kakve idiotske veze imaju Markale sa ovim? jel pokusavas bit pametan? slabo ti ide vjeruj mi....GandalfSivi wrote:Prvo, jos se ne zna ko je, imaju oni dole vecih problema od muslimana.NeDirajSirotinju wrote:Ma samo postavi pitanje kome odgovaraju ovakvi teroristički napadi? Muslimanima sigurno ne. Svakom normalnom muslimanu je neugodno i ima potrebu da se svaki put pravda svaki put kada tamo neko počini teroristički napad kao u ime Islama. Stvari treba nazvati pravim imenom i reći otvoreno da ovo čine kršćanskojudejske službe kako bi nabacili što veću ljagu na Islam i muslimane. Ovo nema veze sa Islamom.
Drugo, nemam ja nikakvu potrebu da se pravdam za akcije idiota, bez obzira koga oni misle da predstavljaju.
Trece, “Markale su operacija stranih sluzbi u dogovoru sa dzihadistima da bi se nabacila ljaga na Srbe”.
Nemam rijeci, neka je pokoj dusama nevino stradalim ljudima...
Šri Lanka - teroristički napadi
- commendatore
#26 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
- commendatore
#27 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
to je jedini najosjetniji feeling citav dan pa da ko ispaljeni pocnu svoja sranja prosipatun1ted wrote:Meni su najjadnij ovi tabori koji ko zapete puske cekaju informaciju je li u pitanju musliman, ili pripadnik neke druge vjere. Idu toliko daleko da bi radije uskratili sebi i porodicu danasnji obrok, samo da bude ono sto njima odgovara.
-
Niemand
#28 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
O sri lanci vala ne znam haman nista, al ubiti narod koji je manjina tu, na njihov praznik, u bogomolji.. nemam rijeci.
- GandalfSivi
#29 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Ne pokusavam ni sekunde, stavise gadljivo mi je. Zato sam i stavio navodnike, jer lik sa drugim postom na ovoj temi odmah udara po teoriji zavjere, prateci isti obrazac koji su cetnici imali u ratu...commendatore wrote: kakve idiotske veze imaju Markale sa ovim? jel pokusavas bit pametan? slabo ti ide vjeruj mi....
- commendatore
#30 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
ok sorryGandalfSivi wrote:Ne pokusavam ni sekunde, stavise gadljivo mi je. Zato sam i stavio navodnike, jer lik sa drugim postom na ovoj temi odmah udara po teoriji zavjere, prateci isti obrazac koji su cetnici imali u ratu...commendatore wrote: kakve idiotske veze imaju Markale sa ovim? jel pokusavas bit pametan? slabo ti ide vjeruj mi....
- cyprus
#31 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Ja vjerujem da postoji poseban krug džehennema za ove što smaraju sa judeokršćanskim zavjerama...
- commendatore
#32 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
ja prije svega sr nadam posebnom dzehenemu za muslimane kojj z ovo navijaju planiraju i izvrsavaju u ime bogacyprus wrote:Ja vjerujem da postoji poseban krug džehennema za ove što smaraju sa judeokršćanskim zavjerama...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#33 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Nekad su ljudi masovno umirali od zaraznih bolesti koje su harale svijetom.
Danas, u 21. vijeku haraju zarazne mentalne bolesti.
Danas, u 21. vijeku haraju zarazne mentalne bolesti.
- Lincoln-Burrows
#34 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Zasada se zna da ima dosta poginulih stranaca a potvrđeni su slijedeći državljani:
Danska - 2
SAD - kažu nekoliko (nema točnog broja zasada)
Velika Britanija - 5
Turska - 2
Kina - 2
Portugal - 1
Nizozemska - 1
Nije još konačno.
Danska - 2
SAD - kažu nekoliko (nema točnog broja zasada)
Velika Britanija - 5
Turska - 2
Kina - 2
Portugal - 1
Nizozemska - 1
Nije još konačno.
