DON'T FORGET!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

black

Post by black »

..cudo bi bilo da strucnjaci ne zacatju cak i ovakve teme..ako moze svoja neka prepucavanja ostavite za neke druge teme ili sta ja znam dze vec..samo bih vas zamolio ne ovde...RPM ako nista moze se skinuti odavde ovaj plakat i odstampati makar i na obicnom papiru i polijepiti..i to bi bilo dovoljno i lijepo makar par primjereka..ne zahtjeva ni puno vremena ni troshka a i to je mali doprinos..no izgleda da je vaznije shuplja pricha i zajebancija pa cak i o ozbiljnim temama....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

black wrote:..cudo bi bilo da strucnjaci ne zacatju cak i ovakve teme..ako moze svoja neka prepucavanja ostavite za neke druge teme ili sta ja znam dze vec..samo bih vas zamolio ne ovde...RPM ako nista moze se skinuti odavde ovaj plakat i odstampati makar i na obicnom papiru i polijepiti..i to bi bilo dovoljno i lijepo makar par primjereka..ne zahtjeva ni puno vremena ni troshka a i to je mali doprinos..no izgleda da je vaznije shuplja pricha i zajebancija pa cak i o ozbiljnim temama....
tuzhno je to sto se mi ne zajebavamo uopste......
grafit su radili holandski umjetnici...prije tog grafita je bio neki drugi ...i svake godine mijenjaju....
a sto se tice price oko paravca...stavi ruku na srce pa reci da lazem..
Post Reply