Ma jok fali jos bijeli gandalfkakavdanakneiskustvu wrote:hocemo i aragorna na temi
Ot: meni zao yt kanala i silnih followera
Ma jok fali jos bijeli gandalfkakavdanakneiskustvu wrote:hocemo i aragorna na temi
A-SDA je za mene abortus fašističke SDA.A Kaplana sam smatrao čistim dokazom da Darvinova evolucija još nije završena.Orginal majmun.So What! wrote:Samo da ubacim u fusnotu da se radi o A-SDA.PM72 wrote:I da poslije ovog ne psujem i Aliju i SDA,pleme im hebem fašističko.
Na drugoj strani do sada najveće razočarenje za mene je bio Salmir Kaplan, u svoj vakat najmlađi ministar u BiH, visio na naslovnicama svojevremeno.
Inače radi se o kadru SDA-a, koji je kasnije pozdravljao odluke o ukidanje izučavanja teorije o evoluciji u turskim školama.
tek su mu 23, zamisli šta će još izmisliti za još 23 godine, hehEdin H. wrote:Intersantno niko da cestita ovom magistrantu na naimenovanju i na svemu sto je postigao sa svoje 23 godine ukljucujuci izum nargile s okusom nutele, kupusa, pa i nargile u jupol kanti.
Kakva karma...aaaa Karamatic, ZK dok je ziv predstavljat ce Hrvate BiH.fudo77 wrote:Nek smo mi Komšića izglasali Hrvatima da ih ko biva zaje..... , Ima Boga sve više vjerujem haha karma
Ganjo trebe, al' ovaj je mudriji, do treba preko ministarske funkcijeGandalf wrote:tek su mu 23, zamisli šta će još izmisliti za još 23 godine, hehEdin H. wrote:Intersantno niko da cestita ovom magistrantu na naimenovanju i na svemu sto je postigao sa svoje 23 godine ukljucujuci izum nargile s okusom nutele, kupusa, pa i nargile u jupol kanti.
đe si ti bio sa 23 godine, haaa
Gandalf wrote:ko ne glasa za isaka ramu živiće u haramu
svaka mu častkakavdanakneiskustvu wrote:Lista ASDA za nedavne izbore je imala kompletnu porodicu Isak, tako su se na listi za skupštinu ZDK nalašli snahe predsjednika Rame Isaka ali pod djevojačkim prezimenom kako ne bi u javnosti ispalo da na jednoj listi ima 8 Isaka iz zajedničke porodične kuće. Novoimenovani ministar je vlasnik nargila kluba u Zenici, i to mu jedini biznis za usavršavanje ekonomske diplome kupljene u Kiseljaku (sa 19 godina diplomirao ekonomije) sto znači da je srednju završio sa 15 ! . Inace u Zenici ko god želi diplomu crnog pojasa borilačkih vještina može da se obrati predsjedniku kluba R.Isaku i dobije certifikat za 10 dana bez treninga. Arnel Isak 23 godine Diplomirani ekonomista na fakultetu u Kiseljaku sa 19 god. Brat Rusmir Isak , star 24 god, gradski vijećnik u Zenici, sa 22 god diplomirao na dva fakulteta. Babo Ramo Isak dr.nauka, predsjednik KO ASDA ZDK i Zenice, godinama neostvareni gradonačelnik Zenice a redovni kandidat za istu poziciju, danas u domu naroda FBiH. Na nedavnim izborima porodica Isak je odigrala kućnu kombinaciju. Kandidovao je babo sebe na listu (prošao) i tri sina.Današnji "ministar" vlasnik nargila kluba IR u Zenici, suvlasnik zaštitarske agencije Condor (porodična firma), podpredsjednik ASDA (ocu). Supruga spomenutog predsjednica žena ASDA, od drugog brata i trećeg supruge zamjenice ovoj prvoj svi u ASDA. Za kraj svi koji sliže i lobiraju za ovu porodicnu stranku neka dobro razmisle šta rade.
