Sanela Jenkins

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
moonca

#26 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

Slavica je :thumbup:
Rampage

#27 Re: Sanela Jenkins

Post by Rampage »

Joj katolibanca kompleksaša, crknut će od kmečanja :lol:

Sanela :thumbup:
dječak sa šibicama

#28 Re: Sanela Jenkins

Post by dječak sa šibicama »

moonca wrote:Slavica je :thumbup:
Jest ali nije platila kauciju Ganicu :(

Bolje se udala od Sanele, sto jest jest.
alibaba_i_30_godina

#29 Re: Sanela Jenkins

Post by alibaba_i_30_godina »

Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
Negdje nesto pročitah o tome.
moonca

#30 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

dječak sa šibicama wrote:

Da, slazem se, da se najbolje unovcila od -zenskica koje su izasle u javnost...

for the record--------- od svih -Sanela mi je ipak najljepsha- nije visoka,ljupka je... sve :oops: :thumbup:
HAVANA

#31 Re: Sanela Jenkins

Post by HAVANA »

dječak sa šibicama wrote:

Trebala je,ja bi je u lijevu sisu poljubio da jest. :oops: Cuj ganic,jebe mi se za ganica, al neka je platila.Nije se tu samo ganic branio.
HAVANA

#32 Re: Sanela Jenkins

Post by HAVANA »

alibaba_i_30_godina wrote:Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.
Guadalajara

#33 Re: Sanela Jenkins

Post by Guadalajara »

HAVANA wrote: On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.
:thumbup: :bih:
90minut

#34 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

HAVANA wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:Pa Sanela kada se udala za onog bivšeg nije bio toliko bogat. Mislim, jeste, ali ne kao kad je bio s njom.
On je prvi sam nahvalio i nabrojao njene zasluge.Bar sto ja procitah.Haj mu ga znaj.Nebitno.Zivila,prozivila teske trenutke u sarajevu,izgubila najmilije,ustala i stala na noge,iskolovala se,uspjela...Nije zaboravila odakle je,pomaze,radi...Ja ne znam sta jos treba da joj se oda priznanje.Ziva i zdrava bila jos 100 godina.
Ima facu sponzoruše zato nema simpatije nebitnih osoba koje je pljuju.

Žena je uspjela 1 kroz 1 pa da je ne znam ti kako došla do tog uspjeha.
Baš kao što si i spomenuo od rata do gubitka najmilijih mada ja nisam ranije cuo za to koga je izgubila?

I na kraju do svega dovodila bruku poznatih u Sarajevo da ne pricam o humanitarnim akcijama i i ono za Ganica..
alibaba_i_30_godina

#35 Re: Sanela Jenkins

Post by alibaba_i_30_godina »

HAVANA wrote:
Da, tako sam i ja nešto čitao. Nebitno, nemam ništa protiv nje, svejedno mi. Čini mi se simpatičnom, pored toga što dobro izgleda.

A našem narodu svako smeta, niko ne valja, da ne znam ti šta uradi. Ne valjaš ako cijeli život nešto dobro radiš i pomažeš drugim, izađeš na piće pa te negdje postave, ne valjaš ako svakako to radiš, ne valjaš ako trošiš svoj novac na šta ti se prohtije...ma :izet: naš narod!
moonca

#36 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

90minut wrote:
I na kraju do svega dovodila bruku poznatih u Sarajevo da ne pricam o humanitarnim akcijama i i ono za Ganica..
Sanela Jenkins i Chris Brown stigli u Sarajevo!
- :roll: TUCE ZENE .. :-)
..ONO .. bas si dobro- Image
Guadalajara

#37 Re: Sanela Jenkins

Post by Guadalajara »

dovela drogerasa :evil:
90minut

#38 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

moonca wrote:
90minut wrote:
Sanela Jenkins i Chris Brown stigli u Sarajevo!
- :roll: TUCE ZENE .. :-)
..ONO .. bas si dobro- Image

https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU

I treba je tuč na najjače

Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.
moonca

#39 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

90minut wrote: https://www.youtube.com/watch?v=qHkpGJcB0HU

Inace onako na prvu mi je Chris Brown pao na pamet on je skorašnji što ga je dovela bilo još bruku poznatih baš iz svih sfera života.
Ma njegov policijski dosije je dugacak - tuca je vrhunac... bez veze- ali, ne treba niko da se tuce -pogotovo ne zena = mada neke zele ravnopravnost, pa se da zakljuciti da ih treba eto i tuci, jel... :-)
..ma da,...dovodila je :thumbup: - mozda je Bosna i po njoj postala popularna, kao turisticka destinacija...
90minut

