Strumfeta.....nemoj da ti maia posaljem na vrata
da gledate derbi...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kareem Abdul-Jabbar
gavrilo wrote:e definitivno postajem pitar![]()

-
Stitch__
hajdemo sviii daaa pjeeeeevamo veseloooo
kome je srceeee crrrrveno i bijelooo
moja adresaaaaa maaaarakana, sjever
delijee uvijeeee iiiii RED STAR FOREVER
zvezda jeeee ime sampiooonaaaa
imaaa naaaas 200 miliooonaaaa
zvezda jeeeeee da se pamti duuugooo
pooobjedaaaa ili nista drugoooo...
bajaga je kralj, a zvEzda je jos bolja
poslije Sarajeva najbolja u ex yu 
bajaga je kralj, a zvEzda je jos bolja
-
Satriani
U tim ex Yu konstalacijama nazovi derbija, pored Zelje (za koga navijam), simpatisem manje drzavne ili u onaj vakat udbaske klubove poput Hajduka ili Partizana.
Mozda je zanimljivije pitanje za nas u Sarajevu za koga navijati u mahalskim derbijima Vratnik ili Vrbanjusu?
Mozda je zanimljivije pitanje za nas u Sarajevu za koga navijati u mahalskim derbijima Vratnik ili Vrbanjusu?
- Prince
Partizan rules...
Bio sam na utakmici protiv Reala, i zdušno navijao sa ostatkom stadiona
.
Zvezda je pravi ciganski klub, baš kao i Sarajevo ovdje, ne navija džaba čitava Gorica za Sarajevo. Kad god sam vidio Zvezdaša u Beogradu, uvijek neki retardirani likovi, dok su Grobari inteligentno - intelektualni navijači
, kao Manijaci u BiH.
Bio sam na utakmici protiv Reala, i zdušno navijao sa ostatkom stadiona
Zvezda je pravi ciganski klub, baš kao i Sarajevo ovdje, ne navija džaba čitava Gorica za Sarajevo. Kad god sam vidio Zvezdaša u Beogradu, uvijek neki retardirani likovi, dok su Grobari inteligentno - intelektualni navijači
-
gavrilo
Prince wrote:Partizan rules...
Bio sam na utakmici protiv Reala, i zdušno navijao sa ostatkom stadiona.
Zvezda je pravi ciganski klub, baš kao i Sarajevo ovdje, ne navija džaba čitava Gorica za Sarajevo. Kad god sam vidio Zvezdaša u Beogradu, uvijek neki retardirani likovi, dok su Grobari inteligentno - intelektualni navijači, kao Manijaci u BiH.
ma je l'?
znas onu... gdje razlika izmedju partizana i coca cole? coca cola se puni u zemunu, a partizan u zagrebu
-
gavrilo
to careStitch__ wrote:hajdemo sviii daaa pjeeeeevamo veseloooo
bajaga je kralj, a zvEzda je jos boljaposlije Sarajeva najbolja u ex yu
sledeci cilj... ujediniti pitare i delije
-
Stitch__
da, bas kao sto nazivi skupina i sugerishuPrince wrote:Partizan rules...
Bio sam na utakmici protiv Reala, i zdušno navijao sa ostatkom stadiona.
Zvezda je pravi ciganski klub, baš kao i Sarajevo ovdje, ne navija džaba čitava Gorica za Sarajevo. Kad god sam vidio Zvezdaša u Beogradu, uvijek neki retardirani likovi, dok su Grobari inteligentno - intelektualni navijači, kao Manijaci u BiH.

-
HZSA
Postavite jednu sliku tih pravih navijaca u ovoj drzavi, pa jebote zivot kako mozes biti toliki debil, gdje ste vi, gdje su ti manijaci, borili se za titulu a nigdje navijaca zglave...
(ovo se odnosi na princa)
Koliko cete vi jos godina pricati nebuloze i svrstavati se medju navijace a ni na jednoj tekmi u ligi niste u stanju formirati kop, ja mislim da ce to trajati sve dok zaista ne shvatiti da je kurcenje po forumima najvise sto mozete. I tako zbog ovakvih likova, pardon navijaca
, tema ode u qrac, zato sto niko nije pitao kakvi su klubovi sarajevo i zeljo, nego za koga biste navijali (navijate) partizan ili CZ....joj svakakvih kretena boze mili...
Koliko cete vi jos godina pricati nebuloze i svrstavati se medju navijace a ni na jednoj tekmi u ligi niste u stanju formirati kop, ja mislim da ce to trajati sve dok zaista ne shvatiti da je kurcenje po forumima najvise sto mozete. I tako zbog ovakvih likova, pardon navijaca
-
zzzzz
Nije moglo bez politike Gavrilo.gavrilo wrote:ne mogu da vjerujem ... sve grobar do grobaramelina wrote:vec kad insistiras, kralju moj![]()
partizan....
![]()
S obzirom da ti odgovaraju Bosanci uvijek ce se opredijeliti za Partizan jer je bio na glasu kao jugoslovenski klub, dok se za Zvezdu vezalo cetnistvo i nacionalizam jos prije rata.
Ja mislim da je sve to u pet deka, bar u danasnjem vaktu, ali zvono ostaje na Zvezdi.
-
PITARKA_SA
zivio govornik!!hz071 wrote:A gdje je treca opcija??? Znas ona "boli me k*rac"...?
Ne mogu da vjerujem da ima degena koji su cak glasali na ovu temu..