pravi izljevi ljubavi
Moderator: Chloe
-
mačak u čizmama
nama veze, nek ide na kulturu, kultura ne poznaje granice 
-
mačak u čizmama
[quote="car-x"]meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..
[/quote]
----------------------------
pošteno
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..
----------------------------
pošteno
-
car-x
gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote:toliko o bosanskom interesu oko kulturecar-x wrote:meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..![]()
i ono malo poezije sto si nam utrunio namah se pominju zileti i klanje i sjecenje i to..
raja bi rekla, prosetaj malo..
-
gavrilo
al' covjek izvrijedja...car-x wrote:gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote:toliko o bosanskom interesu oko kulturecar-x wrote:meni je svejedno.. ja sam temu otvorio tamo gdje je jutros bilo najzivlje..
da sam je turio na kulturu niko ne bi ni otvorio..![]()
i ono malo poezije sto si nam utrunio namah se pominju zileti i klanje i sjecenje i to..
-
car-x
nigdje ja ne uvrijedi majstore..gavrilo wrote:al' covjek izvrijedja...car-x wrote:gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..gavrilo wrote: toliko o bosanskom interesu oko kulture![]()
samo ono kako jeste.. tvoji postovi govore o tebi.. ja ne znam kakav si ti cojk vako, ali sto se ovog sto si na ovom forumu reko, mislim da ne gorim od zelje da se s tobom negdje nadjem i popijem pivu.. jedino, ako si se salio u ovom sve sto si do sad napiso..
-
gavrilo
ne znam sta sam to ja toliko strasno napisao...car-x wrote:nigdje ja ne uvrijedi majstore..gavrilo wrote:al' covjek izvrijedja...car-x wrote: gavrilo, druze, ne znam sto se ti uopste zaplices oko ove diskusije.. nit topova, nit srpstva, nit balija, nit ustasa, nit jedinstva, nit kurac palac..
samo ono kako jeste.. tvoji postovi govore o tebi.. ja ne znam kakav si ti cojk vako, ali sto se ovog sto si na ovom forumu reko, mislim da ne gorim od zelje da se s tobom negdje nadjem i popijem pivu.. jedino, ako si se salio u ovom sve sto si do sad napiso..
'ajd da ti ne kvarim vise temu
-
mačak u čizmama
vidi se ko je ovdje zlurad
ja sam i trazila da se stavi na kulturu
zato sto je tema super...

ja sam i trazila da se stavi na kulturu
zato sto je tema super...
-
mačak u čizmama
ja se ne smijem nego imam tikove
malo sale nije na odmet, zaista