ako cevapi nisu za 5 somun je za 10
poskupili cevapi!
-
BigusDickus
Sta BD?neutralac wrote:Nakon koncerta BD cevapi opet po staroj cijeni. Ako ostanu po ovoj visoj, to je zbog dijaspore koja hrli u kolonama u rodni kraj.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
neutralac wrote:Daj Komi ne valjaj raju. Jeo si dok si studirao i imao redovnu stipendiju, a sad si nezaposlen i svorc.
ali u suštini si pogodio motiv... Nunetovo peglanje je samo kap koja je prelila čašu
-
hananah
Kod Nuneta sam jela cevape par puta. Dok me jednom nije zabolio stomak, nisam mogla docekati kuci da dodjem i da sve izbacim iz sebe. Odlazak doktoru - trovanje stomaka. Od tada ne jedem nikakvo meso premda sam i do tada jako rijetko jela, od tada ni slucajno. Fala ti Nune sto predjoh u 100% vegeterijance jer se sad puno bolje osjecam 
-
the_stick
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
hana ba da nisi trudna?hananah wrote:Kod Nuneta sam jela cevape par puta. Dok me jednom nije zabolio stomak, nisam mogla docekati kuci da dodjem i da sve izbacim iz sebe. Odlazak doktoru - trovanje stomaka. Od tada ne jedem nikakvo meso premda sam i do tada jako rijetko jela, od tada ni slucajno. Fala ti Nune sto predjoh u 100% vegeterijance jer se sad puno bolje osjecam
nakon godine nikad me nije zabolio stomak a jeo sam skoro svaki dan
-
Shoba
jos uvijek se nemate na sta zaliti. ovde su cevapi 8 USA$. Sarajevo je jos uvijek dzabalesku
bez zezancije, ovde u NY ima pravo dobra cevabdzinica, a dobijes i pride salatu i kolu. Cevape u principu ne valja jesti svaki dan, gomila holesterola unutra, a boga pitaj sta se stavlja....
Odavno sam prestao jesti fastfood, pa i cevape.....dobar steak je majka, ovi ovde ga znaju pripremati fenomenalno. Zavisi koji dio hoces, meni je najukusniji filet mignon, onako polu-krvav.....s dosta krompira......ufffff
(najbolje mjesto u NYC se zove Peter Luger Steak House......cijena sitnica 120$ steak....
)
bez zezancije, ovde u NY ima pravo dobra cevabdzinica, a dobijes i pride salatu i kolu. Cevape u principu ne valja jesti svaki dan, gomila holesterola unutra, a boga pitaj sta se stavlja....
Odavno sam prestao jesti fastfood, pa i cevape.....dobar steak je majka, ovi ovde ga znaju pripremati fenomenalno. Zavisi koji dio hoces, meni je najukusniji filet mignon, onako polu-krvav.....s dosta krompira......ufffff
(najbolje mjesto u NYC se zove Peter Luger Steak House......cijena sitnica 120$ steak....
-
EI Presidente
Nedavno sam preselio u Washington DC, i naravno odmah zapoceo "istrazivanje" novog mi grada. Drugi dan sam naletio na cevabdzinicu gdje sam pojeo porciju cevapa koji su ubjedljivo najbolji cevapi koje sam ikad probao van Bosne. Cijenu necu spominjati, prava americka
A Shoba je u pravu za kolesterol

A Shoba je u pravu za kolesterol
-
Jasho
Čevapi kod Želje su žešća katastrofa! Mjesto napucano, a kvaliteta nula! Čevapi suhoparni i bez ikakvog ukusa! Ubjedljivo najbolji čevapi u Sarajevu su Banjalučki u Kaštelu! U Kaštelu jedem čevape zadnjih 15 godina i do dan danas su ne prevaziđeni. Bili su dobri i u sportu, ali sport više ne radi.
- flora.sa
ovo sam jela...praaavo je dobro.the_stick wrote:kod nune, kod muppeta... jel to onaj gril, na kraju prolaza, na desnoj strani?? ako je taj.... ne znam za cevape.... ali znam da su imali daleko najbolji pileci sendvic!! i onoj maloj lepini... mmm.. da mi je toga....
-
blues_woman
kod zmaja su extra cevapi! (iza robota u hrasnom)
-
papak_eliminator
ti bi da ih tjeras prije nego dodjufelichi wrote:moguca je ova verzija sa dijasporom, treba samo da se strpimo dok ne odu
da li ce BH Telecom opet imati Holiday Ultra?
-
Stitch__
arci wrote:Najbolji cevap---------TRAVNICKI CEVAP![]()
![]()
![]()
Sa dijasporom lil bez,ista cijena -isti kvalitet![]()
![]()
![]()
reci da je najbolji cevap TRAVNICKI isto je ko da kazes da talijani najbolje sviraju GAJDE, ili da su svajcarci NAJRATOBORNIJA nacija u historiji
TRADICIJA covjece!!!
inace, ima na Ilidzi cevabdzinica Ilidzanka, rade ko ludi, cevape cekas 2 minute zato sto na rostilj stave po 5 kila odmah, promet im je nenormalno dobar, cevapi su sasvim solidni, i kostaju 3 marke