Evo da ti pozelim da nam BiH pobjediPoint. wrote:Vidi lešinara što su nanjušili lovu pa se javljaju. Samo čekam kad će neko reći da mi je rod
Nisam rekao kome dajem platu doduše
BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spreca
#26 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
A ženi, kome ćeš.Point. wrote:Vidi lešinara što su nanjušili lovu pa se javljaju. Samo čekam kad će neko reći da mi je rod
- denimb
#28 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sa Grcima samo ne treba padati na provokacije, mislim da im je to jedina sansa da urade nesto...ovo sada sto imaju je jalova ekipa, ako odigramo pametno mogu se uzeti lakse nego Armenija.
Za razliku od proslih kvalifikacija ove pocinju i zavrsavaju u istoj godini mart - novembar, sto moze biti dobro za nas ali i lose. Prije se to razvlacilo na dvije godine, znali smo odigrati lose prvi dio pa iscupati drugi, uleti neka utakmica koju odigras lose pa se onda poslije duze pauze okupe kao preporodjeni.
Ovako start, forma, povrede igraju jos vecu ulogu...elem odigrati muski svaku utakmicu, i uopce ne sumnjam da cemo se plasirati na taj euro.
Jos jedna pozitivna stvar po meni je sto smo nekako "odrasli" u odnosu na prijasnje godine, manje price, manje afera, manje euforije, a puno vise ozbiljnog rada.
BiH - Armenija 2-0
BiH - Grcka 3-1

Za razliku od proslih kvalifikacija ove pocinju i zavrsavaju u istoj godini mart - novembar, sto moze biti dobro za nas ali i lose. Prije se to razvlacilo na dvije godine, znali smo odigrati lose prvi dio pa iscupati drugi, uleti neka utakmica koju odigras lose pa se onda poslije duze pauze okupe kao preporodjeni.
Ovako start, forma, povrede igraju jos vecu ulogu...elem odigrati muski svaku utakmicu, i uopce ne sumnjam da cemo se plasirati na taj euro.
Jos jedna pozitivna stvar po meni je sto smo nekako "odrasli" u odnosu na prijasnje godine, manje price, manje afera, manje euforije, a puno vise ozbiljnog rada.
BiH - Armenija 2-0
BiH - Grcka 3-1
- Edin H.
#29 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Grean wrote:Odavno govorim da se na njega ne moze ozbiljnije racunati. Najcesce je povrijedjen iako je ko od brda odvaljen. Takav je bio i onaj desni bek Cityja, reko bi covjek tenk mu ne moze nista ali struktura slaba.AmiĐa_Idriz wrote:A od čega je ovaj Kolašinac jebo te. Trafika od kartona.
Pogledaj Dzeku sa druge strane, u 15 godina nije bio tri puta povrijedjen. Genetika.
Povrijedjen je kao sto je i Asmir bio.
-
Vitoo
#30 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Samo se bojim banene, nije iskljuceno 0 bodova u prva dva kola 
- Point.
#31 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Daj bolan razguli sa tim pesimizmom i trollanjem.Vitoo wrote:Samo se bojim banene, nije iskljuceno 0 bodova u prva dva kola
-
Tipicoti
#32 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sjecam se daleke 2013. god kada smo igrali odlucujucu utakmicu protiv Slovaka u Zilini da nas je jedan danima na forumu smarao sa Hamsikom...Hamsik ovo- Hamsik ono.....zvao se slicno kao ovaj negativac Vitoo.
- Artest
#33 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Steta pa je Loncar out. Mada on vise pretenduje da izbaci nepouzdanog Besica.
Ovo je dobra prilika da se Krunic nametne kao neko ko moze rasteretit Pjanica u veznom redu. Saric ma koliko bio koristan (protiv nejake konkurencije) nije igrac od kreacije niti opcenito kvalitete prema naprijed. A u svakoj tezoj utakmici (recimo na Euru), moramo imati jos jednog igraca koji moze nesto uradit s loptom (ne racunajaci Duljine solaze). Inace ce nas biti vrlo lahko zaustavit. Sto bi onomad L. Blanc rekao na Kosevu "bitno je odsjec konekciju izmedju igraca sa brojem 10 i Dzeke". A to ce sutra vazit za Pjanica i Dzeku. Da li je taj sekundarni kreator Krunic, Gojak...ili nijedan od njih, ostaje da vidimo.
Ovo je dobra prilika da se Krunic nametne kao neko ko moze rasteretit Pjanica u veznom redu. Saric ma koliko bio koristan (protiv nejake konkurencije) nije igrac od kreacije niti opcenito kvalitete prema naprijed. A u svakoj tezoj utakmici (recimo na Euru), moramo imati jos jednog igraca koji moze nesto uradit s loptom (ne racunajaci Duljine solaze). Inace ce nas biti vrlo lahko zaustavit. Sto bi onomad L. Blanc rekao na Kosevu "bitno je odsjec konekciju izmedju igraca sa brojem 10 i Dzeke". A to ce sutra vazit za Pjanica i Dzeku. Da li je taj sekundarni kreator Krunic, Gojak...ili nijedan od njih, ostaje da vidimo.
- Logovan
#34 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jest naporan ovaj Vito Bože dragi, zar ovo može ovako. 
-
Crvena Tifoza
#35 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Tipicoti wrote:Sjecam se daleke 2013. god kada smo igrali odlucujucu utakmicu protiv Slovaka u Zilini da nas je jedan danima na forumu smarao sa Hamsikom...Hamsik ovo- Hamsik ono.....zvao se slicno kao ovaj negativac Vitoo.
