Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mexx25 wrote:mom kelegi su ukrali BMW 3 compact poluotvoreni i trazili 5k KM i ovaj negdje nadje lazne eure i ode i plati im 2500laznih eura
poslje ga zvali ekli da ce ga opet ukrast a ovaj ga prodo
hahahahaha
pametan ti je kolega.
hahahaha
jes ih nasamario hahaha tako i treba
...i ne dajte da vam na granici policija s dokumentima izlazi iz vida i ide u one njihove kucice...kopiraju dokumente tako da kad se auto ukrade moze izaci iz zemlje.
tako su meni mog novog porsejca 911 odvezli, zadnji put vidjen u crnoj gori.
mexx25 wrote:mom kelegi su ukrali BMW 3 compact poluotvoreni i trazili 5k KM i ovaj negdje nadje lazne eure i ode i plati im 2500laznih eura
poslje ga zvali ekli da ce ga opet ukrast a ovaj ga prodo
sta kazhes "negdje nadje", BMW compact poluotvoreni, ovaj mi se uchini poznat, lichi mi na onog iz Alfonsovog posta oko kojeg se Duh sjekirash iznervirao
Qler wrote:cuo sam i mozda ih nije trebao ubit, al svakako malo ranit
mom su jaranu klepili novog audija A6, 2003 god. i trazili oko 8k Eura, pa spustio na 5, i na kraju na 4k € uz konstantaciju "Pa ne mogu jarane nize, full je oprema!" I jaranu puko film, jebo mu sve, reko ti ces meni govoriti kakvo je meni auto! I nije ga uzeo, kasko mu isplatio 51% vrijednosti! I to full kasko! I njima jebo sve! :(
Ovo moze biti samo u Bosni . Policija stoji na svakoj raskrsnici i bere
" cenere" a lopovi haraju. Mislim taj frajer sto je odradio lopove svaka mu cast , samo se nije treba dati uhvatiti. Kada bi se sa lopovima malo ozbiljnije obracunavalo kao sto je to radila Titina Milicija
" prvo bijes pa onda ispitujes" mozda bi se sto sta i promjenilo. To je sramota da je kasko platilo samo 51 % za A6 , al eto za utjehu od tih je para mogao kupiti dobrog Golfa IV i lavlju kandzu