Neg, da se uozbiljim... Ja glasam vako:
franjo kluz - 7b
JThomas - 5b
Chmoljo - 3b
Palermo - 2b
BataZiv_0809 - 1b
Bilo bi i nekih počasnih glasova, al kako se ne računaju da ne navodim
MultietniĆarka i MultietniĆki glasam!cyprus wrote:Čuj Fudo i SvonDe ne zajebajite
Mogli ste još i insomniju i Sarafinu istaknut
Ili ako je već bal, onda molim da se i Hrle pribilježi
![]()
Neg, da se uozbiljim... Ja glasam vako:
franjo kluz - 7b
JThomas - 5b
Chmoljo - 3b
Palermo - 2b
BataZiv_0809 - 1b
Bilo bi i nekih počasnih glasova, al kako se ne računaju da ne navodim
SaraFina wrote:MultietniĆarka i MultietniĆki glasam!
Hafis 7 ♡♡♡♡
Novak 5♡♡♡
BoTkinski 3♡♡
Cyprus 2♡
Radosni 1♧
Šta to fali Svonu ili Fudi? Meni ili Francuzu? Svon recimo nije patetičar za razliku od tebeJoš se sjećam tvog uleta na Herceg Bosnu s riječima" Braćo, jesam li dobrodošao zlostavljaju me na klixu"
Svon i ako je otišao bilo je nečujno, za razliku od tvoje vječne kuknjave neshvaćenog.
cyprus wrote:SaraFina wrote:MultietniĆarka i MultietniĆki glasam!
Hafis 7 ♡♡♡♡
Novak 5♡♡♡
BoTkinski 3♡♡
Cyprus 2♡
Radosni 1♧
Šta to fali Svonu ili Fudi? Meni ili Francuzu? Svon recimo nije patetičar za razliku od tebeJoš se sjećam tvog uleta na Herceg Bosnu s riječima" Braćo, jesam li dobrodošao zlostavljaju me na klixu"
Svon i ako je otišao bilo je nečujno, za razliku od tvoje vječne kuknjave neshvaćenog.![]()
![]()
![]()
Fala za bodove... Jeste da sam na listi koju predvodi Hafis, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube

Obzirom da to spominješ već deseti put na ovom forumuSaraFina wrote:Ops skužaj, davno bijaše, tema je bila ova u pomirljivom tonu
A negdje jesi kukao o stavovima gdje te napadaju
cyprus wrote:Obzirom da to spominješ već deseti put na ovom forumuSaraFina wrote:Ops skužaj, davno bijaše, tema je bila ova u pomirljivom tonu
A negdje jesi kukao o stavovima gdje te napadaju
da ti konačno dam i objašnjenje
![]()
Tamo sam otvorio tu temu, jer mi je seln preporučio da to uradim, a ja mu odlučio ispunit želju... Evo i kako se zbilo![]()
politicki-status-hrvata-u-bosni-i-herce ... l#p6813026
Znači, ne laži
Pa lažeš da sam otišo tamo da se žalim na zlostavljanje sa klixa i da tražim da me primeSaraFina wrote:cyprus wrote:Obzirom da to spominješ već deseti put na ovom forumuda ti konačno dam i objašnjenje
![]()
Tamo sam otvorio tu temu, jer mi je seln preporučio da to uradim, a ja mu odlučio ispunit želju... Evo i kako se zbilo![]()
politicki-status-hrvata-u-bosni-i-herce ... l#p6813026
Znači, ne laži
Šta lažem? Nemam pojma koje su te okolnosti dovele da se regustruješ, ali em si ti bio patetičan s nekom pomirdbom i temom, em su te momački ispreskakali. Tako da nisi dugo ostao širiti ljubav
Sto ti je krivo sto te niko ne biramO k3 wrote:Svake godine ova dupeuvlakacka tema
Trebali vazelina ??
Suza suzu goniBodkin wrote:Sto ti je krivo sto te niko ne biramO k3 wrote:Svake godine ova dupeuvlakacka tema
Trebali vazelina ??
radiš u Bakijama?dječak sa šibicama wrote:Zao mi je sto ste moji, a ne forumasi nekog mog neprijatelja, ko je vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti... sto se tice mojih glasova, a to vas najvise zanima, mogu vam saopstiti sljedece, sve glasove dajem samom sebi
Naslovnica wrote:Definitivno ekipa sa ratnih tema, autentični svjedoci jednog vremena.
Naklon do poda.