#40 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

moonca wrote:

Ma njegov policijski dosije je dugacak - tuca je vrhunac... bez veze- ali, ne treba niko da se tuce -pogotovo ne zena = mada neke zele ravnopravnost, pa se da zakljuciti da ih treba eto i tuci, jel... :-)
..ma da,...dovodila je :thumbup: - mozda je Bosna i po njoj postala popularna, kao turisticka destinacija...
Bukvalno ljubomoru ispoljavaš svakim slovom, ova žena je ucinila više za Bosnu nego što ces ti za 50 života doduše kakva ti i Bosna nemaš ni pasoš više..Ostao ti je jedino ovaj klix da misliš da negdje pripadaš, a ne pripadaš ni njemu koliko te ismijavaju.

Sto se tice Riri sve je to ista sorta recimo da znaš kao što ne znaš tad kad je prebio ona je prva pocela kad ga je tvrdim objektom opalila po potiljku sve poslije toga je posljedica tog postupka.
moonca

#41 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

90minut wrote:
moonca wrote:

Bukvalno ljubomoru ispoljavaš svakim slovom, ova žena je ucinila više za Bosnu nego što ces ti za 50 života doduše kakva ti i Bosna nemaš ni pasoš više..Ostao ti je jedino ovaj klix da misliš da negdje pripadaš, a ne pripadaš ni njemu koliko te ismijavaju.
Nisam ja tema - sta ti je . pusti te komentare... e, bash ljubomora - :oops: ah #pojedemesveto

.nije ona puno vishe doprinjela novecem od mene -al' se ne hvalim, :lol: ili bilo koji iz dijaspore

a, to koliko je ona/ njena humanitarna org. - sve - rekla -kazala.. neka se pokazu racuni/ dokazi u javnosti -- :wink:

No, dala je IME...Image i to je nesto. respect :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#42 Re: Sanela Jenkins

Post by _BataZiv_0809 »

Bice ti brzo izbrisana tema.
moonca

#43 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

I teba :thumbup: - bez veze trabunjamo..
90minut

#44 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

Bukvalno ljubomora i svjesna si ti toga, ponavljam opet iz mog ranijeg posta da nema ovu facu sponzoruše bilo mi možda 5 posto i dalje ljudi koji pljuju ovako kako vidim i dalje ima dobar broj.

Znaš koliko mene zanima da li ce dozivjeti ona Chris Brown ili neko deseti sutrašnji dan realnosti su realnosti.

A realnost je zahvalnica bruku ljudi za ovu ili onu pomoc kome je najviše potrebna realnost je da je dovela bruku bogatih koji prosjecni bošnjo ne bi mogao vidjeti ili uzeti sliku s njima.
90minut

#45 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

Mnogo je tema inace izbrisano oko nje baš zbog ove rasprave koju upravo vodimo.
dječak sa šibicama

#46 Re: Sanela Jenkins

Post by dječak sa šibicama »

Image
moonca

#47 Re: Sanela Jenkins

Post by moonca »

90minut wrote:Bukvalno ljubomora i svjesna si ti toga, ponavljam opet iz mog ranijeg posta da nema ovu facu sponzoruše bilo mi možda 5 posto i dalje ljudi koji pljuju ovako kako vidim i dalje ima dobar broj.

Znaš koliko mene zanima da li ce dozivjeti ona Chris Brown ili neko deseti sutrašnji dan realnosti su realnosti.

A realnost je zahvalnica bruku ljudi za ovu ili onu pomoc kome je najviše potrebna realnost je da je dovela bruku bogatih koji prosjecni bošnjo ne bi mogao vidjeti ili uzeti sliku s njima.
Ona nema 'facu' sponzoruse- jako je lijepa i ljupka - napisala sam to vec.
Ostalo, glupo mi pisati. :run:
90minut

#48 Re: Sanela Jenkins

Post by 90minut »

Kome ti samo šuplju bacaš..

ŠTA JE ONDA PROBLEM S NJOM zašto si ljubomorna zbog cega?
RtrnOfSalisbury

#49 Re: Sanela Jenkins

Post by RtrnOfSalisbury »

po njojzi je i saban dao ime onoj pijesmi sanela sanela zasto me nisi scela 8)
dezurni_ucenik

#50 Re: Sanela Jenkins

Post by dezurni_ucenik »

TISINA vas dvoje.

Da nastavimo sa programom

Image
Post Reply