Andjeo sa greskom - Deen
Moderator: _BataZiv_0809
-
tataratira
dobro ba, ako on ima pravo da bude različit imam i ja da mi to smeta, pogotovo što on tvrdi da nije, i tu se završava sve što mi kod njega smetaPrenj wrote:Samo koju deceniju ranije, tipovi kao ti su upirali prstom u rokere sa dugim kosama po gradu, jer sezdesetih je duga kosa bila isti tip zlocina u Sarajevu, kao sto je sada "Din sa frajerom" zanimljiva tema.tataratira wrote:ma da nećeš i MB ?Prenj wrote: Paparazzi to barem objave sa svojim punim imenom ili prezimenom za razliku od tebe, anonimni mishu.
![]()
daj mi svoju adresu i dolazim sa rodnim listom i dvije slike
Koji sljedeci zlocin razlicitosti mozemo ocekivati da bude uhvacen tvojom kamerom?
a kako je on javna ličnost ne vjerujem da mu smeta "publicitet " izazivan ovom mojom fotografijom, možda bi bilo pametno da se ne raspravljamo jer nismo tema posta, hvala
- Qler
ko ovjde koga na ovoj slici?!?!*Unreal* wrote:prica je otisla u pogresnom smjeru... tema ja zamisljena kao razmjena misljenja o plakatu koji se pojavio i ocekivanjima od novog albuma..![]()
nego sto se ba prenj toliko bunis, ja prvi nikad necu prihvatiti pedere! Jos da usvajaju djecu! To je tako OGAVNO! Zamisli da ti spavas u sobi ta tamo ti se TATE u guzu!!!?
Nikad mi pederi nece biti jasni, majke mi!?
P.S. Jedine pedere koje mogu podnijei su Will i Just Jack
-
tataratira
ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
tj da ono bira hoće li biti peder ili ne i da je to normalna stvar
šta rade privatno mene ne sekira jer zakon prirodne selekcije
isključuje dalje produženje vrste tih jedinki tako da je to na kraju krajeva pozitivna stvar, samo da im se ne dozvoli usvajanje djece i sami će sebe ugasiti
isključuje dalje produženje vrste tih jedinki tako da je to na kraju krajeva pozitivna stvar, samo da im se ne dozvoli usvajanje djece i sami će sebe ugasiti
-
Prenj
I papi i G. Bushu je vrlo blisko tvoje stajalistetataratira wrote:ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
-
Hera
Kakva glupost, slika Fude sa prijateljem, vama svima koji ga svrstavate negdje gdje vama odgovara, govori odmah da mu je to decko? Stvarno ste pateticni. Mora da je ovaj sto je slikao potajno zaljubljen u jednog od njih, pa njihovo prijateljstvo paranojise kao vezu. Cool down, man!
Sto se tice plakata, moram priznati da sam umrla od smijeha kada sam ga vidjela. Ali u isto vrijeme osjecam neki respect prema tom smijelom potezu, cisto mi je drago zbog primitivaca. Samo nam daj sta drugacije, nenormalnije kao opozit ovoj letargiji, ogranicenosti. Neka nama Fude!!
Sto se tice plakata, moram priznati da sam umrla od smijeha kada sam ga vidjela. Ali u isto vrijeme osjecam neki respect prema tom smijelom potezu, cisto mi je drago zbog primitivaca. Samo nam daj sta drugacije, nenormalnije kao opozit ovoj letargiji, ogranicenosti. Neka nama Fude!!
-
tataratira
Iran si namjerno preskočio ?Prenj wrote:I papi i G. Bushu je vrlo blisko tvoje stajalistetataratira wrote:ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
-
:)
tataratira wrote:imaš moje puno ime na http://www.tataratira.fotopic.netPrenj wrote:Tataratira,
ovo je stvarno fuj.
Ko zadnja anonimna stoka objavljujes na forumu necije slike, tajno uslikane.
Ako si musko, potpisi se punim imenom pa objavi.
Moderator, action please.
nikakva anonimnost, slikanje na ulici nije ni zabranjeno niti nemoralno
to što se tebi nesviđa to je tvoj problem
ovo anonimna stoka zahtjeva moderatorku pažnju, ako već ukazuješ na nečiju kulturu probaj poći od sebe
frajer se slikao go a ja ga slikao obučenog i onda ja stoka nemorlana, patetičan si
Ne uzbudjuj se covjece, ovaj forum je prepun pedera, ako nisi znao...gay club ima par hiljada clanova
-
Hera
Homoseksualnost nije nesto sto izaberes, kao ipak cu crvenu majicu umjesto plave. To prepoznas u sebi, nekada u pubertetu, nekada kasnije, i to nije nesto sto mozes promjeniti. Ili mozes biti nesretan/nesretna cijeli zivot ili se prihvatiti kakav jesi. Razmisli o tome da ce i tvoje dijete mozda biti jedan od nas. Moze ti se desiti. Sta ces uraditi po tom pitanju onda? A? Absurdno je tvoje razmisljanje da ce usvajanje djece ugasiti homoseksualnost u ljudima. Haha pa kako to, mislis da se to prenosi? Uvijek smo postojali i uvijek cemo postojati, ti i tebi slicni tu nista ne mozete uraditi. A hvala bogu, bar u Evropi sve ide naprijed, pa tako ce i kod nas doci tren kada ces morati prihvatiti nasu egzistenciju, kao i to da cu ja imati dijete sa svojom djevojkom. Mozda ti se nece svidjeti, ali ni ti se meni ne svidjas, ali sam se naucila da te ignorisem. Peacetataratira wrote:ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
-
tataratira
yeste, nepopravljivo sam zaljubljen u obojicuHera wrote:Kakva glupost, slika Fude sa prijateljem, vama svima koji ga svrstavate negdje gdje vama odgovara, govori odmah da mu je to decko? Stvarno ste pateticni. Mora da je ovaj sto je slikao potajno zaljubljen u jednog od njih, pa njihovo prijateljstvo paranojise kao vezu. Cool down, man!
zar nije red da se sad mi muškarci pobunimo zato što ovako omalovažava
muški rod, ako npr kada je bio plakat za Toyo gume i onom razapetom tetom što prijanja na svaku podlogu, pa se tete pobunile kako je to jeftino iskorištavanje ženskog tjela, siguran sam da je i tebi to zasmetalo
ali ti ovo nimalo ne smeta, isto kako što mi se gadi golotinja na Pinku
i seljancise u dekolteima do pupka i minjacima 2 cm ispod koke tako gledam i na ovo, a i vi bi trebali da ste imalo realni
-
tataratira
ja mogu živjeti sa tim što ti se ne sviđam, primjetila si vjerovatno da mi to i nije cilj, ja čak nemam ništa protiv pedera ali je vama to osnovno zanimanje u životu i toliko smarate tim glupostima da bi sad još i djecu da vam daju da ih vi naučite pravim vjrijednostimaHera wrote: Homoseksualnost nije nesto sto izaberes, kao ipak cu crvenu majicu umjesto plave. To prepoznas u sebi, nekada u pubertetu, nekada kasnije, i to nije nesto sto mozes promjeniti. Ili mozes biti nesretan/nesretna cijeli zivot ili se prihvatiti kakav jesi. Razmisli o tome da ce i tvoje dijete mozda biti jedan od nas. Moze ti se desiti. Sta ces uraditi po tom pitanju onda? A? Absurdno je tvoje razmisljanje da ce usvajanje djece ugasiti homoseksualnost u ljudima. Haha pa kako to, mislis da se to prenosi? Uvijek smo postojali i uvijek cemo postojati, ti i tebi slicni tu nista ne mozete uraditi. A hvala bogu, bar u Evropi sve ide naprijed, pa tako ce i kod nas doci tren kada ces morati prihvatiti nasu egzistenciju, kao i to da cu ja imati dijete sa svojom djevojkom. Mozda ti se nece svidjeti, ali ni ti se meni ne svidjas, ali sam se naucila da te ignorisem. Peace
ne možete imati djecu a rado bi da ih odgajate, nije li to pomalo patetično
da dodam još nešto, živio sam dugo napolju i upoznao i pedra i transeksualaca i nikad ih nisam ni mrzio niti su mi smetali, naprotiv, divio sam se njihovoj hrabrosti da se suoče sa tim svojim demonima i da žive sa tim, samo su oni bili iskreni i prema sebi i ostalim
još jednom , ja ih ne mrzim, samo je ovo Deenovo prenemaganje pravo licemjerje koje se još koristi i u reklamne svrhe.toliko
možda sam zatucan što se je yebem u guzu ali mi se tako sviđa
Last edited by tataratira on 20/06/2005 13:40, edited 1 time in total.
- Lace
#37 Re: Andjeo sa greskom - Deen
dobro ti se ciniMinnela wrote:*Unreal* wrote:Sta mislite o novim plakatima gdje se deen pojavljuje obnazenda li da ocekujemo golotinju u spotovima havarisanog andjela i da li to iko zeli vidjeti
![]()
evo imam i sliku gdje havarisani andjeo bari neku kokku![]()
Sve mi se cini da je i ovo drugo musko..
- Alfons Kauders
Zbogom Brega, zdravo Deen... 
-
Hera
Ne, jer ne mislim da omalovazava musko tijelo, nego radi nesto provokativno. Sto je dobro, za nasu sredinu. Kada su zene (a i muskarci) sedamdesetih svoja gola tijela koristili kao oruzje za seksualnu revoluciju ni to mi nije bilo omalovazavajuce. Zavisi sta hoces da postignes. Zensko tijelo je do te mjere postalo predmet kod nas, da je postalo zalosno. Utegnute misice i debeli politicari. Fuj. Kada neko svijesno koristi svoje tijelo da nesto postigne, smatram to ok stvari. A kada mlade djevojke kao ovce u toru, plesu na izboru za kraljicu ljepote - e to mi je omalovazavanje.tataratira wrote:
yeste, nepopravljivo sam zaljubljen u obojicu![]()
zar nije red da se sad mi muškarci pobunimo zato što ovako omalovažava
muški rod, ako npr kada je bio plakat za Toyo gume i onom razapetom tetom što prijanja na svaku podlogu, pa se tete pobunile kako je to jeftino iskorištavanje ženskog tjela, siguran sam da je i tebi to zasmetalo
ali ti ovo nimalo ne smeta, isto kako što mi se gadi golotinja na Pinku
i seljancise u dekolteima do pupka i minjacima 2 cm ispod koke tako gledam i na ovo, a i vi bi trebali da ste imalo realni
-
pa i ja volim svoje (muske) prijatelje pa to ne znaci da ih moram prcat u ....znas vec gdje!?Hera wrote:Homoseksualnost nije nesto sto izaberes, kao ipak cu crvenu majicu umjesto plave. To prepoznas u sebi, nekada u pubertetu, nekada kasnije, i to nije nesto sto mozes promjeniti. Ili mozes biti nesretan/nesretna cijeli zivot ili se prihvatiti kakav jesi. Razmisli o tome da ce i tvoje dijete mozda biti jedan od nas. Moze ti se desiti. Sta ces uraditi po tom pitanju onda? A? Absurdno je tvoje razmisljanje da ce usvajanje djece ugasiti homoseksualnost u ljudima. Haha pa kako to, mislis da se to prenosi? Uvijek smo postojali i uvijek cemo postojati, ti i tebi slicni tu nista ne mozete uraditi. A hvala bogu, bar u Evropi sve ide naprijed, pa tako ce i kod nas doci tren kada ces morati prihvatiti nasu egzistenciju, kao i to da cu ja imati dijete sa svojom djevojkom. Mozda ti se nece svidjeti, ali ni ti se meni ne svidjas, ali sam se naucila da te ignorisem. Peacetataratira wrote:ja samo nisam za to da se homoseksualizam nodi djeci kao normalna stvart
treba nam ljubavi i razumijevanja, slazem se... al kad mi pocnu podmetat pricu kako je apsolutno stvar licnog izbora covjeka i zene s kim (cim) i kako zeli imati sexualni odnos (jer u tome je u stvari sustina homoseksualizma, ne u ljubavi) pozli mi, pa to onda znaci da ce za par decenija i incest, pedofilija, zooseksualizam (nisam siguran kako se kaze - ma ljubav sa zivotinjama
Last edited by :) on 20/06/2005 13:47, edited 2 times in total.
-
*Unreal*
evo sad cu dokazat da nije peder
evo sa balkanmedia.com
Deen: ".... Pretpostavljam da mnoge interesuje ko je devojka koja mi je pravila društvo, tako da ću ekskluzivno za posetioce “Balkanmedie” otkriti da je to Iris, poznata zagrebačka top manekenka sa kojom sam se upoznao tokom mog boravka u Nemačkoj. Tokom našeg zajedničkog letovanja uplovili smo u jednu veoma strastvenu vezu koja će trajati dok nam bude lepo..."

takoder evo i dokaza da se momak voli skidati onako iz razonode na plazama
Balkanmedia: Da li si pristalica nudizma?
Deen: Meni je to skroz OK. Ako to ljude čini srećnim ja sam još srećniji. Ove godine sam bio na nudističkoj plaži, ali nisam bio potpuno go.
evo sa balkanmedia.com
Deen: ".... Pretpostavljam da mnoge interesuje ko je devojka koja mi je pravila društvo, tako da ću ekskluzivno za posetioce “Balkanmedie” otkriti da je to Iris, poznata zagrebačka top manekenka sa kojom sam se upoznao tokom mog boravka u Nemačkoj. Tokom našeg zajedničkog letovanja uplovili smo u jednu veoma strastvenu vezu koja će trajati dok nam bude lepo..."

takoder evo i dokaza da se momak voli skidati onako iz razonode na plazama
Balkanmedia: Da li si pristalica nudizma?
Deen: Meni je to skroz OK. Ako to ljude čini srećnim ja sam još srećniji. Ove godine sam bio na nudističkoj plaži, ali nisam bio potpuno go.
- Alfons Kauders
A sljedece sedmice...chupo wrote:šta li smo mi bogu zgriješili pa nas
kažnjava sa Bregom i Fudom ????
ima li ikakve šanse da nam se oprosti ?
ŠABAN ŠAULIĆ
-
tataratira
e sad jesi*Unreal* wrote: Deen: Meni je to skroz OK. Ako to ljude čini srećnim ja sam još srećniji. Ove godine sam bio na nudističkoj plaži, ali nisam bio potpuno go.
mislim da bi ova reklama bila baš primjerena nekoj nudističkoj plaži nego li novom albumu, al' eto šta ja znam ovako zatucan
ali se tješim riječima:
Bolje biti zatucan u glavu nego u guzicu
-
Hera
Ne mogu da vjerujem da ti godine 2005 poredis homoseksualnost sa uzasima kao pedofilija. Pedofilija je napastvovanje djece i maloljetnika od strane odraslih, protiv njihove volje, nesto sto im ostavlja trag za zivot, to je uzasna trauma. I zakonom zabranjeno!! U svim zemljama. Bar bi ti to trebalo nesto reci. Kod nas homoseksualnost nije zakonom zabranjena. Naravno kao sto ne bi trebala ni biti. Ovde imas dvije osobe koje svojevoljno rade sta im se radi. Seksaju se, vole se. Niko nikoga ne sili ni na sta. Nikada necu shvatiti zasto toliko muskarci moraliziraju oko analnog seksa izmedju dva muskarca. Vecina str8 frajera voli analni sex sa zenama. What's the difference? Osim detalja da svi ne volimo isto. Prihvati to!!pa i ja volim svoje (muske) prijatelje pa to ne znaci da ih moram prcat u ....znas vec gdje!?
treba nam ljubavi i razumijevanja, slazem se... al kad mi pocnu podmetat pricu kako je apsolutno stvar licnog izbora covjeka i zene s kim (cim) i kako zeli imati sexualni odnos (jer u tome je u stvari sustina homoseksualizma, ne u ljubavi) pozli mi, pa to onda znaci da ce za par decenija i incest, pedofilija, zooseksualizam (nisam siguran kako se kaze - ma ljubav sa zivotinjama) postati "normalne" stvari, opcenito prihvacene u drustvu kao "stvar licnog izbora"?!
Last edited by Hera on 20/06/2005 14:03, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
trebao si do sada nauciti da nijedna tema ne ode u zeljnom pravcu*Unreal* wrote:prica je otisla u pogresnom smjeru... tema ja zamisljena kao razmjena misljenja o plakatu koji se pojavio i ocekivanjima od novog albuma..![]()
-
tataratira wrote:e sad jesi*Unreal* wrote: Deen: Meni je to skroz OK. Ako to ljude čini srećnim ja sam još srećniji. Ove godine sam bio na nudističkoj plaži, ali nisam bio potpuno go.![]()
mislim da bi ova reklama bila baš primjerena nekoj nudističkoj plaži nego li novom albumu, al' eto šta ja znam ovako zatucan
ali se tješim riječima:
Bolje biti zatucan u glavu nego u guzicu