animals wrote: Njemacka je sekularna drzava, u kojoj crkva nema utjecaja na politiku..
A oni silni krizevi po skolama,bolnicana,drzavnim ustanovama...cemu oni sluze...???
animals wrote: Njemacka je sekularna drzava, u kojoj crkva nema utjecaja na politiku..
nicemu, isto kao i zene koje rade u skolama zamotane ko i Iranu..Nadzornik wrote:animals wrote: Njemacka je sekularna drzava, u kojoj crkva nema utjecaja na politiku..
A oni silni krizevi po skolama,bolnicana,drzavnim ustanovama...cemu oni sluze...???
Treba malo obratiti paznju na drzavne zastave i nedvosmislene simbole na njima.animals wrote: Nema katolicke zemlje nigdje u svijetu..
sve su to sekularne drzave..
Pa vjerovatno sto jedino bi muslimani, stvorili da im se pusti, vjerske drzave..insomnia78 wrote:Bezveze ste skrenuli temu. Kako to da ovi komunisticki ateisti ne zatvaraju ostale vjernike, nije bas da ih Fali u Kini?
Otidji na temu Iran pa to reci..swanfilter wrote:Kinezi su olos teski, a to su kroz historiju dokazali. Jos taj njhov zapanjujuci broj ... Nikako si ne zelim bilo kakvog njhovog primata, makar i samog pokusaja istog, Neka USA, kakvi god bili. A Rusije toliko da se podsjecaju jedni na druge ...
A nista ostale religije jelde? Samo muslimani prave problemeanimals wrote: Pa vjerovatno sto jedino bi muslimani, stvorili da im se pusti, vjerske drzave..
Obama sworn in on his Bible
Sta vele ono - nema religija na zapaduTrump Will Be Sworn In With Same Bible As Lincoln And Obama
Postoji Vatikananimals wrote:Pa objasni, a ne smajlijem bezveznim, jer postoje vjerske drzave, osim muslimanski na svijetu..
Ma ne..kako svatate tako sve naopako..dezurni_ucenik wrote:A nista ostale religije jelde? Samo muslimani prave problemeanimals wrote: Pa vjerovatno sto jedino bi muslimani, stvorili da im se pusti, vjerske drzave... Buna protiv dahija jelDe jelDe
animals wrote:Ma ne..kako svatate tako sve naopako..dezurni_ucenik wrote:A nista ostale religije jelde? Samo muslimani prave problemeanimals wrote: Pa vjerovatno sto jedino bi muslimani, stvorili da im se pusti, vjerske drzave... Buna protiv dahija jelDe jelDe
jel ima vjerski muslimanski drzava..ima..
i tome teze muslimani..
jel ima vjerski krscanski drzava, gdje politiku umjesto politicara vodi crkva..
navedite jednu..
Obama sworn in on his Bible
Trump Will Be Sworn In With Same Bible As Lincoln And Obama
Vatikan nije drzava u pravom smislu..John Cleese wrote:Postoji Vatikananimals wrote:Pa objasni, a ne smajlijem bezveznim, jer postoje vjerske drzave, osim muslimanski na svijetu..
Bome jesteanimals wrote:Vatikan nije drzava u praom smislu..John Cleese wrote:Postoji Vatikananimals wrote:Pa objasni, a ne smajlijem bezveznim, jer postoje vjerske drzave, osim muslimanski na svijetu..![]()
ako se razumijemo..
John Cleese wrote:Bome jesteanimals wrote:Vatikan nije drzava u praom smislu..John Cleese wrote: Postoji Vatikan![]()
ako se razumijemo..
Ja provociram,,ti si jako bezobrazan sugovornik,dezurni_ucenik wrote:
Ma stipu ga. Vidis da provocira samo. Jok eto Vatikan nije drzava.
Za čovječanstvo nema spasa, nebitno da li smo religiozni ili ateisti.dezurni_ucenik wrote:Sta vele pojedini: ateizam je spas za covjecanstvo. Evo vidim
animals wrote:Ja provociram,,ti si jako bezobrazan sugovornik,dezurni_ucenik wrote:
Ma stipu ga. Vidis da provocira samo. Jok eto Vatikan nije drzava.
i najbolje je i za mene i tebe da nikad me vise ne citiras..
a ja nikad vise necu na temu gdje si ti..
ne pisem sa provokatorima..
dale cooper wrote:Za čovječanstvo nema spasa, nebitno da li smo religiozni ili ateisti.dezurni_ucenik wrote:Sta vele pojedini: ateizam je spas za covjecanstvo. Evo vidim