To je isti lik. Najgore, raja se navuče pa se prepire sa njim.
- House
#36 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
sve ispod 3-0 u zenici bilo bi ravno neuspjehu 
armeniju ne treba komentarisati.
armeniju ne treba komentarisati.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa to onda isto ko i dosad...Tomahawk11 wrote:A ženi, kome ćeš.Point. wrote:Vidi lešinara što su nanjušili lovu pa se javljaju. Samo čekam kad će neko reći da mi je rod
- Grean
#38 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Hajde da vidimo i Krunica strasnog.
- Blixen
#39 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Kolasinac non stop povrijedjen
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Biće za Grčku.
- Logovan
#41 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Uništeni tenk... 
-
Nadzorna_ploca
#42 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Saric ima jednu asistenciju i jedan go u zadnjih par utakmica. On nije sigurno igrac kalibra Pjanic da daje asistencije i zabija ali ne znam koji je to igrac na njegovoj poziciji imao bolji ucinak u posljednje vrijeme. Plus sto smatram da je njegov ucinak duplo vrijedniji kroz neke druge stvari.
Htjeli mi to priznati ili ne mi nemamo osim Pjanica nijednog uberkvalitetnog veznjaka koji moze prelomiti tekmu asistencijom ili prekidom. U odbrani nemamo ni jednog pa to i ne mora nista da znaci jer su momci pokazali da umiju igraci tvrdo i na rezultat. Tako da vjerujem da nece biti lako nijednu utakmicu, mozda neki golovi pred kraj tekme da rijese. Vjerujem da i Prosinecki slicno razmislja, jaka i sigurna odbrana a naprijed ce nesto vec uci.
Htjeli mi to priznati ili ne mi nemamo osim Pjanica nijednog uberkvalitetnog veznjaka koji moze prelomiti tekmu asistencijom ili prekidom. U odbrani nemamo ni jednog pa to i ne mora nista da znaci jer su momci pokazali da umiju igraci tvrdo i na rezultat. Tako da vjerujem da nece biti lako nijednu utakmicu, mozda neki golovi pred kraj tekme da rijese. Vjerujem da i Prosinecki slicno razmislja, jaka i sigurna odbrana a naprijed ce nesto vec uci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#43 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Treba prihvatiti činjenicu da mi nismo nikakva fudbalska velesila.
Da razvoj stvari kao u onoj grupi za SP gdje smo tako izgledali nikako ne može biti pravilo.
Mi ćemo se morati boriti za svaku pobjedu, bila to Armenija, Grčka ili Italija.
Kad kažem boriti, onda mislim da nema laganih utakmica, unaprijed dobijenih.
Prosinečki je napravio fajtersku ekipu koja ne trpa puno, ali zato ni ne prima.
Vidjećemo kako će to izgledati, ali mislim da neće biti većih promjena pristupu od onog u ligi nacija.
Da razvoj stvari kao u onoj grupi za SP gdje smo tako izgledali nikako ne može biti pravilo.
Mi ćemo se morati boriti za svaku pobjedu, bila to Armenija, Grčka ili Italija.
Kad kažem boriti, onda mislim da nema laganih utakmica, unaprijed dobijenih.
Prosinečki je napravio fajtersku ekipu koja ne trpa puno, ali zato ni ne prima.
Vidjećemo kako će to izgledati, ali mislim da neće biti većih promjena pristupu od onog u ligi nacija.
- BarbaDue
#44 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Smije li onaj Manolas igrati 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#45 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Smije, ali neće.BarbaDue wrote:Smije li onaj Manolas igrati
- AmiĐa_Idriz
#46 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Koliko vidim i Sokratis im je rovit, propustiće prvu kako bi ga sklepali za nas, nešto ko i mi sa karton tenkom.
- Bosanski_kralj
#47 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Dolazi li onaj što je ostao bez zuba? 
-
Bazinga1234
#48 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nažalost, neBosanski_kralj wrote:Dolazi li onaj što je ostao bez zuba?
-
Nadzorna_ploca
#49 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Cuj Kolasinac povrijedjen.. Nije moguce.
Gdje su oni sto su ovdje prozivali Prosineckog da je manager Civicu i slicne stvari.
Gdje su oni sto su ovdje prozivali Prosineckog da je manager Civicu i slicne stvari.
- Logovan
#50 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Danski sudija Jakob Kehlet (38) dijelit će pravdu na prvoj utakmici reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Armenije.
Kehleta je bh. javnost upoznala prije pet godina kada je sudio utakmicu mlade reprezentacije BiH protiv Španije, kada su gosti razbili Zmajiće uz uvjerljivih 6:1. Na tom meču dosudio je i dva penala za Špance.
Danca ne viđamo često kako sudi one najveće utakmice u Evropi, a u svojoj karijeri je dijelio pravdu samo na jednoj utakmici grupne faze Lige prvaka. Bilo je to na meču ove sezone između Shakhtara i Hoffenheima (2:2).
Prema statistici baziranoj na 56 odsuđenih internacionalnih mečeva, Kehlet je dosudio 17 penala i devet crvenih kartona, dok prosječno daje malo više od tri žuta kartona po utakmici.
Asistirat će mu sunarodnjaci Lars Hummelgaard, Heine Sorensen i Jens Maae.
Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Armenije igra se u subotu na stadionu Grbavica od 20:45 sati.