- Maraschino
#35 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
i posebno mjesto za one koji zele kriminalce i teroriste strpati u vjersku zajednicu.commendatore wrote:ja prije svega sr nadam posebnom dzehenemu za muslimane kojj z ovo navijaju planiraju i izvrsavaju u ime bogacyprus wrote:Ja vjerujem da postoji poseban krug džehennema za ove što smaraju sa judeokršćanskim zavjerama...
-
Bodkin
#36 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Sto bi znacilo sta tacno?Maraschino wrote:i posebno mjesto za one koji zele kriminalce i teroriste strpati u vjersku zajednicu.commendatore wrote:ja prije svega sr nadam posebnom dzehenemu za muslimane kojj z ovo navijaju planiraju i izvrsavaju u ime bogacyprus wrote:Ja vjerujem da postoji poseban krug džehennema za ove što smaraju sa judeokršćanskim zavjerama...
- Maraschino
#37 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Zato sto ni jedna ''vjera'' ne propagira nasilje niti potice ovakve stvari. To sto se neko krije iza vjere i opravdava svoje zlocine, ne znaci da uopste vjeruje u Boga.
Sa njima bi se mogli izjednaciti oni koji sve trpaju u isti kos.
Sa njima bi se mogli izjednaciti oni koji sve trpaju u isti kos.
-
Bodkin
#38 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Aha znaci da ovo nisu muslimani napravili. To je ta prica i ako kazes da jesu isti si kao ovi sto su pobili ljude. Ima smisla
- Maraschino
#39 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Musliman koji pravilno provodi islam ne moze takve stvari ni pomisliti a kamo li raditi a ti ga trpaj gdje hoces.
On je rodjen kao musliman a sa islamom nema veze i odstupio je od njega prvi put kada je pomislio da nekoga(neduznog) ubije.
Isto je i sa zlocincem sa N.Zelanda.
Ako je clan moro kluba ne znaci da su svi ubice.
On je rodjen kao musliman a sa islamom nema veze i odstupio je od njega prvi put kada je pomislio da nekoga(neduznog) ubije.
- commendatore
#40 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Maraschino wrote:Musliman koji pravilno provodi islam ne moze takve stvari ni pomisliti a kamo li raditi a ti ga trpaj gdje hoces.
- Krokodajl
#41 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Strašno, ali ovo je još jedan dokaz svjetskog licemjerja, neće se o ovom pričat 2-3 dana, a brojka smrtno stradalih će vjerovatno ići preko 250.
Ja sam na prvu pomislio da je riječ o Tamilskim Tigrovima, čudan pojam da na Šri Lanci postoje grupe sa muslimanskim predznakom.
Ja sam na prvu pomislio da je riječ o Tamilskim Tigrovima, čudan pojam da na Šri Lanci postoje grupe sa muslimanskim predznakom.
- Maraschino
#42 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Ma zalosno da zalosnije ne moze biti.
U paklu gorjeli.
U paklu gorjeli.
-
Bodkin
#43 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Standardna forumska suplja. Odredjuju “prave”
Jek ko od vas bio ikad na SL? Jeste dva puta popricali sa nekim sa SL?
- Čitalac
#44 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Ministar odbrane Šri Lanke apelovao je na medije da ne objavljuju imena uhapšenih i osumnjičenih za terorističke napade. Kako je rekao, ekstremističke grupe bi mogle da iskoriste situaciju i izazovu sukobe između verskih zajednica u zemlji. Po rečima tamošnjeg premijera, uhapšeno je osam osoba.
- Kaligrafija
#45 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Teroristi iz jedne manjine napali drugu manjinu, kakvi debili...Krscana je 7%, otprilike kao i muslimana 7%, ne kontam fol...!?! Ostalo su vecina budisti i hindusi...!! Ne tako davno budisti Singalezi vlast vecinski narod, su ratovali sa hindusima Tamili. Tamilski tigrovi ako se sjecate, koji su porazeni poslije dugo godina, nekad 2009...Za sranja izmedju muslimanske zajednice i krscanske nikad nisam cuo...mada priznajem nisam bas nesto upucen...E sad mi nije jasno, koji kurac nekakvi teroristi napadaju manjinsku krscansku zajednicu, a ne vlast, gdje je poenta jbt!??
