PREDAO SE RATKO MLADIĆ?

Prenj

Post by Prenj »

tritacke wrote:Naravno da u politici nikada nista nije slucajno. Film iz TRnova je pusten da bi se javnost u SRbiji pripremila za izrucenje Mladica. Logicno zar ne?
Iz prve ruke... nema nikakve frke u Beogradu...
Ne razumem zasto je nekome, sem politicarima i Srebrenicanima toliko bitno da li se ovaj predao ili ne...
Da, Srebrenica je zapravo na drugoj planeti, a ne u BiH.
Da li ti je jasna definicija i znacenje pravde?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
tritacke wrote:Naravno da u politici nikada nista nije slucajno. Film iz TRnova je pusten da bi se javnost u SRbiji pripremila za izrucenje Mladica. Logicno zar ne?
Iz prve ruke... nema nikakve frke u Beogradu...
Ne razumem zasto je nekome, sem politicarima i Srebrenicanima toliko bitno da li se ovaj predao ili ne...
zasto se uopste raspravljas sa ovim vanzemaljcem? :D

Image

bolje se brini za cevape :( uzese nam sve :(:(:(:(
Himera

Post by Himera »

Još da jim kojim slučajem ispane iz avta tamo neđe kod izbjegličkih logora unesrečenih žena istočne bosne pa da mu one odrede kaznu i ugovor za O.F.K SCHEVENNINGEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kako bi bio to kratak ugovor.Odsad dajem uvijek na pobjedu protivnika gore pomenutog kluba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JFK

Post by JFK »

Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
To mi rece kolega koji radi na CNN-u.
gavrilo

Post by gavrilo »

JFK wrote:Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
:lol: :lol:

... ali sve je moguce... :-?
RPM

Post by RPM »

JFK wrote:Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
izdat' ce mu i knjigu ... Pucanje Civilima u Ledja For Dummies ... :D :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

ma ja bi uveo logore ko u sibiru za njih samo neznam gdje bih ih smjestio.rusi nedaju da im bracu pate na njihovoj zemlji pa moramo iznać neku alternativu.mozda da ih u olovo stavimo?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

narod u BGu nema pojma o ovoj vijesti...
farky

Post by farky »

mIRCerka wrote:narod u BGu nema pojma o ovoj vijesti...
znas da sa-x sve prvi sazna :D
*Unreal*

Post by *Unreal* »

mora da je polozio neki napredni kurs :lol: :lol: :D
novalic

Post by novalic »

farky wrote:
i sto ne zna... smisli 8-)
pitt

Post by pitt »

To si ti malo pobrko loncice :D:D
General kojeg su ameri uzeli je pokupljen radi informacija o irackim sistemima odbrane i bunkerima.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

farky wrote:
ja se ponadala da se maklo s mrtve tacke, kad ono TARABA....
mostarac

Post by mostarac »

ŠUPLJA PRIČA KAO I OBIČNO.

Tresla se gora rodilo se hapšenje nekog iz treće lige
mIRCerka

Post by mIRCerka »

umro je mostar wrote:ŠUPLJA PRIČA KAO I OBIČNO.

Tresla se gora rodilo se hapšenje nekog iz treće lige
nazalost sve nam je tako suplje...
farky

Post by farky »

novalic wrote:
farky wrote:
i sto ne zna... smisli 8-)
hajmo promjeniti ime teme u "dopuni recenicu" :D
avram

Post by avram »

Frutek wrote:Pa dobro ljudi, šta se sad dešava? Jel hapse kurvinog sina?
Evo gledam na sajtu B92 i ne vidim ništa sličnog sadržaja, ali ako se i CNN nacrto u Beogradu, nešto se dešava aa?!
Ja bi štedio riječi poput "kurvin"jer to ne govori o Mladiću nego o tebi a on će u Hag kada odluče oni koji su mu dali zeleno svjetlo da krene putem koji je krenu a nećeš vjerovati da ta odluka treba da padne negdje daleko od Balkana.
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Sve je to zavera i smisljeno upereno protivu ccccccccccccc naroda :oops:
tritacke

Post by tritacke »

Prenj
Pretpostavljam da tebi hapsenje Mladica znaci mnogo u zivotu. Ok. Meni ne znaci nista vise nego bilo kom normalnom gradjaninu ove zemlje. Da je uslovljeno sankcijama znacilo bi mi mozda i vise nego tebi. Ovako, zanima me samo profesionalno i to je sve.
Molim te definisi mi pravdu.
Exigo

Post by Exigo »

tritacke wrote:Prenj
Pretpostavljam da tebi hapsenje Mladica znaci mnogo u zivotu. Ok. Meni ne znaci nista vise nego bilo kom normalnom gradjaninu ove zemlje. Da je uslovljeno sankcijama znacilo bi mi mozda i vise nego tebi. Ovako, zanima me samo profesionalno i to je sve.
Zar hapšenje Mladića i proces protiv njega ne predstavlja već određenu sankciju.??????????
tritacke

Post by tritacke »

Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.

Jedna stvar je jako losa za sve buduce generacije na ovim prostorima, to sto se gospoda poput Mladica, Karadzica i Gotovine smatraju herojima. Dok god su na slobodi predstavljaju potencijalnu opasnost da se mladi identifikuju s njima prihvatajuci ono sto su radili za pravedno i ispravno sto vodi novoj nesreci. E to je razlog zbog kog bi trebalo mnoge da boli briga da se u BiH, Hrvatskoj i Srbiji pohapsi bagra i da se konacno ustanove neke nove, normalne vrednosti.
tritacke

Post by tritacke »

Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.

Jedna stvar je jako losa za sve buduce generacije na ovim prostorima, to sto se gospoda poput Mladica, Karadzica i Gotovine smatraju herojima. Dok god su na slobodi predstavljaju potencijalnu opasnost da se mladi identifikuju s njima prihvatajuci ono sto su radili za pravedno i ispravno sto vodi novoj nesreci. E to je razlog zbog kog bi trebalo mnoge da boli briga da se u BiH, Hrvatskoj i Srbiji pohapsi bagra i da se konacno ustanove neke nove, normalne vrednosti.
Tariq_rambo

Post by Tariq_rambo »

tritacke wrote:Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.

Pa dok postoji mmit o njihovoj neuhvatljivosti normalno je da će biti heroji, potrebno je da im se stane u kraj i da prođe malo vremena pa da se to zaboravi.
Prenj

Post by Prenj »

tritacke wrote:Prenj
Ako ti mislis da ubice, kradljivci i ostali krupni i sitni kriminalci trebaju ostati slobodni nakon sto pocine svoja nedjela, bojim se da 5000 godina civilizacije kod tebe bas i nisu ostavile nekog traga :(

Svakom normalnom gradjaninu ove zemlje trebalo bi biti jako vazno da Ratko Mladic i svi ostali ratni zlocinci budu sto prije sudjeni i osudjeni.

Ako nista drugo, kad krivica i osuda za ratne zlocine nije individualizovana, onda vrlo brzo, u najboljoj balkanskoj tradiciji, preraste u kolektivnu i onda sluzi kao izvanredno sjeme za buduce ratove.
tritacke

Post by tritacke »

Hmmm....
Prenj, ne moras da prepisujes ono sto sam ja vec napisala i pri tom te nisam vredjala ni jednog trenutka.
Iscitaj moj prethodni post i videces da u sustini mislimo isto.
Post Reply