Šta bi, kad bi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Kad bi se ponovo zaratilo, ja bih...

Uzeo oružje i odmah krenuo na liniju.
15
42%
Ostao, ali nastojao da izbjegnem odlazak na liniju.
2
6%
Spakovao kofere i otišao iz BiH
19
53%

Total votes: 36

haris303

Post by haris303 »

Ja što bi mi njima moj pape lijepo vazili negdje odozgo iz EU :D ... sokolili ih :-) .... pjevali im pjesme :D
A kada se sve lijepo završi, onim jadnicima koji su odbranili to što jesu do besvijesti bi srali o tome kako ne valjaju ni oni ni zemlja što je odbraniše :oops: .... hoću reći mi bi imali puno moralno pravo da vazimo i seremo o tome :oops: :D
gavrilo

Post by gavrilo »

mr... ebo te rat :zzzz:
Stipan Tomašević II

Post by Stipan Tomašević II »

Odlična tema, uzeo bih oružje u ruke i gonio neprijatelja, ako treba i do sinjeg mora. Z.D.S. :D
Toozla

Post by Toozla »

Stipan Tomašević II wrote:Odlična tema, uzeo bih oružje u ruke i gonio neprijatelja, ako treba i do sinjeg mora. Z.D.S. :D
...Unacelu, osudjen si na poraz...
...da samo Srbija ima jednog Mesica....
Stipan Tomašević II

Toozla wrote:
Stipan Tomašević II wrote:Odlična tema, uzeo bih oružje u ruke i gonio neprijatelja, ako treba i do sinjeg mora. Z.D.S. :D
...Unacelu, osudjen si na poraz...
...da samo Srbija ima jednog Mesica....
U čemu je problem? :D

P.S. Mesić se pokazao kao državotvoran i domoljuban Hrvat za vrijeme rata. :oops:
Toozla

Post by Toozla »

...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...
Stipan Tomašević II

Toozla wrote:...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...
Ma jasno je i meni, i žao mi je što to danas nanosi štetu Hrvatima. :(

Z.D.S. je jedan prekrasan domoljubni pozdrav kojeg su hrvatski vojnici koristili još i u austro-ugarskoj vojsci. Žalosno je da se tom pozdravu danas samo pridodaje značenje koje je imao 1941. -1945.
Last edited by Stipan Tomašević II on 13/06/2005 03:31, edited 1 time in total.
Stipan Tomašević II

Isto tako Bošnjacima dosta štete nanosi tekbiranje, al džabe kad je mnogim ljudima to u duši. :D
Prenj

Post by Prenj »

Stipan Tomašević II wrote:
Toozla wrote:...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...

Z.D.S. je jedan prekrasan domoljubni pozdrav kojeg su hrvatski vojnici koristili još i u austro-ugarskoj vojsci. Žalosno je da se tom pozdravu danas samo pridodaje značenje koje je imao 1941. -1945.
Valjda je zalosno to sto je pod tim pozdravom toliko nevinih ljudi ubijeno :x
smokljo

Post by smokljo »

pape wrote:
smokljo wrote:
A narod je nezadovoljan, politicari opljackase sve! :)
:roll: Tko li bira politicare? :-)
To se i ja pitam, TKO LI BIRA POLITICARE! :?
gavrilo

Post by gavrilo »

Stipan Tomašević II wrote:

procitaj jos jednom sta si napisao.... :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....
e ne bih opet ostajala pa da mi neko izvana diktira kako cu i sta cu...
i da mi govori ko sam i sta sam....peechketine..
:x :x :x :x :x :x :x :x :x

e sad sam ljuta.....
Zadig

Post by Zadig »

mIRCerka wrote:Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....

e sad sam ljuta.....
udahi duboko, i zaleti se na neku temu o bregi, pa ces se smirit
:D
gavrilo

Post by gavrilo »

mIRCerka wrote:Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....

e sad sam ljuta.....
sto si ti zaebana kad se naljutis... :roll: :D
Prenj

Post by Prenj »

e sad sam ljuta.....
Zaboravila si na listu staviti i bordo cebe.
ludacha

Post by ludacha »

sta imam ostajat! kad bi jos kakav rat poceo na ovim podrucjima, bez obriza kolko volim hercegovinu otisla bih i vjerojatno se vis enikad vratila ne bih..vjerojatno
gavrilo

Post by gavrilo »

ludacha wrote:sta imam ostajat! kad bi jos kakav rat poceo na ovim podrucjima, bez obriza kolko volim hercegovinu otisla bih i vjerojatno se vis enikad vratila ne bih..vjerojatno
pa i ja da sam u hercegovini otis'o bi i nebi se vise nikad vratio... :D :D
daredevil

Post by daredevil »

pape wrote:
mr_orange wrote: Nisam ja htio promovisati rat, ali po svemu sudeći da nije stranaca ovdje baš ne bi vladao ni mir. U posljednje vrijeme čujem od mnogih da bi u slučaju novih sukoba odmah napuštali zemlju, i to u najvećem broju oni koji su je branili, pa me baš zanima da li bi narod svojevoljno branio zemlju, a ne da im se 'zatvaraju aerodromi' kako bi ostali.
Mi, ... koji smo branili zemlju, imamo samo jedan razlog da odemo vani. To je, ..... da onim nasim supcima sto su nama slali onu, ... k`o fol humanitarnu pomoc, saljemo pravu humanitarnu pomoc.
Yebo ih "Ikar". :-?
Slazem se u potpunosti, ali bih ja jos u taj paket dodao samo cackalice i stipaljke za ves, da ne zafali.
smokljo

Post by smokljo »

daredevil wrote:
pape wrote:
mr_orange wrote: Nisam ja htio promovisati rat, ali po svemu sudeći da nije stranaca ovdje baš ne bi vladao ni mir. U posljednje vrijeme čujem od mnogih da bi u slučaju novih sukoba odmah napuštali zemlju, i to u najvećem broju oni koji su je branili, pa me baš zanima da li bi narod svojevoljno branio zemlju, a ne da im se 'zatvaraju aerodromi' kako bi ostali.
Mi, ... koji smo branili zemlju, imamo samo jedan razlog da odemo vani. To je, ..... da onim nasim supcima sto su nama slali onu, ... k`o fol humanitarnu pomoc, saljemo pravu humanitarnu pomoc.
Yebo ih "Ikar". :-?
Slazem se u potpunosti, ali bih ja jos u taj paket dodao samo cackalice i stipaljke za ves, da ne zafali.
Ne zaboravte nam poslat i tariguza nek nam se nadje, u ratu vode vise nema neg sto je ima! :-D
Post Reply