Sanela Jenkins
- Rampage
#27 Re: Sanela Jenkins
Joj katolibanca kompleksaša, crknut će od kmečanja
Sanela
Sanela
- dječak sa šibicama
#28 Re: Sanela Jenkins
Jest ali nije platila kauciju Ganicumoonca wrote:Slavica je
Bolje se udala od Sanele, sto jest jest.
- alibaba_i_30_godina
#29 Re: Sanela Jenkins
Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
Negdje nesto pročitah o tome.
-
moonca
#30 Re: Sanela Jenkins
dječak sa šibicama wrote:Jest ali nije platila kauciju Ganicumoonca wrote:Slavica je![]()
Da, slazem se, da se najbolje unovcila od -zenskica koje su izasle u javnost...
for the record--------- od svih -Sanela mi je ipak najljepsha- nije visoka,ljupka je... sve
- HAVANA
#31 Re: Sanela Jenkins
Trebala je,ja bi je u lijevu sisu poljubio da jest.dječak sa šibicama wrote:Jest ali nije platila kauciju Ganicumoonca wrote:Slavica je![]()
- HAVANA
#32 Re: Sanela Jenkins
On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.alibaba_i_30_godina wrote:Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
-
Guadalajara
#33 Re: Sanela Jenkins
HAVANA wrote: On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.
-
90minut
#34 Re: Sanela Jenkins
Ima facu sponzoruše zato nema simpatije nebitnih osoba koje je pljuju.HAVANA wrote:On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.alibaba_i_30_godina wrote:Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
Žena je uspjela 1 kroz 1 pa da je ne znam ti kako došla do tog uspjeha.
Baš kao što si i spomenuo od rata do gubitka najmilijih mada ja nisam ranije cuo za to koga je izgubila?
I na kraju do svega dovodila bruku poznatih u Sarajevo da ne pricam o humanitarnim akcijama i i ono za Ganica..
- alibaba_i_30_godina
#35 Re: Sanela Jenkins
Da, tako sam i ja nešto čitao. Nebitno, nemam ništa protiv nje, svejedno mi. Čini mi se simpatičnom, pored toga što dobro izgleda.HAVANA wrote:On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.alibaba_i_30_godina wrote:Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
A našem narodu svako smeta, niko ne valja, da ne znam ti šta uradi. Ne valjaš ako cijeli život nešto dobro radiš i pomažeš drugim, izađeš na piće pa te negdje postave, ne valjaš ako svakako to radiš, ne valjaš ako trošiš svoj novac na šta ti se prohtije...ma
-
moonca
#36 Re: Sanela Jenkins
90minut wrote:
I na kraju do svega dovodila bruku poznatih u Sarajevo da ne pricam o humanitarnim akcijama i i ono za Ganica..
-Sanela Jenkins i Chris Brown stigli u Sarajevo!
..ONO .. bas si dobro-

-
Guadalajara
#37 Re: Sanela Jenkins
dovela drogerasa 
-
90minut
#38 Re: Sanela Jenkins
moonca wrote:90minut wrote:
I na kraju do svega dovodila bruku poznatih u Sarajevo da ne pricam o humanitarnim akcijama i i ono za Ganica..-Sanela Jenkins i Chris Brown stigli u Sarajevo!TUCE ZENE ..
..ONO .. bas si dobro-
https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU
I treba je tuč na najjače
Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.
-
moonca
#39 Re: Sanela Jenkins
Ma njegov policijski dosije je dugacak - tuca je vrhunac... bez veze- ali, ne treba niko da se tuce -pogotovo ne zena = mada neke zele ravnopravnost, pa se da zakljuciti da ih treba eto i tuci, jel...90minut wrote: https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU
Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.
..ma da,...dovodila je
-
90minut
#40 Re: Sanela Jenkins
Bukvalno ljubomoru ispoljavaš svakim slovom, ova žena je ucinila više za Bosnu nego što ces ti za 50 života doduše kakva ti i Bosna nemaš ni pasoš više..Ostao ti je jedino ovaj klix da misliš da negdje pripadaš, a ne pripadaš ni njemu koliko te ismijavaju.moonca wrote:Ma njegov policijski dosije je dugacak - tuca je vrhunac... bez veze- ali, ne treba niko da se tuce -pogotovo ne zena = mada neke zele ravnopravnost, pa se da zakljuciti da ih treba eto i tuci, jel...90minut wrote: https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU
Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.![]()
..ma da,...dovodila je- mozda je Bosna i po njoj postala popularna, kao turisticka destinacija...
