Ulje u rezervar
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#26 Re: Ulje u rezervar
najbolje trafo ulje sipat
-
Naslovnica
#27 Re: Ulje u rezervar
BaDa wrote:zanimljiva tema za posaoNaslovnica wrote:Je li ovo isti onaj lik sa teme:
https://forum.klix.ba/posao-u-dom-zdravlja-t52406.html
![]()
kako prije nisam nasao da procitam
- BaDa
#28 Re: Ulje u rezervar
ja auto odrzavam i nikad ne bih dozvolio da ga zapustim.. mali servis radim na 8 hiljada... veliki radio nedavno! ovo sam pitao cisto informativno jer sam cuo a i procitao dosta o tome.. zbog toga sam i pitao jer ne bih volio da sjebem auto s tim! Po tvom ako neko nesta pita u vezi auta znaci da ga ne odrzava i odmah ti znas da to auto nije odrzavano i sl...vjeshalica wrote:Nemoj ga odrzavat ko i dosad da se dzaba ne sikirasBaDa wrote:Pozdrav jel moze preporuka koje ulje odnosno aditiv nasuti u rezervar za bolji rad motora? Golf 5 1.9tdi citam da bi se zo trebalo uraditi da motor bolje radi i mirnije!
- vjeshalica
#29 Re: Ulje u rezervar
Hajde sta se ljutis
Bacas pare na aditive
Ili radi ili ne radi,ili je pred rahmet
Motor je propadljiva stvar,kad hoce da crkne crknuce
Bacas pare na aditive
- BaDa
#30 Re: Ulje u rezervar
ali ne znam kako si dosao na ideju da ja imam problem s autom? samo zato sto sam pitao jel to dobro nasuti u auto? Do sad nikad vecih problema nisam imao s autom i radi ko singericavjeshalica wrote:Hajde sta se ljutis
Bacas pare na aditive
- rovac13
#31 Re: Ulje u rezervar
Ok je to.BaDa wrote: ja auto odrzavam i nikad ne bih dozvolio da ga zapustim
Ali jesil kupio taj auto nov ili polovan.
Ne znas kako su ga drugi pazili?
Upravo gledam oktavie po njemackim oglasima sa istim tim motorom,izgledaju kao novo auto,imaju na satu 300 000 ili 400 000 km.Normalni ljudi koji traze auto za sebe samo preskoce oglas.Ali sverceri ne spavaju love ova auta za uvoz u bih npr.Komotno ga premotat na 150 000 km svi bi povjerovali
I onda nama ta auta trzaju,zacepljaju se dpf egr,dizne,turbo pa onda ne valja gorivo,sipaj atf.
Kao i vecina .......ispravnom autu treba sipat samo gorivo,sto bolje.
- BaDa
#32 Re: Ulje u rezervar
polovno auto sam kupio prije 3 godine sad na satu ima 255 hiljada ne znam jel pravih ili laznih.. kad sam ga kupio vozio sam ga u asu na provjeru ne samo kilometara nego komplet auta i tad su mi ljudi rekli da je auto odrzavano da sto se motora tice nema packe! momak od kojeg sam kupio odrazvao ga kod laude. I eto nedavno sam imao problem s diznama ali sam to rijesio odmah jer ne volim da cekam nesta i tako da se nakupi 1001 problem! Meni je bitno da ga ja odrazavam i sutra kad bih ga prodao cista obraza prodam jer znam da necu nikome uvaliti pokvareno autorovac13 wrote:Ok je to.BaDa wrote: ja auto odrzavam i nikad ne bih dozvolio da ga zapustim
Ali jesil kupio taj auto nov ili polovan.
Ne znas kako su ga drugi pazili?
Upravo gledam oktavie po njemackim oglasima sa istim tim motorom,izgledaju kao novo auto,imaju na satu 300 000 ili 400 000 km.Normalni ljudi koji traze auto za sebe samo preskoce oglas.Ali sverceri ne spavaju love ova auta za uvoz u bih npr.Komotno ga premotat na 150 000 km svi bi povjerovali
I onda nama ta auta trzaju,zacepljaju se dpf egr,dizne,turbo pa onda ne valja gorivo,sipaj atf.
Kao i vecina .......ispravnom autu treba sipat samo gorivo,sto bolje.
- rovac13
#33 Re: Ulje u rezervar
Onda ne sipaj ta ulja ako je auto ok 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#34 Re: Ulje u rezervar
Pa eto, cojek nije sipao atf i otisle dizne.... 
