Nista on nije ni veci ni manji izdajnik od desetina hiljada muskih glava koje su 92 godine pobjegle iz BiH pa se 96 po mraku vratili a 2000-te pricali kako su oslobodili Sarajevo.
Samo cu recimo pomenuti doticne Svrakice od kojih je jedan rat proveo u Zagrebu, drugi u Milanu a sada nesto jedu govna sa svojim ocem RTV mehanicarom koji je u vrhu najbrojnije stranke u BiH. Zato i jesmo gdje jesmo.
Samo za razliku od Svrakica ovaj covjek se bavi necim po cemu je poznat u svijetu i svojim odlaskom nije ni pomogao a niti odmogao BiH. Isto tako Senad Pecanin je cijeli rat proveo pisuci u Sarajevu i nije mu glava virila niti iz jednog rova pa se ne treba prvise kurciti da je sada nesto znacajno i puno bolji od ovih ostalih.
Anketa: Smatrate li da je Brega izdao Sarajevo?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kad vidim ovo razmisljanje raje...pogotovo raje koja su cijeli rat bili u BiH...
pozelim da sam i ja otisla...jos u maju '92 godine.....
pozelim da sam se zaposlila u starackom domu u njemackoj i dedama mijenjala tutu....nek laprdaju, makar ih ne razumijem,....
fuj....
pozelim da sam i ja otisla...jos u maju '92 godine.....
pozelim da sam se zaposlila u starackom domu u njemackoj i dedama mijenjala tutu....nek laprdaju, makar ih ne razumijem,....
fuj....
-
IRENA
dobro nam dosao gorane!
mislim da nemamo pravo da odredjujemo ljudima sta ce da rade,kako da se ponasaju i izjasnjavaju,kome da vjeruju,koju politicku opciju da podrzavaju...
goran je izabrao beograd,zeljko zagreb...
ovo ce reci sve,
sarajevo je imalo srece sa umjetnicima,ali umjetnici nisu sa sarajevom!
mislim da nemamo pravo da odredjujemo ljudima sta ce da rade,kako da se ponasaju i izjasnjavaju,kome da vjeruju,koju politicku opciju da podrzavaju...
goran je izabrao beograd,zeljko zagreb...
ovo ce reci sve,
sarajevo je imalo srece sa umjetnicima,ali umjetnici nisu sa sarajevom!
-
bipsich
Slusaj Tifu matereti intervju 1994. Svaka cast za rat i ostalo, ali
Goran je
najviše izgubio samnom, jer smo zajedno snimili samo jednu ploču. Ali, jednostavno nisam htio da se vratim. Bio je čak dogovor da se napravi najveći jugoslovenski rock spektakl, a to je da se krene na turneju sa trojicom pjevača. Bebek i Alen su bili za, ali Tifa nije. To bi bila klasična prevara. Radije ću biti kokuz, nego da budem ono što nikad nisam htio i protiv čega sam se uvijek borio. Ja nisam buntovnik bez razloga.
Goran je
najviše izgubio samnom, jer smo zajedno snimili samo jednu ploču. Ali, jednostavno nisam htio da se vratim. Bio je čak dogovor da se napravi najveći jugoslovenski rock spektakl, a to je da se krene na turneju sa trojicom pjevača. Bebek i Alen su bili za, ali Tifa nije. To bi bila klasična prevara. Radije ću biti kokuz, nego da budem ono što nikad nisam htio i protiv čega sam se uvijek borio. Ja nisam buntovnik bez razloga.