Samo neka se koncert ne zavrsi ovako!Fair Life wrote: Eh jebena narodna "spontanost"... Spontana reakcija beretki, spontano se prijeti bombom...
Raja vratite se iz dijaspore u ovakvu Bosnu i Hercegovinu... investirajte u BiH privredu... pomozite drzavi i narodu.
40 hiljada usta zvizdi goranu
-
digger
-
Halid Invalid
Konacno da se i ja sa tobom u necemu slozim!rajvosa wrote:Pegaz,
lupa gluposti.
Raja otidjite na koncert ,pjevajte i uzivajte, a papke kao sto su pegaz ko jebe.
Pozdrav
ZELIM VAM DOBRU ZABAVU I FINO VRIJEME
Dobro ba ljudi, bosanci ,sarajlije...
Zar ste i muziku stavili u sluzbu politike...
koji vam je...
idite na koncert , uzivajte , opustite se...
Rado bih vam se pridruzio da mogu!
ugodan provod svima!
-
rajvosa
Halid Invalid wrote:Konacno da se i ja sa tobom u necemu slozim!rajvosa wrote:Pegaz,
lupa gluposti.
Raja otidjite na koncert ,pjevajte i uzivajte, a papke kao sto su pegaz ko jebe.
Pozdrav
Dobro ba ljudi, bosanci ,sarajlije...
Zar ste i muziku stavili u sluzbu politike...
koji vam je...![]()
idite na koncert , uzivajte , opustite se...
Rado bih vam se pridruzio da mogu!
ugodan provod svima!
E Halidaga,
fino od tebe.Jutros si mi bio poceo ko pravi ionvalid.Mora da si mamuro od neke prepecenice
Nego ozbiljno, dosta zajebancije uzivajte kad je Bog dao...
-
pegaz
Dobro je ba rajvosa.Ti si neka humoreska sta li na ovom forumu.Ipak kucni odgoj ti je nigdje veze.Nemas potrebe za epitetima ja ih tebi ne upucujem niti uzimam to sebi za pravo kao sto ni ti da imas imalo mozga i kulture osnovne ne bi to uradio za mene.Papak pa covjece ne znas me.Ali ipak mi je drago sto takvi tipovi kao ti postoje makar i bili sa Sokoca pa se trudili satru prosipati.Usput uzivaj veseli se pashice odvedi gorana na veceru slican profil lika je kao sto si i sam.rajvosa wrote:Pegaz,
lupa gluposti.
Pozdrav
-
_BaykoNoor_
svaka ti castZox wrote:Dati bregi dvadeset maraka samo da bi ga poslije izvizdao? Ja mislim da bi i on pristao na to.
-
_BaykoNoor_
odlicna ideja kolega, podrzavam. za dvije cvaje mozete imati dvije metepitt wrote:Mene mozete i kupusom gadjat za cvaju:D:D
-
skunk carcass
#35 Re: 40 hiljada usta zvizdi goranu
pegaz wrote:Idem na koncert Bijelog dugmeta radi našeg Tife čisto da bih ako nista svojim zvizdukom pri izlasku Bregovica i ostalih supaka odvojio njega tj Tifu od ostalih.Potajno se nadam da ce biti pokrenuta salva zvizduka bar mislim da nas grad ima dovoljno dostojanstva i ponosa da na bini Bragovica otjeraju u cosak sa 45 hiljada zvizduka.Mi smo znali to prirediti i drugima koji su se ogrijesili o ovaj grad pa se ponavljam potajno nadam da cemo znati to ponoviti i kod ove slinave pojave kao sto je Bregovic.Usput to mi je moguca satisfakcija za odlazak na koncert.Dugme mogu slusati i kuci.Pokrecem inicijativu da oni koji hoce da bojkotuju koncert to urade na ovaj nacin.Mislim da je djelotvornije tako pokazati sta raja konta o liku i djelu Bregovica od samog izostanka sa koncerta.
zasto?
kako se ogrijesio o grad? ko je grad? ti?
p.s. super je taj prosvijed davanjem para.
-
_BaykoNoor_
Kolega buduci je u pitanju izvjesna materijalna dobit koja moze koristiti obojici nase razmirice moramo na trenutak zaboraviti. Ona oko koje se van naseg bussines odnosa sporimo ipak je prevrijedna u svojoj jedinstvenosti da bi se od nje tako lako odustalo.pitt wrote:Cuj kolega.........nisam ja tebi jos oprostio a ni zaboravio one tvoje diverzije:D:D:D
Za korist ovog biznisa cu ti privremeno oprostiti:D
Imate pozdrav uz iskrene zelje da ce ih sto vise zaboraviti kupus a sto manje zaboraviti cvaje
-
Duh sa sjekirom
-
edu
zvizduka ce biti..to je sigurno..kad nasi bijednici zvizde vlastitoj reprezentraciji (svi)..sto se ne bi i goranu zvizdalo..cuo sam i da al-kaida gotivi dugme..kazu da je osama mahsuz spremio 2 aviona..informaciju sam dobio od brkice andana..znaci istina 100%..

- flora.sa
e ako je Andan, rekao...Garant je istina!edu wrote:zvizduka ce biti..to je sigurno..kad nasi bijednici zvizde vlastitoj reprezentraciji (svi)..sto se ne bi i goranu zvizdalo..cuo sam i da al-kaida gotivi dugme..kazu da je osama mahsuz spremio 2 aviona..informaciju sam dobio od brkice andana..znaci istina 100%..![]()
-
Duh sa sjekirom
irena ne beri brigu sve je pod kontrolom...samo ti haj 
-
reaktor
fair, zasto se ti ne vratis?Fair Life wrote:Eh jebena narodna "spontanost"... Spontana reakcija beretki, spontano se prijeti bombom...rajvosa wrote:I dojava o bombi u hotelu,¨
eto vidis sta su zelene beretke spremne uraditi.Jos malo pa ce poceti terorisati .
Raja vratite se iz dijaspore u ovakvu Bosnu i Hercegovinu... investirajte u BiH privredu... pomozite drzavi i narodu.
ili ti je gust kakiti sa distance
odhebi covjece
-
rajvosa
reaktor wrote:papak, a kazi ti nama zasto se deresrajvosa wrote:Pegaz,
lupa gluposti.
Pozdrav
Derem se da se necuju krici debila kao sto si ti
-
reaktor
ako nisi primjetio, moj sapat je jaci od tvoga urlikarajvosa wrote:reaktor wrote:papak, a kazi ti nama zasto se deresrajvosa wrote:Pegaz,
lupa gluposti.
Pozdrav
Derem se da se necuju krici debila kao sto si ti