Ako si ugrozen, pa postao terorista, uvijek ides sa takvim napadima na vlast, vecinu. Kakve veze ima krscanska zajednica u Sri Lanci koja se ne pita nista!?? Ima li ko da mi objasni te odnose!?? Jos na uskrs, pa jebo ti ja mater ludu...! Kakav je to mozak...Satare ih cunami 2004, pogine 30k i kazu hajmo opet ratovati i ratovali su do 2009 Singalezi i Tamili i sad haj ponovo, ocito im dosadno...! Nesto meni ovde smrdi...!
Ako si ugrozen, pa postao terorista, uvijek ides sa takvim napadima na vlast, vecinu. Kakve veze ima krscanska zajednica u Sri Lanci koja se ne pita nista!?? Ima li ko da mi objasni te odnose!?? Jos na uskrs, pa jebo ti ja mater ludu...! Kakav je to mozak...Satare ih cunami 2004, pogine 30k i kazu hajmo opet ratovati i ratovali su do 2009 Singalezi i Tamili i sad haj ponovo, ocito im dosadno...! Nesto meni ovde smrdi...!
- forumskivojnik
#46 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
A zasto krscani u Srilanki kada su manjina kao i muslimani?? Budisti i Hindusi cine 70% stanovnistva. Mogli su napasti "miroljubive" Budiste ???dječak sa šibicama wrote:Nista novo u svijetu radikalno-islamskog terorizma i njegovih pokrovitelja.
Samo se mete mijenjaju.
Otkud Sri Lanka, zasto Sri Lanka, mozda sto je laka meta a mozda da se kvazi-jihad sto vise rasiri.
Islamofobija je kod tebe ocigledno sastavni dio tvog svakodnevnog zivota?!
- forumskivojnik
#47 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
GandalfSivi wrote:Prvo, jos se ne zna ko je, imaju oni dole vecih problema od muslimana.NeDirajSirotinju wrote:Ma samo postavi pitanje kome odgovaraju ovakvi teroristički napadi? Muslimanima sigurno ne. Svakom normalnom muslimanu je neugodno i ima potrebu da se svaki put pravda svaki put kada tamo neko počini teroristički napad kao u ime Islama. Stvari treba nazvati pravim imenom i reći otvoreno da ovo čine kršćanskojudejske službe kako bi nabacili što veću ljagu na Islam i muslimane. Ovo nema veze sa Islamom.
Drugo, nemam ja nikakvu potrebu da se pravdam za akcije idiota, bez obzira koga oni misle da predstavljaju.
Trece, “Markale su operacija stranih sluzbi u dogovoru sa dzihadistima da bi se nabacila ljaga na Srbe”.
Nemam rijeci, neka je pokoj dusama nevino stradalim ljudima...
- dječak sa šibicama
#48 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Do sada uhapseno 13 terorista, pronadjena kuca u kojoj su planirali napade, jedna bomba na aerodromu deaktivirana.
Tri policajca izgubila zivote prilikom hapsenja terorista.
Tri policajca izgubila zivote prilikom hapsenja terorista.
-
asker
#49 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Jesi li se ti u ime onog debila na NZ izvinio forumasima Bosnjacima muslimanima?Bodkin wrote:Standardna forumska suplja. Odredjuju “prave”![]()
On je u tvoje ime pobio ljude, slusao je srpske pjesme i cirilicom pisao srpske historijske licnosti?
Sarkazam naravno.
Vidis li koliko ti je prica bezveze?
- Nadzornik
#50 Re: Šri Lanka - teroristički napadi
Da se prisjetimo kako je sve pocelo:
Evo vec punih 18 god. od kako je amerika sama,ne zna se na osnovu cega,objavila rat svjetskom terorizmu da se sve cesce i cesce
isti taj terorizam pojavljuje po cijelom svijetu...
Evo vec punih 18 god. od kako je amerika sama,ne zna se na osnovu cega,objavila rat svjetskom terorizmu da se sve cesce i cesce
isti taj terorizam pojavljuje po cijelom svijetu...