Kad je ba to bilo?Jimmy McNulty wrote:To je bila scena kao iz holivudskih filmova. Ramo ga udario autom i prikliještio uz banderu, dok je izašao ovaj u bijeg, RamoGandalf wrote:Ali stari od ovog ministra je napravio jednu dobru stvar kada je lokalnu " legendu " kick boxa Jašara provozao na haubi od svog džipa![]()
za njim ali ova junačina pobjegne među zgrade i naleti marica i uskoči od straha u mariolu i spase ga policajci
a Ramo se sam predo u policiju kasnije tog dana.
akademski građani sve redom
https://www.youtube.com/watch?v=Kyl-HuHU_C0
Bosno moja poharana
Bolidegidra wrote: svaka mu čast![]()
Samo ne znam ko glasa za ove bolide, koliko mandata ima A-SDA u Ze-Do kantonu?
gidra wrote:svaka mu častkakavdanakneiskustvu wrote:Lista ASDA za nedavne izbore je imala kompletnu porodicu Isak, tako su se na listi za skupštinu ZDK nalašli snahe predsjednika Rame Isaka ali pod djevojačkim prezimenom kako ne bi u javnosti ispalo da na jednoj listi ima 8 Isaka iz zajedničke porodične kuće. Novoimenovani ministar je vlasnik nargila kluba u Zenici, i to mu jedini biznis za usavršavanje ekonomske diplome kupljene u Kiseljaku (sa 19 godina diplomirao ekonomije) sto znači da je srednju završio sa 15 ! . Inace u Zenici ko god želi diplomu crnog pojasa borilačkih vještina može da se obrati predsjedniku kluba R.Isaku i dobije certifikat za 10 dana bez treninga. Arnel Isak 23 godine Diplomirani ekonomista na fakultetu u Kiseljaku sa 19 god. Brat Rusmir Isak , star 24 god, gradski vijećnik u Zenici, sa 22 god diplomirao na dva fakulteta. Babo Ramo Isak dr.nauka, predsjednik KO ASDA ZDK i Zenice, godinama neostvareni gradonačelnik Zenice a redovni kandidat za istu poziciju, danas u domu naroda FBiH. Na nedavnim izborima porodica Isak je odigrala kućnu kombinaciju. Kandidovao je babo sebe na listu (prošao) i tri sina.Današnji "ministar" vlasnik nargila kluba IR u Zenici, suvlasnik zaštitarske agencije Condor (porodična firma), podpredsjednik ASDA (ocu). Supruga spomenutog predsjednica žena ASDA, od drugog brata i trećeg supruge zamjenice ovoj prvoj svi u ASDA. Za kraj svi koji sliže i lobiraju za ovu porodicnu stranku neka dobro razmisle šta rade.![]()
kakavdanakneiskustvu wrote:[quote="gidra"
svaka mu čast![]()
Radi se i o SDA nazalost. Da bi dobili vlast u ZE-DO kantonu dali su tri ministarske pozicije A-SDA. jbgSo What! wrote:Samo da ubacim u fusnotu da se radi o A-SDA.PM72 wrote:I da poslije ovog ne psujem i Aliju i SDA,pleme im hebem fašističko.
Na drugoj strani do sada najveće razočarenje za mene je bio Salmir Kaplan, u svoj vakat najmlađi ministar u BiH, visio na naslovnicama svojevremeno.
Inače radi se o kadru SDA-a, koji je kasnije pozdravljao odluke o ukidanje izučavanja teorije o evoluciji u turskim školama.
Pozdravio te Huso Cesir!gidra wrote:da mi se zeničani ne naljute ali dovoljan pokazatelj na kojem su mentalnom nivou njihovi sugrađani kad im A-SDA izbaci 3 mandata![]()
Mi u Sarajevu smo ostali još samo na bizonu
na mladima svijet ostajeescobar__ wrote:Gandalf wrote:ko ne glasa za isaka ramu živiće u haramu![]()
![]()
Majko moja mila na šta smo spali, pa ova zemlja fakat nema nikakvu budućnost.
Kakoi ce nauciti posao se mladima ne da sansa?nivla wrote:na mladima svijet ostajeescobar__ wrote:Gandalf wrote:ko ne glasa za isaka ramu živiće u haramu![]()
![]()
Majko moja mila na šta smo spali, pa ova zemlja fakat nema nikakvu budućnost.
kazu da mu je Jasar napao sina tada, pa je to bio razlog valjda sto ga je nabacio na brisace...volio bih znati koji sin je u pitanju bio, ovaj Shisha Kralj ministar??Gandalf wrote:Ali stari od ovog ministra je napravio jednu dobru stvar kada je lokalnu " legendu " kick boxa Jašara provozao na haubi od svog džipa![]()
Kao i svaki novokomponovani veliki vjernik sin kao i otac forsiraju sultan bradu kao prepoznatljivi vizuelni imidž SDA seljačina iz ZDK-a, furaju se na neke kick box - karate fazone, otvaraju te šiša, lounge kurac-palac barove a sve žene na listi su im ili njihove žene ili od daljih rođaka žene i sve su pod djevojačkim prezimenima prijavljene na listama.