Sto se tice Riri sve je to ista sorta recimo da znaš kao što ne znaš tad kad je prebio ona je prva pocela kad ga je tvrdim objektom opalila po potiljku sve poslije toga je posljedica tog postupka.
-
moonca
#41 Re: Sanela Jenkins
Nisam ja tema - sta ti je . pusti te komentare... e, bash ljubomora -90minut wrote:Bukvalno ljubomoru ispoljavaš svakim slovom, ova žena je ucinila više za Bosnu nego što ces ti za 50 života doduše kakva ti i Bosna nemaš ni pasoš više..Ostao ti je jedino ovaj klix da misliš da negdje pripadaš, a ne pripadaš ni njemu koliko te ismijavaju.moonca wrote:Ma njegov policijski dosije je dugacak - tuca je vrhunac... bez veze- ali, ne treba niko da se tuce -pogotovo ne zena = mada neke zele ravnopravnost, pa se da zakljuciti da ih treba eto i tuci, jel...90minut wrote: https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU
Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.![]()
..ma da,...dovodila je- mozda je Bosna i po njoj postala popularna, kao turisticka destinacija...
.nije ona puno vishe doprinjela novecem od mene -al' se ne hvalim,
a, to koliko je ona/ njena humanitarna org. - sve - rekla -kazala.. neka se pokazu racuni/ dokazi u javnosti --
No, dala je IME...
i to je nesto. respect - _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42 Re: Sanela Jenkins
Bice ti brzo izbrisana tema.
-
moonca
#43 Re: Sanela Jenkins
I teba
- bez veze trabunjamo..
-
90minut
#44 Re: Sanela Jenkins
Bukvalno ljubomora i svjesna si ti toga, ponavljam opet iz mog ranijeg posta da nema ovu facu sponzoruše bilo mi možda 5 posto i dalje ljudi koji pljuju ovako kako vidim i dalje ima dobar broj.
Znaš koliko mene zanima da li ce dozivjeti ona Chris Brown ili neko deseti sutrašnji dan realnosti su realnosti.
A realnost je zahvalnica bruku ljudi za ovu ili onu pomoc kome je najviše potrebna realnost je da je dovela bruku bogatih koji prosjecni bošnjo ne bi mogao vidjeti ili uzeti sliku s njima.
Znaš koliko mene zanima da li ce dozivjeti ona Chris Brown ili neko deseti sutrašnji dan realnosti su realnosti.
A realnost je zahvalnica bruku ljudi za ovu ili onu pomoc kome je najviše potrebna realnost je da je dovela bruku bogatih koji prosjecni bošnjo ne bi mogao vidjeti ili uzeti sliku s njima.
-
90minut
#45 Re: Sanela Jenkins
Mnogo je tema inace izbrisano oko nje baš zbog ove rasprave koju upravo vodimo.
-
moonca
#47 Re: Sanela Jenkins
Ona nema 'facu' sponzoruse- jako je lijepa i ljupka - napisala sam to vec.90minut wrote:Bukvalno ljubomora i svjesna si ti toga, ponavljam opet iz mog ranijeg posta da nema ovu facu sponzoruše bilo mi možda 5 posto i dalje ljudi koji pljuju ovako kako vidim i dalje ima dobar broj.
Ostalo, glupo mi pisati.
-
90minut
#48 Re: Sanela Jenkins
Kome ti samo šuplju bacaš..
ŠTA JE ONDA PROBLEM S NJOM zašto si ljubomorna zbog cega?
ŠTA JE ONDA PROBLEM S NJOM zašto si ljubomorna zbog cega?
-
RtrnOfSalisbury
#49 Re: Sanela Jenkins
po njojzi je i saban dao ime onoj pijesmi sanela sanela zasto me nisi scela 
-
dezurni_ucenik
#50 Re: Sanela Jenkins
TISINA vas dvoje.
Da nastavimo sa programom

Da nastavimo sa programom