Razlika u godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#26 Re: Razlika u godinama

Post by moonca »

Hoce malo i da se pohvali :babinsin: .... polako ti Trici.. :-)
DzordzHodzic

#27 Re: Razlika u godinama

Post by DzordzHodzic »

Kako moonci ne smetaju 10 godina mladji
moonca

#28 Re: Razlika u godinama

Post by moonca »

:trep1:

-- sto bi mi smetalo...
DzordzHodzic

#29 Re: Razlika u godinama

Post by DzordzHodzic »

moonca wrote::trep1:

-- sto bi mi smetalo...
Pa ja, tako i treba
triconja

#30 Re: Razlika u godinama

Post by triconja »

-- sto bi mi smetalo...
A moral, etika, religija i slicno?

Sto se tice morala, morala sam? :lol:
DzordzHodzic

#31 Re: Razlika u godinama

Post by DzordzHodzic »

triconja wrote:

-- sto bi mi smetalo...
A moral, etika, religija i slicno?

Sto se tice morala, morala sam? :lol:
Morala je teske volje :lol:
IbrahimZlatanovic

#32 Re: Razlika u godinama

Post by IbrahimZlatanovic »

Miss Moonlight wrote:
Ramzess Veliki wrote:OT: Zeni je I to odmah. Ja sam se tako zaj… (prevario), sve kontam njoj je 17, meni 24, previse, sacekacu godinu, I ona se udade.
:sad:

I onda sta cu, ja se ozenim ... sretnem je, pitam sta radis, kaze ja se razvela ... :shock:
... kontam kud se ozenih ... :facepalm:

Poslije nekog vremena sretnem je pitam imal sta novo, kaze ja se udala. Kontam e vala nek jesi da se ne osudjujem, I onda se ja razvedem !!! :zid:

I evo proslo nekih godina, krenem 'vam za Aziju na duze, guram kofer na aerodromu na vagu kad eto nje, zagrli me, pita sta ima, reko ja se razveo. :D
Kaze super, javi mi se da budemo u kontaktu. Kontam e jesi vala nasla kad ces se udavat I razvodit … uvijek kad meni ne odgovara. Garantujem dok se vratim da ce se opet udat pa ni ne zovem … :sad:
@IbrahimZlatanovic pouka: Zgrabi ti to dok nije napunila 18 i dobila ličnu da se može udati :-)
E sad me nasikiraste, jer sam se prijavio za posao u Njemačkoj na dva mjeseca, sad je moram ženit prije odlaska :-D
IbrahimZlatanovic

#33 Re: Razlika u godinama

Post by IbrahimZlatanovic »

Miss Moonlight wrote:
Ramzess Veliki wrote:OT: Zeni je I to odmah. Ja sam se tako zaj… (prevario), sve kontam njoj je 17, meni 24, previse, sacekacu godinu, I ona se udade.
:sad:

I onda sta cu, ja se ozenim ... sretnem je, pitam sta radis, kaze ja se razvela ... :shock:
... kontam kud se ozenih ... :facepalm:

Poslije nekog vremena sretnem je pitam imal sta novo, kaze ja se udala. Kontam e vala nek jesi da se ne osudjujem, I onda se ja razvedem !!! :zid:

I evo proslo nekih godina, krenem 'vam za Aziju na duze, guram kofer na aerodromu na vagu kad eto nje, zagrli me, pita sta ima, reko ja se razveo. :D
Kaze super, javi mi se da budemo u kontaktu. Kontam e jesi vala nasla kad ces se udavat I razvodit … uvijek kad meni ne odgovara. Garantujem dok se vratim da ce se opet udat pa ni ne zovem … :sad:
@IbrahimZlatanovic pouka: Zgrabi ti to dok nije napunila 18 i dobila ličnu da se može udati :-)
E sad me nasikiraste, jer sam se prijavio za posao u Njemačkoj na dva mjeseca, sad je moram ženit prije odlaska :-D
Xavier1

#34 Re: Razlika u godinama

Post by Xavier1 »

-- sto bi mi smetalo...
Pa 10 godina mladji od tebe idu u osnovnu skolu. Ne igraj se.
KB9

#35 Re: Razlika u godinama

Post by KB9 »

Logovan wrote:Traži odobrenje foruma, a nema ankete. Krajnje neozbiljno.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biggrin

#36 Re: Razlika u godinama

Post by biggrin »

Xavier1 wrote:

-- sto bi mi smetalo...
Pa 10 godina mladji od tebe idu u osnovnu skolu. Ne igraj se.

jel onu "nikad nije kasno" školu?

:D
MarlboroGold

#37 Re: Razlika u godinama

Post by MarlboroGold »

:lol:
B6Redhell

#38 Re: Razlika u godinama

Post by B6Redhell »

IbrahimZlatanovic wrote:Imam jednu dilemu, imam 22. godine i sviđala mi se jedna djevojka, mislim da se i ja njoj sviđam. Ali sam saznao da ima tek 17. godina (uskoro 18.)
S obzirom da bi volio nešto pokušati sa njom ali ovo u vezi godina me muči. Da smo u dvadesetim a razlika 5 godina ne bi me mučilo ali pošto je ovakva situacija zanima me mišljenje drugih...
Bez ljutnje ali jarane zrelija je ona od tebe u svakom pogledu pogotovo fizicki. mislis pet godina neka razlika. Dok ostariš malo ni deset nisu prepreke.
Idi za tim jer kasnije ces se 100% kajati ako potez ne napravis.
Iz iskustva govorim...
ovo_mi_je_nick

#39 Re: Razlika u godinama

Post by ovo_mi_je_nick »

Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
Tomahawk11
Globalni moderator

#40 Re: Razlika u godinama

Post by Tomahawk11 »

20 :oops: dana :mrgreen: u moju korist :P
Je li puno :?
Altsa

#41 Re: Razlika u godinama

Post by Altsa »

IbrahimZlatanovic wrote:Imam jednu dilemu, imam 22. godine i sviđala mi se jedna djevojka, mislim da se i ja njoj sviđam. Ali sam saznao da ima tek 17. godina (uskoro 18.)
S obzirom da bi volio nešto pokušati sa njom ali ovo u vezi godina me muči. Da smo u dvadesetim a razlika 5 godina ne bi me mučilo ali pošto je ovakva situacija zanima me mišljenje drugih...
Ne beri brigu. godine i razlika su ne vazni. i ja sam imao isti takav slucaj i bilo nam super.
edo_79

#42 Re: Razlika u godinama

Post by edo_79 »

ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
Šta ti je?

NIŠTA!!!!!!!!!

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Altsa

#43 Re: Razlika u godinama

Post by Altsa »

ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
znaci ako je i mlada i starija pojest ce ti zivce i skratit zivot. koju onda izabrati ? :D
edo_79

#44 Re: Razlika u godinama

Post by edo_79 »

Altsa wrote:
znaci ako je i mlada i starija pojest ce ti zivce i skratit zivot. koju onda izabrati ? :D
Onu s najljepšim sisama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo_mi_je_nick

#45 Re: Razlika u godinama

Post by ovo_mi_je_nick »

Altsa wrote:
Onu sa čvrstim grudima (jer velike dojke postanu dugačke dojke) i sa ugodim glasom. Lakše će uši podnosti monologe i jadikovanja i konstantno nezadovoljstvo koje je pojačano utjecajem serija i instagrama.

Toliko truda i sjeeeba dok se neko upozna, osvoji, trošiš lajkove, živce, trčiš za poslom što bolje plaćenim, školuješ se triesdeset godina, posvađaš se 99 familije ako ne želiš biti mokri strašljivi miš, i na kraju se pokaješ za sve jer ti je kitara ovladala na par dojki i push up guzove a također one teleće okice postanu ubojite strijele još kad joj štitnjača proradi, ma to strahota.

On se uvalio i obećeni zagarantovani seks (kad mu dopusti) ona zajahala muzaru, svima dobro dok ne prikipi ili dok ima novca od šerbeta :lol:

Onako prije već ti je sve dogovoreno, samo ti kažu to ti je buduća žena, suprug, i gotovo. Ima valjda ima dvije dojke, on ima kitaru kakvu takvu, i kad postane nesnošljivo bar se tješiš da nisi ti birao/birala.
wewa

#46 Re: Razlika u godinama

Post by wewa »

patnja brate sestro :cry:
MarlboroGold

#47 Re: Razlika u godinama

Post by MarlboroGold »

edo_79 wrote: Šta ti je?

NIŠTA!!!!!!!!!

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Postoji li ijedna žena koja to ne radi? :D
Ja takvu još nisam upoznao :lol:
edo_79

#48 Re: Razlika u godinama

Post by edo_79 »

MarlboroGold wrote:
edo_79 wrote: Šta ti je?

NIŠTA!!!!!!!!!

Postoji li ijedna žena koja to ne radi? :D
Ja takvu još nisam upoznao :lol:
Ja još ne nalećeh na takvu :lol: :lol:
MarlboroGold

#49 Re: Razlika u godinama

Post by MarlboroGold »

Meni je to simpatično, pa okrenem na šegu dok ne kaže šta je muči :D
edo_79

#50 Re: Razlika u godinama

Post by edo_79 »

MarlboroGold wrote:Meni je to simpatično, pa okrenem na šegu dok ne kaže šta je muči :D
Dok joj krv iz kapilara ne siđe đe treba ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply