Ne placajte "otkupninu"!!!!!!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

mexx25 wrote:mom kelegi su ukrali BMW 3 compact poluotvoreni i trazili 5k KM i ovaj negdje nadje lazne :lol: eure i ode i plati im 2500laznih eura
poslje ga zvali ekli da ce ga opet ukrast a ovaj ga prodo ;-)
hahahahaha

pametan ti je kolega.
hahahaha
jes ih nasamario hahaha tako i treba
gaius

Post by gaius »

hehe.. ih pa vi što otkupite još ste dobri.. meni došla policija.. uzeli auto.. kažu kucana šasija.. i nisu me zvali da ga otkupim :lol:

naravno.. lika koji mi je prodao.. nisu uhvatili.. navodno jaki ljudi stoje iza tog posla.. pa nemaju m.da da ih diraju..
karanana

Post by karanana »

...i ne dajte da vam na granici policija s dokumentima izlazi iz vida i ide u one njihove kucice...kopiraju dokumente tako da kad se auto ukrade moze izaci iz zemlje.

tako su meni mog novog porsejca 911 odvezli, zadnji put vidjen u crnoj gori.
Saian

Post by Saian »

mexx25 wrote:mom kelegi su ukrali BMW 3 compact poluotvoreni i trazili 5k KM i ovaj negdje nadje lazne :lol: eure i ode i plati im 2500laznih eura
poslje ga zvali ekli da ce ga opet ukrast a ovaj ga prodo ;-)
sta kazhes "negdje nadje", BMW compact poluotvoreni, ovaj mi se uchini poznat, lichi mi na onog iz Alfonsovog posta oko kojeg se Duh sjekirash iznervirao :D :D :D
whow

Post by whow »

Qler wrote:cuo sam i mozda ih nije trebao ubit, al svakako malo ranit :D

mom su jaranu klepili novog audija A6, 2003 god. i trazili oko 8k Eura, pa spustio na 5, i na kraju na 4k € uz konstantaciju "Pa ne mogu jarane nize, full je oprema!" I jaranu puko film, jebo mu sve, reko ti ces meni govoriti kakvo je meni auto! I nije ga uzeo, kasko mu isplatio 51% vrijednosti! I to full kasko! I njima jebo sve! :D:(
Ovo moze biti samo u Bosni . Policija stoji na svakoj raskrsnici i bere
" cenere" a lopovi haraju. Mislim taj frajer sto je odradio lopove svaka mu cast , samo se nije treba dati uhvatiti. Kada bi se sa lopovima malo ozbiljnije obracunavalo kao sto je to radila Titina Milicija
" prvo bijes pa onda ispitujes" mozda bi se sto sta i promjenilo. To je sramota da je kasko platilo samo 51 % za A6 , al eto za utjehu od tih je para mogao kupiti dobrog Golfa IV i lavlju kandzu :D
pips

Post by pips »

Ako neko hoce da se baci u privatluk evo ideje. Predstavnik za Bosnu se trazi.

http://www.cobraconnex.com/
Post Reply