Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Juni će biti paklen. Gdje ići na gostovanje, Helsinki ili Italija? Ništa, uzeti rani godišnji i zapucati na obe.
Italija ce biti moje prvo gostovanje, mogao sam ici mnogo puta nisam imao volju Italija se nece propustiti.
Polako bolan, bice kvalifikacija
Nije fazon u tome " proci ce ti život neces otici " vec u tome da atmosfera na utakmicama repke ne postoji i ne vrijedi ici.Što se tice opcenito tih gostovanja u evropi što se tice Sarajeva jedino nisam bio u Švedskoj ( viza ) Malta ( pare ).
Još imam u Milanu od stare rođak zove da dođem svako malo inace sam u Italiji proveo bruku vremena kao manji pa ima i to udjela što necu marke potrošiti.
- Mislim da je ovo veoma interesantna grupa sa mnogo različitih reprezentacija. S obzirom na rezultate iz prethodnih godina, mislim da je Italija favorit za prvo mjesto, a ostali su timovi na istom nivou i mogu doći do pobjede u međusobnim mečevima, istakao je 51-godišnji stručnjak.
- Mislim da je ovo veoma interesantna grupa sa mnogo različitih reprezentacija. S obzirom na rezultate iz prethodnih godina, mislim da je Italija favorit za prvo mjesto, a ostali su timovi na istom nivou i mogu doći do pobjede u međusobnim mečevima, istakao je 51-godišnji stručnjak.
Ma jašta, na istom smo nivou.
Dobra vutra u Armeniji.