalna "ćuška" Sarajevu iz Zagreba!

https://informer.rs/vesti/politika/4503 ... vu-zagreba
Čuj "ćuška" i to brutalna!? :lol:
House

#29 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by House »

ona i plenković se blamiraju gdje god stignu
salik79

#30 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by salik79 »

General War wrote:
salik79 wrote:
General War wrote: Kakvu stetu, ko je jos slusa ba? Pa nije izrael od jucer, niti se tako objasnjava situacija u svijetu.
Najveca steta za BiH su domaci izdajnici i sluge.
Identican stav po pitanju BiH, Islama i nuslimana u njoj, ima i Izrael. Znam, to tebe ne tangira...
Zna Izrael kao i ja oderdjene fakte, koji tebe isto ne zanimaju nadati se da se doslo pameti.
Reci mi, znas li ko je u "strucnoj komisiji" za "istinu o Srebrenici"? Znas li ko negira genocid u Srebrenici? I konacno, znas li ciji ministar vanjskih poslova prvo dodje u Banja Luku, a tek nakon pola godine u Sarajevo? Znas li koga docekuju u Izraelu sa najvisim drzavnickim pocastima i entitetskim obiljezjima? Itd, itd, itd....
Nadzornik

#31 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Nadzornik »

General War wrote:ČLAN JEVREJSKE ZAJEDNICE U BIH OGORČEN: "Da su tačne izjave hrvatske predsjednice, ne bih mogao hodati mojim Sarajevom"
Hodam i ja ponekad Zagrebom ali neupadljivo i u putu do pekare stalno u sebi ponavljam,kruh,kruh,kruh... :D
Sanjarko

#32 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

Ovo je sve bojim se priprema. Sprema se nesto. Ne bi ovako ona l*jala bez odobrenja.
Nadzornik

#33 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Nadzornik »

House wrote:ona i plenković se blamiraju gdje god stignu
Legitimni glasnogovornici svojih biraca.
Sanjarko

#34 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

salik79 wrote: Reci mi, znas li ko je u "strucnoj komisiji" za "istinu o Srebrenici"? Znas li ko negira genocid u Srebrenici? I konacno, znas li ciji ministar vanjskih poslova prvo dodje u Banja Luku, a tek nakon pola godine u Sarajevo? Znas li koga docekuju u Izraelu sa najvisim drzavnickim pocastima i entitetskim obiljezjima? Itd, itd, itd....
Pa ima Izrael tijesne odnose sa RS i Srbijom. Vjerovatno saradzuje i sa Hrvatskom. Nije im bez razloga htjeo prodati svoje F-16ke.

Sprema se nesto @Salik garant. Ne bi l*jala bez pokrica i odobrenja.
House

#35 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by House »

:lol:

evo usrao sam se od straha.
Sanjarko

#36 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

House wrote::lol:

evo usrao sam se od straha.
Nemora znacit ovdje da se nesto sprema. Nego Iran vs Izrael i Amerika.
House

#37 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by House »

jer ti kontaš da je ovo izjava jebene kolinde, a ne nekog visokog dužnosnika izraela?

i nije prvi put btw.
Last edited by House on 30/07/2019 22:29, edited 1 time in total.
baglama

#38 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by baglama »

Vizionar 1985 wrote:Ovo je sve bojim se priprema. Sprema se nesto. Ne bi ovako ona l*jala bez odobrenja.
Sprema se oluja.(Vazduh treperi kao da nebo gori)Hrvatska u Shengenu za nekoliko sedmica.Oni koji misle da su nam u zapadnoj Europi prijatelji bolje da se odmah udare tokmakom u glavu.ovo je ozbiljno bez smajlija
House

#39 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by House »

treba joj spucati diplomatsku šamarčinu i da žačepi usta za sva vremena.
Sanjarko

#40 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

House wrote:jer ti kontaš da je ovo izjava jebene kolinde, a ne nekog visokog dužnosnika izraela?

i nije prvi put btw.
Jarane. Mislis da oni, politicari tako mogu lako l*jat svasta bez odobrenja ili nekog interesa. Eno i Dodik je juce ili danas isto nesto l*jao, samo ne znam sta.

Ovo sad vrijeme polako se okrece u vec vidzeno, nekad davno pa i u nedavnoj historiji.
Seyfo

#41 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Seyfo »

Ostace zapamcena po lupetanjima a najveci uspjeh joj je sto je u mandatu uspjela da smrsa. Inace svaki put uzabrana zbog fizickog izgleda.
HAVANA

#42 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by HAVANA »

Treba joj sisu otkinut
House

#43 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by House »

ma samo ignore.
Sanjarko

#44 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Sanjarko »

Seyfo wrote:Ostace zapamcena po lupetanjima a najveci uspjeh joj je sto je u mandatu uspjela da smrsa. Inace svaki put uzabrana zbog fizickog izgleda.
Ej moj @Sejfo da je ovo lupetanje pa hajde. Ali nije. Ovo su malinciozne izjave i cisto sumnjam da su bez neke agende. Ima odobrenje da ovo l*je. Podrsku isto tako mozda.
Benjo34

#45 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Benjo34 »

Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
karanana

#46 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by karanana »

kraljica balkana nasa
Edin H.

#47 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by Edin H. »

karanana wrote:kraljica balkana nasa
Al' najbolje je Balkana, a oni ne daju reci da su na Balkanu :D
costacurta

#48 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by costacurta »

Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.
Nije mi jasno odakle tolika mržnja?
SaraFina

#49 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by SaraFina »

Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?

Loži krezubu škutorsku masu pred izbore izjavama i prosi ublehašica glasove. Ko će iole normalan iz HR dati joj glas? :D Čak i Škoro kotira bolje od nje :D u anketama.
Jedino joj mogu narušeni rejting popraviti busevi iz škutorlanda organizirani od Čovića i HDZ-a. Gazimo ih kako nam ćejf pa im ovo dođe osveta:D
Propala politička ličnost, koju je svijet upamtio po upadu u svlačionice polugolim igračima reprezentacije.
General War

#50 Re: Kolinda Grabar-Kitanović

Post by General War »

salik79 wrote:
General War wrote: Zna Izrael kao i ja oderdjene fakte, koji tebe isto ne zanimaju nadati se da se doslo pameti.
Reci mi, znas li ko je u "strucnoj komisiji" za "istinu o Srebrenici"? Znas li ko negira genocid u Srebrenici? I konacno, znas li ciji ministar vanjskih poslova prvo dodje u Banja Luku, a tek nakon pola godine u Sarajevo? Znas li koga docekuju u Izraelu sa najvisim drzavnickim pocastima i entitetskim obiljezjima? Itd, itd, itd....
...Znas li ko je clan ustavnog suda u PC, znas li ko je Zijad Zigic, znas li ko je ukinuo vize Iranu a ko nije?
Locked