SA-X .... PRVA POSTAVA ....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Da li bi Vi navijali za ovu ekipu?

Da, .... bez dileme.
14
50%
Da, .... uz manje izmjene u sastavu.
5
18%
Ne, .... ne svidja mi se boja "dresova".
9
32%

Total votes: 28

Saian

Post by Saian »

pape wrote:
Zox wrote:Ja sam prestao sa porocima. Spreman sam!!!
:roll: Znaci, .... ne pijes, .... naja duhan, ... naja trava, ..... naja ono ..... :-)
nista nema, :shock: pa hebo taj fudbal sto bi reko Claudio

Image

:D :D :D :D
Zox

Post by Zox »

pape wrote:
Zox wrote:Ja sam prestao sa porocima. Spreman sam!!!
:roll: Znaci, .... ne pijes, .... naja duhan, ... naja trava, ..... naja ono ..... :-)
Eis... Sad je i ONO porok???
Saian

Post by Saian »

nije A, vjerska je: sve sto ti donosi zadovoljstvo = prorok

:D :D
Tsunami

Post by Tsunami »

:-)

Spasila je mnogo brakova, a ističe da devojke i slobodne žene u današnje vreme teško pronalaze odgovarajuće muškarce od raspomamljenih udatih žena. Vidovita Gordana rođena je u Kosovom Polju, a prve znake vidovitosti dobila je sa svega devet godina...

VRAĆA MUŽEVE - SA GARANCIJOM

Vidovita Gordana rođena je u Kosovom Polju, a prve znake vidovitosti dobila je sa svega devet godina.

"Sećam se da je moja strina muzla kravu i umesto mleka, potekla je krv. Strina je, videvši taj grozni prizor, počela da jauče i doziva u pomoć, a ja sam ušla u štalu, prišla kravi, blago je pomilovala i dugo gledala pravo u oči. Posle pola sata oprala sam krvavu kofu, pomuzla ponovo kravu koja je napunila posudu svežim i toplim mlekom. Saznali smo kasnije da su komšije davale mrtvačku vodu našoj stoci, jer su bili ljubomorni na našu slogu i sreću i hteli su da nas upropaste", priseća Goca Kosovka koja je slično mnogim vidovnjacima zbog teške bolesti tri meseca bila u komi.

"Sve to vreme osećala sam kako me steže ogromna zmija. Pred buđenje iz kome čula sam glas sveca koji mi je poručio da ću prezdraviti i preživeti ako nastavim da pomažem unesrećenim ljudima", pripoveda Goca koja je sudbonosnu poruku dobila kada je imala jedanaest godina.

"Od tada se ozbiljno bavim belom magijom. Zauvek sam se oprostilaod devojačke želje da postanem pevačica", veli Goca koja je do početka bombardovanja 1999. godine, živela i radila na Kosovu pomažući svim unesrećenim ljudima - Srbima, Albancima, Romima, Turcima... Od svog pobratima Albanca koji se bavio magijom "ukrala" sam tajne zanata i počela da pomažem ljudima."

Od svih problema koje tište ljude ljubavni su ubedljivo na prvom mestu. Goca uspešno vraća muževe, i to sa - sa garancijom! Bajalice za ljubav počinje da priprema tačno u ponoć i to traje do jutra. Spasila je, kaže, mnogo brakova, a ističe da devojke i slobodne žene u današnje vreme teško pronalaze odgovarajuće muškarce zbog raspomamljenih udatih žena koje ne pitaju za cenu, samo da im Goca sačuva švalere.

Vidovnjakinja izliva olovo, utorkom piše na arapskom jeziku zaštitne amajlije za sreću, zdravlje, ljubav, posao, gleda u karte i predviđa budućnost: "Potrebno je doneti fotografije unesrećenih i malo prašine sa kućnog praga da bih videla da li je bačena crna magija. Najviše vradžbina priprema se tokom Đurđevdana, Uskrsa i Božića, a koriste se mrtvačka voda kojom se kupa pokojnik, prva sveća koja se upali kada neko umre, kao i zemlja sa groba koja se baci pred vrata, pa je čovek nesvesno nagazi i poremeti sklad i harmoniju porodice. Najjača zaštita je živa kojom tri dana i tri noći na pragu bajem - ona čuva dom od zla duže od 200 godina. U ovom ludom vremenu najviše zla dolazi od najbližih srodnika koji jedni drugima 'nameštaju' nesreće, udese, bolesti. Čovek mora da vodi računa sa kim sedi, pije i jede".

Vidovita Goca Kosovka vrata svog skromnog kragujevačkog doma otvara svakodnevno za nesrećnike iz svih krajeva naše zemlje, a energiju svakodnevno prikuplja moleći se tri puta dnevno.

OTERAO NEVERNICU
"Milana iz Petrovca na Mlavi, koji sada živi i radi u Parizu, žena je uvračala da bi nesmetano mogla da uživa sa ljubavnikom, ali je u magiji preterala, pa je nesrećnik hteo da se ubije zajedno sa sedmogodišnjim detetom. Pozvao me je telefonom i rekao šta namerava, ali uspela sam da ga odvratim. Pozvala sam ga u svoj dom, napravila sam mu zaštitu i danas smo veliki prijatelji, a on je nevernicu oterao od kuće", navodi Goca Kosovka

POHLEPNA TETKA
"Devetnaestogodišnjem momku iz Leskovca rođena tetka je, da bi se dokopala imanja, sipala u vodu živu koja razara organizam gore od kancera. Polumrtvog ga je u moj dom doveo deda. Bajala sam celu noć, pravila zaštite, čitala molitve, a momak je povraćanjem do jutra izbacio tri lavora pogubne tečnosti i, primetno oporavljen, otišao kući", navodi primer iz svoje prakse vidovita Goca.
mira

KONTAKT TELEFON - VIDOVITA GOCA KOSOVKA 063/89-26-198

Image
reaktor

Post by reaktor »

odlicna ekipa...
...za veoma prijateljsku sa scg...
:-) :D
zzzzz

Post by zzzzz »

reaktor wrote:odlicna ekipa...
:lol: dobra ti ova
Tsunami

Post by Tsunami »

A wrote:
Tsunami wrote:VRAĆA MUŽEVE - SA GARANCIJOM
A jel' i uzima, sa garancijom?
uzima, jasta radi :D lako ga se mozes kotarisat!
sta sve nema na ovom netu...

RUKOVANJE ŽENOM: POBOGU, GDE DA KLIKNEM?!

Na početku bog, tj. veliki programer, reši da stvori čoveka po svom obličju. i nazva taj projekat "čovek verzija 1.0.". Doduše, mi tu verziju nazivamo mnogo prozaičnijim imenom - "MUŠKARAC", i uočavamo mnoge nedostatke u proizvodu...

ČOVEK VERZIJA 1.0.: PROSTE I TUPAVE FUNKCIJE

Prvo, isuviše je prosto napravljen. Brate mili, tu komplikacije nikakve nema: kada prođe pored njega žena, on se okrene za njom, pa makar mu pod ruku bila "zakačena" i Miss World lično. Po automatizmu. Nema ti tu pomoći. Prosta i tupava funkcija koju je gotovo nemoguće ukloniti. Da ne pričam da subjekat prestane sa prirodnim tokom misli kada se makar i na TV-ekranu, pojavi nešto zgodno i žensko. Slično je i sa prirođenom i nezaustavljivom željom za pijankama sa čisto muškim društvom u kome se do mile volje mogu frljati fraze "E, brate, al' bi' ja ovu... A je l' bi i ti, a?", bez prisustva cenzora, koji se mogu prepoznati po zajedničkoj karakteristici da mrze ovakve komentare... Druga zajednička osobina mrgodnih cenzora jeste da mrze ponašanje muškaraca u društvu drugih muškaraca i ponašanje muškaraca pod dejstvom alkohola, a ta osobina im je jednako prirođena kao i činjenica da čučećki piške... (Mislim, cenzori to rade čučećki, ne muškarci!) Elem, proizvod zvani Muškarac, iliti Čovek Verzija 1.0, pokazao je strašne nedostatke u radu. Korisnički interfejs se pokazao kao preterano prost i nimalo estetski doteran, a opcija je kod ove verzije proizvoda bilo jezivo malo. A i one koje su postojale, bile su toliko limitirane, da te Bog sačuva. Dobro, dobro, piške stojećki, slažem se, to uprošćava stvari... Ali, ostalo je nedopustivo siromašno za jedan visokosofisticirani proizvod kakav je trebalo da bude stvor po Božjem liku stvoren.

ČOVEK VERZIJA 2.0.: SLOŽEN I NEUGODAN ZA UPOTREBU

I tako, Bog, bivajući veliki inženjer, između ostalog, krene u razvijanje unapređenog proizvoda, poznatog pod nazivom Čovek Verzija 2.0, iliti, prostije, Žena. Cilj je bio razumljiv: hoću da nastane od prve verzije proizvoda (vidi odeljak o Evi i Adamovom rebru u Bibliji), a da pri tom uklonim sve što je nervirajuće prosto i neatraktivno: dodaću vizuelnu atraktivnost, više opcija, više složenijih osećanja, više svega! Biće to biser svega nastalog dosad! No, ne lezi vraže... Kada se Čovek Verzija 2.0 izmigoljio iz "proizvodnog pogona", imalo se šta i videti: proizvod (oh, pardon, htedoh reći, Žena) bio je toliko složen i neugodan za upotrebu da se gotovo i nije mogao koristiti. Što jes' jes', bio je vizuelno neodoljiv (hvala, Bože!), ali opcije... Da te Bog sačuva (sačuvaj, Bože!). Korisnički interfejs je bio potpuno nepregledan, a pritisak na dugme (bilo koje, da budemo iskreni) nikako nije značio da ćete automatski i doći tamo gde ste naumili! Proizvod uopšte nije bio "user-friendly", 'oću reći, "prijateljski orijentisan prema krajnjem korisniku", a sve zajedno je ličilo na jednu odveć složenu mešavinu kojekakvih nečitkih opcija...

LEPO, ALI I ZAPETLJANO

Rukovanje Ženom me podseća, i to neodoljivo, na reakciju jednog mog prijatelja, koji je, surfujući veb-sajtom Motorole, koji je bio vizuelno sjajan, ali potpuno nepregledan i nejasan, očajno uzviknuo "Pobogu, gde da kliknem? Ne snalazim se ja ovde, mnogo je, brate, ovo lepo, ali i zapetljano do zla Boga!". Elem, drage moje, tako se i mi osećamo kada pokušamo da "do(h)akamo" opcijama koje vi tako velikodušno i u veličanstvenom vizuelnom pakovanju nudite. "Gde da kliknem?" - čini mi se da vidim na licima svih muškaraca, pa i onih najvisprenijih i najverziranijih, iskusnih donžuana, koji su se već ispraksali u "odnosima sa ženskom javnošću". A bogami i tajnošću. Ufff, i te kako se namučismo sa prekomplikovanim sistemom zaključivanja i presloženim sistemom osećanja koji se ne mogu, brate slatki, u'vatiti ni za glavu, ni za rep. Ako ćeš se baviti ženskom logikom, krenuo si u udarnički posao, prijatelju - to kako izlaz iz Čoveka Verzija 2.0 odgovara na pobudu na ulazu ne može se opisati ni sistemom najkomplikovanijih jednačina - da se izrazim inženjerski. Ako želiš da nastaviš, prijatelju moj muški, nastavi, i sa srećom ti bilo. Žene su nejasno složen proizvod. Jes' vala, mi smo sami sebi jednostavni i razumljivi, ali vama? Muškarci su za žene, opet, nejasno jednostavan i glup proizvod. Kada nas analizirate, pokušajte samo da shvatite ovo: batalite misli tipa: "Šta li se krije iza ovoga sad?..." Ma, ne krije se ništa. Samo to što vidite, ta prostota živa, jednostavnost do bola, bez misterije i magije, tužna i predvidljiva. Eto, baš kao što se mi moramo navići "da kopamo ispod površine" i da stvari često nisu onakve kakve se na ekranu monitora prikazuju...

VERZIJA 3.0.?

Dakle, jedan proizvod (Verzija 1.0) je previše i iritirajuće prost. Drugi (Verzija 2.0) je previše, i vala, nepotrebno zakomplikovana. Da sačekamo Verziju 3.0? Joj, ja ipak ne bih! Snaći ću se i sa ovom, drugom po redu, gnjavatorskom i komplikovanom. "Ako, majke, barem je ubava", što reče onomad Dimitrije sin Mitar (poslušati Vasiliju Radojčić, ko ne zna o čemu pričam!). Zamisli sad još da naiđe neki "user-friendly" hermafrodit...! Neka, fala. Al' kako je svet krenuo, možda se ovakav i okoti. Ali ja ga sa radošću dočekati neću. Rekla mi je jedna baka sa Petrovaradina da će "svet nestati kada se polovi izjednače", proročki. I imala je pravo, Bog da joj mudru dušu prosti. Bolje mi je ovo moje nerazumevanje koje traje stolećima... Ima neke čari u njemu, iako nas sve izluđuje, neprestano. Pa ma kojoj verziji pripadali.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

zzzzz wrote:
:roll: Pa sta predlazete, ..... da ne igramo? Da istupimo iz svih "fudbalskih" asocijacija? :-)
:roll: Mozda da mjenjamo ona tri "pocasna" predsjednika kluba?
Ili da ponovo uzmemo puske i, ........ pucamo u loptu? :-)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

kao da cujem pucanje potkoljenice... :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D moze, moze :D:D

ode kareem malo vjezbat' i ovaj sport :D:D

Image
reaktor

Post by reaktor »

pape wrote:
zzzzz wrote:
:roll: Pa sta predlazete, ..... da ne igramo? Da istupimo iz svih "fudbalskih" asocijacija? :-)
:roll: Mozda da mjenjamo ona tri "pocasna" predsjednika kluba?
Ili da ponovo uzmemo puske i, ........ pucamo u loptu? :-)
covjece, samo igrajte, u demokratskim drustvima ima mjesta cak i za ekipe koje kontaju da su autogolovi izraz fairplay-a i dobrosusjedskih odnosa :D :D :D
valajbeg

Post by valajbeg »

JARANE NIJE FER NIKAKO
JA SAM NEKAD BIO NA GOLLU DOK NISU PREŠLI NA OVAJ phpBB
:P
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Image
Image
Image

dje taj Manchester???? :x:x

:lol::lol:
pape

Post by pape »

reaktor wrote: covjece, samo igrajte, u demokratskim drustvima ima mjesta cak i za ekipe koje kontaju da su autogolovi izraz fairplay-a i dobrosusjedskih odnosa :D :D :D
:) Naravno da treba igrati i da cemo igrati. Ko ne igra ne moze postici gol, pa naravno ni autogol. Autogol nije tragedija, ako postignes gol vise od protivnika. :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Nego, treneru:

1. mozhe li kondicioni u obliku krigle pive?
2. je li pobjeda u gostima znachi da sve mora biti na peglu :P:D tj po odnosima? ;)
pape

Post by pape »

Saian wrote:nije A, vjerska je: sve sto ti donosi zadovoljstvo = prorok

:D :D
:-) Dobar, ..... klizeci. :-)
Ho`s ugovor? :)
pape

Post by pape »

The_Fluid wrote:Nego, treneru:

1. mozhe li kondicioni u obliku krigle pive?
2. je li pobjeda u gostima znachi da sve mora biti na peglu :P:D tj po odnosima? ;)
:-)
- Pivo je prehrambeni artikl, .... dakle, ..... moze, cak sta vise, .... preporucljivo je. :-)
- Pobjeda kod kuce - na maserku, .... pardon ... na masazu. :P
- Pobjeda u gostima - pod peglu, ... cisto radi dobrih odnosa sa javnoscu. :-)
hananah

Post by hananah »

Posto niko ne moze da me "digne" ja prelazim u maserku :D Ko se povrijedi dolazi pod moje misice :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fair Life

Post by Fair Life »

Mene iza gola da "dofacham" lopte...
Fair Life

Post by Fair Life »

digger wrote:Posto imamo tim i igraliste, fali nam samo par stativa. Ja predlazem za iste...

... da ih pokupimo ovdje sa foruma. Bar direka ima...
sojka

Post by sojka »

Pik, ko voli Tita, ja sam spikerka. :) :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

Tsunami wrote:VRAĆA MUŽEVE - SA GARANCIJOM
A sta sa onima kojima je istekla garancija?
JBT

Post by JBT »

Vidim, ima dosta kandidata za 50 + 50 (sklekovi i trbusni).
Nemojte da pishta radi.
Hajmo, U DVIJE VRSTE POSTROJ..... SEEEE!!
Harrys

Post by Harrys »

Moja strahovanja su se pokazala opravdanim.Predvidjao sam da se mnogima nece svidjeti boja dresa.Ali,nema veze,nastavljamo igru u istim,sve za raju.A oni, nek se naviknu. :-) :-)
Harrys

Post by Harrys »

moderator wrote:
pape wrote:
moderator wrote:pape...:D...mensechini da si izostavio iskusnog golgetera...:D:P
:P Izvini, .... desava se i meni da pogrijesim. :oops: Ispravljeno.
Ali, .... ne uklapas se u moju viziju "totalnog fudbala", .... suvise si njezan i krhak. :lol: Moras poraditi na kondiciji, ... na brzini. :lol: Prvi tim ti se smjesi. :P
vidim ja da cu morati stvoriti svoj tim...:-)...koji ce poderati tvoj i na male i na velike golitje...:D

p.s. maznem ti pride par igracha i skoro chitavo tehnicko osoblje...:D:P
Nemoj ba,ostani.Predlazem da zvanicno,ofisijelno, sa svojim aparatom pravis slikopis ekipe. :-) :-)
Post Reply