- mayab
#35 Re: Ulje u rezervar
Stvarno nema smisla da se dizne moraju mijenjati na 300 000 km, kak'i su to hauti i hebeni inžinjeri šta su ga projektovali, ali ćemo zato sa jednostavnim sipanjem nekog ulja koje nema veze ni s čime, to riješiti,..... zauvijek.....konektovan wrote:Pa eto, cojek nije sipao atf i otisle dizne....
' ta će inžinjeri
-
Throttle
#37 Re: Ulje u rezervar
190,000 sve provjere dozvoljene 
-
NediM17
#38 Re: Ulje u rezervar
Magicna cifra, klopka za majmune.
Full fulleva, top stanje, u zamjeni druga cijena.
Full fulleva, top stanje, u zamjeni druga cijena.
-
emko1234
#39 Re: Ulje u rezervar
Počeo mi taj lik iskakati na youtubu. Pogledam par klipova. Znači ono naše šanersko ponašanje. Fond riječi prilično ograničen, stajling ko da je ostao u 2006. godini, lik sam sebe u klipovima zove Dragon. Znači dečko je karikatura. Mislio sam da je onaj srpski Testosteeron zaostao u razvoju. Sad vidim da i mi imamo svog takmičara u toj kategoriji.sime_cipol wrote:Cim to Amer Miralem aka DragonGarage reklamira to je vrhunski proizvod. Ne bi se on brukao i svoje renome tunera dovodio u pitanje nekim bezveznim proizvodima.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#40 Re: Ulje u rezervar
Niko mi ne ide na zivce kao onaj engleski debil Schmee150
Testosteeron kvazi elita dok negdje nekome ne razbije auto
A ima Srbija jos kandidata. Ona dvojica PetrolHead, doduse samo onaj mladji.
Auto Analiza isto odron.
Ima i onaj Rom iz Srbije, TestAutomobila, karikatura takodje.

Jedino su mi Sebalj i onaj stariji iz Vrele Gume, cini mi se Piroski da se zove sasvim ok
Testosteeron kvazi elita dok negdje nekome ne razbije auto
Auto Analiza isto odron.
Jedino su mi Sebalj i onaj stariji iz Vrele Gume, cini mi se Piroski da se zove sasvim ok
-
emko1234
#41 Re: Ulje u rezervar
Schmee, hahhaah - lik ima problema sa sinusima. Priča ko da mu je začepljen nos 0-24.
Šebalj nije loš ali se fura na carwow i onog Matta, to me nervira. Ja zapravo carwow samo i gledam od tih auto kanala. Dragona i ove njegove drugove obično gledam na šolji. Stopostotno poboljšavaju rad zadnjeg dijela probavnog trakta
Šebalj nije loš ali se fura na carwow i onog Matta, to me nervira. Ja zapravo carwow samo i gledam od tih auto kanala. Dragona i ove njegove drugove obično gledam na šolji. Stopostotno poboljšavaju rad zadnjeg dijela probavnog trakta
- Optimist
#42 Re: Ulje u rezervar
Ima jos jedan pacijent iz Srbije, true or false experiment. Lik ne zna uopce da prica niti da se izrazava ali zato ima milion pratilaca.sime_cipol wrote:Niko mi ne ide na zivce kao onaj engleski debil Schmee150![]()
Testosteeron kvazi elita dok negdje nekome ne razbije auto![]()
Auto Analiza isto odron.
Kome se da neka poslusa rjecnik.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#43 Re: Ulje u rezervar
Ovaj debeli kao da je piroćanac, takav mu je naglasak i govor. 
-
Throttle
#44 Re: Ulje u rezervar
Pa ko ovom debelom da auto da ga hebe ovako
Benga je isto neki leš al opet...
Benga je isto neki leš al opet...
-
nebogori
#45 Re: Ulje u rezervar
pa takav je svaki koji malo uspije kod neobrazovanih i misli da zna sve a do prije 10 godina za torx govorio onaj saraf sto je ko serifova zvijezdaemko1234 wrote:Počeo mi taj lik iskakati na youtubu. Pogledam par klipova. Znači ono naše šanersko ponašanje. Fond riječi prilično ograničen, stajling ko da je ostao u 2006. godini, lik sam sebe u klipovima zove Dragon. Znači dečko je karikatura. Mislio sam da je onaj srpski Testosteeron zaostao u razvoju. Sad vidim da i mi imamo svog takmičara u toj kategoriji.sime_cipol wrote:Cim to Amer Miralem aka DragonGarage reklamira to je vrhunski proizvod. Ne bi se on brukao i svoje renome tunera dovodio u pitanje nekim bezveznim proizvodima.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#47 Re: Ulje u rezervar
nemojte nam serifa dirat ,on je stub beha chunning scene 
- Bakir1
#48 Re: Ulje u rezervar
Temelj
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca