condy wrote:Tenkamar1994 wrote:Chrysler Defense ,model M1
Nikad nece propast,uvijek ce ih bit
Moderators: _BataZiv_0809, anex
condy wrote:Tenkamar1994 wrote:Chrysler Defense ,model M1
Pa djelimicno si u pravu. Vise sam mislio na auto koje ce odgovarati buducim zakonskim regulativima. Ali i ujedno kvalitet i svrha igraju veliku ulogu. Ne, auto ne mislim prodati. 10 godina mi buduce auto mora biti.citroen xm wrote:Tema je u rangu onih: "Šta kupiti za 5000 KM?".![]()
Kupi druže šta hoćeš, šta ti se sviđa. Kupuješ novo auto i razmišljaš ko će biti najbolji za 15 godina.To već razmišljaš o prodaji, pa gledaš gdje ćeš više izvući?
Šta mi znamo. Moje mišljenje je da će prednjačiti onaj proizvođač koji bude nudio najviše modela sa pogonom na hidrogen i istu tehnologiju najviše usavrši. Ali to je mišljenje samo malog čovjeka, koji ne utiče ni na kakva kretanja u svijetu. Jedno je sigurno, dok zadnja kap nafte bude mogla da se izvuče iz zemlje, SUS motori neće nestati iz upotrebe. A to je mnogo duže od priče kojom nas filuju.
Nista Lancia znaci?!_BataZiv_0809 wrote:Simca, Rover, Talbot, NSU i SAAB
Gluho biloRomeo 80 wrote:Nista Lancia znaci?!_BataZiv_0809 wrote:Simca, Rover, Talbot, NSU i SAAB![]()
Ako je u Ameriki onda Pontiac._BataZiv_0809 wrote:Simca, Rover, Talbot, NSU i SAAB
Lancia se pridružila davno ovim nabrojanim, samo im još nisu javili.Romeo 80 wrote:Nista Lancia znaci?!_BataZiv_0809 wrote:Simca, Rover, Talbot, NSU i SAAB![]()

Zastava_BataZiv_0809 wrote:Simca, Rover, Talbot, NSU i SAAB
geely. brzo je vozio, to je najveci uzrok. a to sa zakljucanim volanom je prica po gradu, e sad jel tacna nemam pojma. Na kraju, ako moras negdje s autom kojem se zakljucava volan, a prica je da de to vec desavalo, ne gazis nego vozis polahko. Obzirom da je bilo 6 ujutro, nije krenuo majstoru znaci svjesno je vozio neispravno auto. Na svakom autu se moze desit nesto takvo, nije do auta toliko. Do auta je sto se poguzvalo u udesu kao da je od kartonaSeyfo wrote:Neki dan strado lik u Zenici u mapleu cini mi se...ili je geely bio...direkt u banderu. I kae zakljuco mu se volan. Pa kako ce se zakljucati ako se nije ugasio? A vidio sam po gradu jos par ima maplea i geelya ali je ocit nedostatak dijelova. Tipa plastika umjesto stakla ili fara kao trajno rjesenje. Tuga.