Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ivy wrote:Molba moderatorima i odgovornim u Sarajevo-X
Molim vas, da li postoji mogućnost da se naš APEL ZA VOLONTERE postavi na prvu stranicu SA-X-a na jedno dan dva? PLIZ! [/size]
Ivy, nasla sam stelu i za to
jos samo da napecamo hostese
PS Sto se tice ziro racuna, danas mi je CROCOP rekao da ne smije pisati DONACIJA ni POMOC pa cu da izmjenim u Sarajevo-X akcija - Tetka Zilha (sifra sjecas li se Dubrovnika
-
mIRCerka
nije frka, nek pocne u cetvrtak poslijepodneStitch__ wrote:neka akcija, po mogucnosti, pocne u cetvrtak, da bi vas "turio" u avaz u petak kad, sto bi rekla Ivy, "i dushmani kupuju novine"![]()
napisi ti da pocinje, a mi taman tada treba da ugovorimo sve
- jazzer
#30 Re: Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
Svi koji su vani mislim da nece moci uplatitidigger wrote:Mirci, koja je fizicka adresa te branshe Raifove banke(mIRCerka wrote:Dragi moji, po dogovoru forumaša, održanom u četvrtak 16.06.2005. godine, otvaram novu temu a stara tema je (ili će biti uskoro) pod ključem.
Dobila sam vijesti za račun, što me posebno raduje.
Raiffeisen Banka
br. računa je 1610000049770032
Kyodo - Centar za civilno društvo u Sarajevu
Svrha (e tu su nam rekli da budemo flexibilni): Sa-x akcija - pomoć tetka Zilhi) jerbo ja mogu samo da posaljem bankovni nalog obzirom da moja banka kaze da ovu nema "na spisku" (jebem im sve po spisku).
na ovaj racun jer je ovo transakcijski i na isti se mogu vrsiti
uplate samo u KM. Za uplate iz ''vana'' potrebna je i tzv. partija.
-
mIRCerka
sacekaj da dodju ostali forumashi online, sto se mene tice mozeStitch__ wrote:okej onda, sutra popodne u hosheu na malti, dogovorimo jos satnicu. trebale bi prisustvovat i hostese, radi fotografijamoRel?
JAZZER, sto se tice uplata izvana, brate mili POSTOJI mjenjacnica, pa lijepo zamijenite dolare/eure/lire za KM
sto se tice fizicke adrese banke, bujrum http://www.imenik.telecom.ba PRAVNA LICA
ja moram zavrsiti nesto u narednih pola sata, ako ne zavrsim slijedeca akcija ce biti pomoc NEZAPOSLENOJ mIRCi
citamo se soon
-
mIRCerka
http://www.sarajevo-x.com/clanak/050622006
pa recite da administratori nista ne rade
:D:D:D
Dario HVALA
pa recite da administratori nista ne rade
Dario HVALA
-
mIRCerka
mislim da je to EKONOMSKE prirodePooll wrote:Super je vijest, samo nisu spomenuli u kojim hipermakretima se moze podrzati akcija i ko nam je partner - HOŠE COMMERCE
ja evo pokusavam dobiti ADU , sina od cika HOSE KOMERCa
-
Duh sa sjekirom
Ove gore adrese su malo komplik. za mnoge koji zele da ucestvuju te
molim da neko narodskim rijecnikom objasni gdje se nalaze ovi ostali HOSE supermarketi, jedan je NA UGLU PREKO PUTA SOCIJALNOG
molim da neko narodskim rijecnikom objasni gdje se nalaze ovi ostali HOSE supermarketi, jedan je NA UGLU PREKO PUTA SOCIJALNOG
- Baghira
#40 Re: Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
Imate li kakav broj banke, tj. internacionalni code, ma znate vec na sta mislim, za ove sto uplacuju iz inostranstva?mIRCerka wrote:Dragi moji, po dogovoru forumaša, održanom u četvrtak 16.06.2005. godine, otvaram novu temu a stara tema je (ili će biti uskoro) pod ključem.
Akcija traje od 24.06.2005 do 03.07.2005. godine.
Dobila sam vijesti za račun, što me posebno raduje.
Raiffeisen Banka
br. računa je 1610000049770032
Kyodo - Centar za civilno društvo u Sarajevu
Svrha : Sarajevo-x akcija - tetka Zilha
potrebni su nam volonteri za hostese (i muske i zenske). potrebno nam je oko 15 ljudi.
Molimo vas , ako ste na raspolaganju da se javite, ili na ovu temu ili PPom meni ili Ivy (a ako ste dobro mlado zensko onda Eduu)
Edu je jutros bio na Hayatu![]()
PS Molim vas da ne zachatavate ovu temu
-
mIRCerka
hostese i muske i zeMske nam trebajuclone033 wrote:evo ja cu biti hostesa samo da se malo depiliram, mirci sibni mi sta vam tacno treba, rekao sam i ranije tu sam i podrzavam,
uput u hoseu je TUBORG 0,5 litara 1,15KM
necemo im kupovati pivo lele , mene su htjeli razapeti sto sam rekla VOCNU SALATU da im uzmemo
BTW, poslala sam ti mail
-
mIRCerka
NOVOSTI:
- sutra cemo da objavimo (ako ne vec i veceras) SWIFT broj koji je valjda potreban za transfere novca iz drugih zemalja
- dobili smo jos jedan poziv za gostovanje na jednoj od najgledanijih TV stanica (hvala koji god da si
) tako da smo medijski pokriveni.
ja sam zamolila nasheg kolegu koji voli kamere da to ponovo obavi
iskreno da vam kaze, sad me hvata panika....
nek nam je Bog na pomoci
PS Forumashi, molim javite se da se dogovorimo oko sastanka sutra
Hvala
PS Zar nikom nije sumnjivo sto se uvijek sastajemo cetvrtkom???
- sutra cemo da objavimo (ako ne vec i veceras) SWIFT broj koji je valjda potreban za transfere novca iz drugih zemalja
- dobili smo jos jedan poziv za gostovanje na jednoj od najgledanijih TV stanica (hvala koji god da si
ja sam zamolila nasheg kolegu koji voli kamere da to ponovo obavi
iskreno da vam kaze, sad me hvata panika....
nek nam je Bog na pomoci
PS Forumashi, molim javite se da se dogovorimo oko sastanka sutra
Hvala
PS Zar nikom nije sumnjivo sto se uvijek sastajemo cetvrtkom???
-
daredevil
ma nije on mislio njima da kupimo pivo, nego nama da kupimo pivo, pa da i zapjevamo, jedva cekam da se sredim ko prava hostesamIRCerka wrote:hostese i muske i zeMske nam trebajuclone033 wrote:evo ja cu biti hostesa samo da se malo depiliram, mirci sibni mi sta vam tacno treba, rekao sam i ranije tu sam i podrzavam,
uput u hoseu je TUBORG 0,5 litara 1,15KMne moras se depilirati
necemo im kupovati pivo lele , mene su htjeli razapeti sto sam rekla VOCNU SALATU da im uzmemo
BTW, poslala sam ti mailna neku od adresa sto imam
sa svim podacima
-
mIRCerka
da prostis, kad se radi o ovakvim stvarima, izgubim totalno objektivnost i smisao za humor pa nisam ni skontaladaredevil wrote:ma nije on mislio njima da kupimo pivo, nego nama da kupimo pivo, pa da i zapjevamo, jedva cekam da se sredim ko prava hostesa
za sutra predlazem:
Mjesto Sastanka HOSE MARKET Malta, u 18:00.
da li vam odgovara?
-
mIRCerka
stoti put ti kazem NISAM JA OVAStitch__ wrote:cuj ove 18h. pa necu ja radit do prekosutra![]()
a razlog nalaska jeste da se svi vidimo i sa cika HOSE i jedni s drugima da se dogovorimo.....
akcija se otvara sutra, a POCINJE prekosutra