Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
- HAVANA
#26 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Pa ja.Ja obicno predvece krenem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#27 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Aquarius Vils mi je bez konkurencije stvarno.
- HAVANA
#28 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Pa koliko je ulozio i ne bio.Baska sto alen sta god otvori,to radi.Pravilo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#29 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Nemam pojma ko je lik ni sta je sve njegovo, osim da je sin Semse Suljakovic.
Objekat mi se svidja u totalu, od ambijenta, hrane, pica, ljeti mi je basta beton, zimi svirke budu pravo dobre, nema kockastih glava skoro nikako i eto tako...
Objekat mi se svidja u totalu, od ambijenta, hrane, pica, ljeti mi je basta beton, zimi svirke budu pravo dobre, nema kockastih glava skoro nikako i eto tako...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#30 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Pa kako tako mlad pokupova 20 stanova u Sarajevu? Hocu i ja u taj biznisTuzla111 wrote:pa dobro nije ni meni 40Tomahawk11 wrote:U Slogu izlaze brucoši i vječiti studenti koji vrebaju brucoške.Tuzla111 wrote: Sloga mi je recimo bezveze zbog mirisa.nije ni 30
AL realno nisam u Slogu nikad izlazio mnogo.
- HAVANA
#31 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Nije to alen.On i alen drze aquarius...izvorno alen .._BataZiv_0809 wrote:Nemam pojma ko je lik ni sta je sve njegovo, osim da je sin Semse Suljakovic.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#32 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Aha, aha, ma kazem ti veze ja nemam ko sta drzi u Sarajevu, osim Denisa Stojinica, ali dobro on se eksponira u javnosti. I stari Akvarijus u Šopingu je meni ekstra vako za pivu poslije poslaHAVANA wrote: Nije to alen.On i alen drze aquarius...izvorno alen ..
Nego na temu. Osim Vilsa, dobra mi je Biblioteka na Malti, ne znam imaju li jos uvijek one svirke uzivo
Taverna za roke koke.
MyFace mi nije nesto, obicno skladiste sa puno kockastih glava. Bosnu i Bakus ne posjecujem
-
Tuzla111
#33 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Ma radio dosta, nisam nesto sad puno kupio. Sa 23 uzeo dobar kredit na prvu nekretninu i tu zaradio nesto nabrzaka i sad sam usporio, ne radim mnogo._BataZiv_0809 wrote:Tuzla111 wrote:Pa kako tako mlad pokupova 20 stanova u Sarajevu? Hocu i ja u taj biznisTomahawk11 wrote: pa dobro nije ni meni 40nije ni 30
AL realno nisam u Slogu nikad izlazio mnogo.
Sto se tice Bosne, izlazio sam, dobro je nekad sa jaranima tu otici ali mi je izlapilo to, kockaste glave i precuse silikona. Volio bi da ove druge lokale malo pojasnite za koju su vrstu izlaska i cij3na itd. Malo detaljnije. Drago mi je da je tema aktivna.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#34 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Kod Alena je beton. Jesi li bio u 4 sobe?_BataZiv_0809 wrote:Nego na temu. Osim Vilsa, dobra mi je Biblioteka na Malti, ne znam imaju li jos uvijek one svirke uzivo, Celtic Pub, City Pub, Opera i generalno sve one kafane u Zelenih beretki/Branilaca Sarajeva ali ljeti.
Taverna za roke koke.
MyFace mi nije nesto, obicno skladiste sa puno kockastih glava. Bosnu i Bakus ne posjecujem
- Challenger_
#35 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
I Ciko. Što otvori, razvaljuje. Od Hacijende preko Bagdada, Soba, Pete sobe.HAVANA wrote:Pa koliko je ulozio i ne bio.Baska sto alen sta god otvori,to radi.Pravilo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#36 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Jesam, dobro je kod SafijeChallenger_ wrote:Kod Alena je beton. Jesi li bio u 4 sobe?
Dje ti nastupas najcesce?
- Challenger_
#37 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Alen i Safija. Kod nje se okuplja ova NS krema._BataZiv_0809 wrote:Jesam, dobro je kod SafijeChallenger_ wrote:Kod Alena je beton. Jesi li bio u 4 sobe?![]()
Dje ti nastupas najcesce?
- HAVANA
#38 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Da, njih dvojica sta god da otvore radice.I radi.Challenger_ wrote:I Ciko. Što otvori, razvaljuje. Od Hacijende preko Bagdada, Soba, Pete sobe.HAVANA wrote:Pa koliko je ulozio i ne bio.Baska sto alen sta god otvori,to radi.Pravilo...
- HAVANA
#39 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
A ja,chupo i dzemo,pub na malti 
- Challenger_
#40 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Čuj to. I ja Pub. Zar ti nisi vani legendo?HAVANA wrote:A ja,chupo i dzemo,pub na malti
- Challenger_
#41 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Ozbiljno? Šta tamo ima da ih toliko ljudi hvale? Kakva publika dolazi? Šta tebe vuče tamo ako nije tajna?bitanga_sa_otesa wrote:samo bacchus
Pitam jer sam čuo, prolazio x puta, nikad bio.
- HAVANA
#42 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Nisam,evo me u kuci,na grbavici.Vani cu u petak,kod rake malo.Challenger_ wrote:Čuj to. I ja Pub. Zar ti nisi vani legendo?HAVANA wrote:A ja,chupo i dzemo,pub na malti
- HAVANA
#43 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Sta je sad bachus?
- Challenger_
#44 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Lokal u Istočnom, nadomak Dobrinje, kod kružnog toka, dolaze tamo iz pola Bosne, tako sam čuo. Nikad bio a kada sam naumio da vidim šta je i kako je (nagovarala me raja), bilo neko ubistvo pa odustao.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#45 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
leglo seljakluka i papanijadeChallenger_ wrote:
Ozbiljno? Šta tamo ima da ih toliko ljudi hvale? Kakva publika dolazi? Šta tebe vuče tamo ako nije tajna?
Pitam jer sam čuo, prolazio x puta, nikad bio.
mene ne vuce nista tamo,ne posjecujem kafane
- Challenger_
#46 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Ajoooj. Znači, uvala borova. Dobro.
- HAVANA
#47 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Ne moram ni vidjeti.Pretpostavljam kako je divno.Torbice,kosica,jakna s krznom muski,zenske sise i guzovi na izvolte,jana cana i dara deru...Na stolu red bul i votka il tako nesta.Avioni,kamioni,milioni,utoka... 
-
Tuzla111
#48 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
Ljudi, hajmo iskreno sad. Ne volim da se gusim u dimu i smradu znoja, koji lokal ima uvijek klimu ukljucenu i nije zagusljiv 
-
Tuzla111
#49 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
ako su kockaste glave u myFace onda sta su oni po Bosni_BataZiv_0809 wrote:Aha, aha, ma kazem ti veze ja nemam ko sta drzi u Sarajevu, osim Denisa Stojinica, ali dobro on se eksponira u javnosti. I stari Akvarijus u Šopingu je meni ekstra vako za pivu poslije poslaHAVANA wrote: Nije to alen.On i alen drze aquarius...izvorno alen ..![]()
Nego na temu. Osim Vilsa, dobra mi je Biblioteka na Malti, ne znam imaju li jos uvijek one svirke uzivo, Celtic Pub, City Pub, Opera i generalno sve one kafane u Zelenih beretki/Branilaca Sarajeva ali ljeti.
Taverna za roke koke.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#50 Re: Nocni zivot Sarajevo-izlasci, provod.
sve znasHAVANA wrote:Ne moram ni vidjeti.Pretpostavljam kako je divno.Torbice,kosica,jakna s krznom muski,zenske sise i guzovi na izvolte,jana cana i dara deru...Na stolu red bul i votka il tako nesta.Avioni,kamioni,milioni,utoka...
https://www.google.com/search?q=bacchus ... bqiJPdh__M: