A kada se sve lijepo završi, onim jadnicima koji su odbranili to što jesu do besvijesti bi srali o tome kako ne valjaju ni oni ni zemlja što je odbraniše
Šta bi, kad bi
-
haris303
Ja što bi mi njima moj pape lijepo vazili negdje odozgo iz EU
... sokolili ih
.... pjevali im pjesme
A kada se sve lijepo završi, onim jadnicima koji su odbranili to što jesu do besvijesti bi srali o tome kako ne valjaju ni oni ni zemlja što je odbraniše
.... hoću reći mi bi imali puno moralno pravo da vazimo i seremo o tome

-
Stipan Tomašević II
Odlična tema, uzeo bih oružje u ruke i gonio neprijatelja, ako treba i do sinjeg mora. Z.D.S. 
-
Stipan Tomašević II
U čemu je problem?Toozla wrote:...Unacelu, osudjen si na poraz...Stipan Tomašević II wrote:Odlična tema, uzeo bih oružje u ruke i gonio neprijatelja, ako treba i do sinjeg mora. Z.D.S.
...da samo Srbija ima jednog Mesica....
P.S. Mesić se pokazao kao državotvoran i domoljuban Hrvat za vrijeme rata.
-
Stipan Tomašević II
Ma jasno je i meni, i žao mi je što to danas nanosi štetu Hrvatima.Toozla wrote:...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...
Z.D.S. je jedan prekrasan domoljubni pozdrav kojeg su hrvatski vojnici koristili još i u austro-ugarskoj vojsci. Žalosno je da se tom pozdravu danas samo pridodaje značenje koje je imao 1941. -1945.
Last edited by Stipan Tomašević II on 13/06/2005 03:31, edited 1 time in total.
-
Stipan Tomašević II
Isto tako Bošnjacima dosta štete nanosi tekbiranje, al džabe kad je mnogim ljudima to u duši. 
-
Prenj
Valjda je zalosno to sto je pod tim pozdravom toliko nevinih ljudi ubijenoStipan Tomašević II wrote:Ma jasno je i meni, i žao mi je što to danas nanosi štetu Hrvatima.Toozla wrote:...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...![]()
Z.D.S. je jedan prekrasan domoljubni pozdrav kojeg su hrvatski vojnici koristili još i u austro-ugarskoj vojsci. Žalosno je da se tom pozdravu danas samo pridodaje značenje koje je imao 1941. -1945.
-
gavrilo
procitaj jos jednom sta si napisao....Stipan Tomašević II wrote:Ma jasno je i meni, i žao mi je što to danas nanosi štetu Hrvatima.Toozla wrote:...ma sa Mesicem je sve ok....covjeku je jasno sta (Z)a (D)om (S)premni donosi, a sta odnosi Hrvatskoj.......tebi nije...![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....
e ne bih opet ostajala pa da mi neko izvana diktira kako cu i sta cu...
i da mi govori ko sam i sta sam....peechketine..
e sad sam ljuta.....
e sad sam ljuta.....
-
Zadig
udahi duboko, i zaleti se na neku temu o bregi, pa ces se smiritmIRCerka wrote:Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad sam ljuta.....
-
gavrilo
sto si ti zaebana kad se naljutis...mIRCerka wrote:Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad sam ljuta.....
-
Prenj
Zaboravila si na listu staviti i bordo cebe.mIRCerka wrote:Ne bih pakovala kofer....ponijela bih CDove sa skeniranim slikama, macku u torbu i preko granice....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad sam ljuta.....
-
gavrilo
pa i ja da sam u hercegovini otis'o bi i nebi se vise nikad vratio...ludacha wrote:sta imam ostajat! kad bi jos kakav rat poceo na ovim podrucjima, bez obriza kolko volim hercegovinu otisla bih i vjerojatno se vis enikad vratila ne bih..vjerojatno
-
daredevil
Slazem se u potpunosti, ali bih ja jos u taj paket dodao samo cackalice i stipaljke za ves, da ne zafali.pape wrote:Mi, ... koji smo branili zemlju, imamo samo jedan razlog da odemo vani. To je, ..... da onim nasim supcima sto su nama slali onu, ... k`o fol humanitarnu pomoc, saljemo pravu humanitarnu pomoc.mr_orange wrote: Nisam ja htio promovisati rat, ali po svemu sudeći da nije stranaca ovdje baš ne bi vladao ni mir. U posljednje vrijeme čujem od mnogih da bi u slučaju novih sukoba odmah napuštali zemlju, i to u najvećem broju oni koji su je branili, pa me baš zanima da li bi narod svojevoljno branio zemlju, a ne da im se 'zatvaraju aerodromi' kako bi ostali.
Yebo ih "Ikar".
-
smokljo
Ne zaboravte nam poslat i tariguza nek nam se nadje, u ratu vode vise nema neg sto je ima!daredevil wrote:Slazem se u potpunosti, ali bih ja jos u taj paket dodao samo cackalice i stipaljke za ves, da ne zafali.pape wrote:Mi, ... koji smo branili zemlju, imamo samo jedan razlog da odemo vani. To je, ..... da onim nasim supcima sto su nama slali onu, ... k`o fol humanitarnu pomoc, saljemo pravu humanitarnu pomoc.mr_orange wrote: Nisam ja htio promovisati rat, ali po svemu sudeći da nije stranaca ovdje baš ne bi vladao ni mir. U posljednje vrijeme čujem od mnogih da bi u slučaju novih sukoba odmah napuštali zemlju, i to u najvećem broju oni koji su je branili, pa me baš zanima da li bi narod svojevoljno branio zemlju, a ne da im se 'zatvaraju aerodromi' kako bi ostali.
Yebo ih "Ikar".