moonca wrote:Nije bitno toliko to- ali, si odabrao sto zelish.
Ne zna niko to od nas dok se ne nadjemo u takvoj situaciji. Za nadati se da necemo nikad doci do toga.
moonca wrote:Nije bitno toliko to- ali, si odabrao sto zelish.
+1sadie_forever wrote:
1.dijete ali uvijek dijete
2-suprug
3.roditelj
Ne tacno ovom- zbilja je ekstremna, no, susrecemo se sa problemom dominacije -ko je u braku razumije.dezurni_ucenik wrote:moonca wrote:Nije bitno toliko to- ali, si odabrao sto zelish.
Ne zna niko to od nas dok se ne nadjemo u takvoj situaciji. Za nadati se da necemo nikad doci do toga.
Eh ta dominacija. Zbog toga ravnopravnost ne postoji. U braku, vezama, prijateljstvima.moonca wrote:Ne tacno ovom- zbilja je ekstremna, no, susrecemo se sa problemom dominacije -ko je u braku razumije.dezurni_ucenik wrote:moonca wrote:Nije bitno toliko to- ali, si odabrao sto zelish.
nema te dileme kad biras izmedju svog djeteta i nekoga jos,ali kad biras izmedju roditelja i bracnog druga ima,s tim sto ipak proradi prirodni instinktr koji kaze da spasavas bracnog druga,za radi sebe i svoje djecedezurni_ucenik wrote:Jedan banalan, djetinjast i glup primjer. Igra koja se zove Life is strange. Moras na kraju da izaberes (da ne spojlam ako neko zeli da igra) ili najbolju prijateljicu ili da spasis grad od unistenja. Kad te takve stvari natjeraju da se zamislis e onda kako je u real life scenama.
Postoji sa cestim 'izuzecima'- tako da ima sanse da funkcionise.dezurni_ucenik wrote: Eh ta dominacija. Zbog toga ravnopravnost ne postoji. U braku, vezama, prijateljstvima.
moonca wrote:Postoji sa cestim 'izuzecima'- tako da ima sanse da funkcionise.dezurni_ucenik wrote: Eh ta dominacija. Zbog toga ravnopravnost ne postoji. U braku, vezama, prijateljstvima.
moonca wrote:hm ...
opet ti sa ...![]()
U tom, samo tom trenutku nema druge upcije.
a jesil se pitao zasto je to tako ,mozda je kriva mamamuha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosi
odvojila si sina od mame i još se ko nešto bunišsadie_forever wrote:a jesil se pitao zasto je to tako ,mozda je kriva mamamuha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosiinace,moja odavno nije dio mog zivota ne znam jel ziva ili mrtva
muha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosi
stakasa wrote:muha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosi![]()
Ali joj svekrva zna znanje, pera joj mala ne moze obit
muha_sa wrote:odvojila si sina od mame i još se ko nešto bunišsadie_forever wrote:a jesil se pitao zasto je to tako ,mozda je kriva mamamuha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosiinace,moja odavno nije dio mog zivota ne znam jel ziva ili mrtva
![]()
ona je njemu sveženu vazda mere nac a mama je jedna
sve biste vi ružu bRez trnjane mere to tako sado
ne idem ja sa svekrvom na sankanje,vrhunac je ici kod nje na nedeljni rucakmuha_sa wrote:stakasa wrote:muha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
ženi u inad jer je organski ne podnosi--isto ko naša sadeta što svoju svekrvu ne podnosi![]()
Ali joj svekrva zna znanje, pera joj mala ne moze obit![]()
garant su bili negdje na sankanju i sjargali se sa sankii sadin cojk prvo mamu digo a hanuma i djete mogu sacekat
Deleko su oni od zajednickih saonica, zna se tu ko kosi ko vodu nosi. Inace se ne bi na forum islo po argumentemuha_sa wrote:stakasa wrote:muha_sa wrote:spašavam prvo mamu![]()
zašto![]()
Ali joj svekrva zna znanje, pera joj mala ne moze obit![]()
garant su bili negdje na sankanju i sjargali se sa sankii sadin cojk prvo mamu digo a hanuma i djete mogu sacekat
Meni se cini da ne mozes cesce sve i da hoces. Zato je sincina tamo svaki dansadie_forever wrote:muha_sa wrote:ne idem ja sa svekrvom na sankanje,vrhunac je ici kod nje na nedeljni rucakstakasa wrote:![]()
![]()
to nekad sad ni to ima vec 5 godina
da znas koliko si u krivustakasa wrote: Meni se cini da ne mozes cesce sve i da hoces. Zato je sincina tamo svaki dan
svekrva ti jesadie_forever wrote:
ne idem ja sa svekrvom na sankanje,vrhunac je ici kod nje na nedeljni rucak![]()
to nekad sad ni to ima vec 5 godina