Razlika u godinama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#26 Re: Razlika u godinama
Hoce malo i da se pohvali
.... polako ti Trici.. 
- DzordzHodzic
#27 Re: Razlika u godinama
Kako moonci ne smetaju 10 godina mladji
- DzordzHodzic
#29 Re: Razlika u godinama
Pa ja, tako i trebamoonca wrote:![]()
-- sto bi mi smetalo...
- triconja
#30 Re: Razlika u godinama
A moral, etika, religija i slicno?moonca wrote:![]()
-- sto bi mi smetalo...
Sto se tice morala, morala sam?
- DzordzHodzic
#31 Re: Razlika u godinama
Morala je teske voljetriconja wrote:A moral, etika, religija i slicno?moonca wrote:![]()
-- sto bi mi smetalo...
Sto se tice morala, morala sam?
-
IbrahimZlatanovic
#32 Re: Razlika u godinama
E sad me nasikiraste, jer sam se prijavio za posao u Njemačkoj na dva mjeseca, sad je moram ženit prije odlaskaMiss Moonlight wrote:@IbrahimZlatanovic pouka: Zgrabi ti to dok nije napunila 18 i dobila ličnu da se može udatiRamzess Veliki wrote:OT: Zeni je I to odmah. Ja sam se tako zaj… (prevario), sve kontam njoj je 17, meni 24, previse, sacekacu godinu, I ona se udade.
![]()
I onda sta cu, ja se ozenim ... sretnem je, pitam sta radis, kaze ja se razvela ...![]()
... kontam kud se ozenih ...![]()
Poslije nekog vremena sretnem je pitam imal sta novo, kaze ja se udala. Kontam e vala nek jesi da se ne osudjujem, I onda se ja razvedem !!!![]()
I evo proslo nekih godina, krenem 'vam za Aziju na duze, guram kofer na aerodromu na vagu kad eto nje, zagrli me, pita sta ima, reko ja se razveo.![]()
Kaze super, javi mi se da budemo u kontaktu. Kontam e jesi vala nasla kad ces se udavat I razvodit … uvijek kad meni ne odgovara. Garantujem dok se vratim da ce se opet udat pa ni ne zovem …
-
IbrahimZlatanovic
#33 Re: Razlika u godinama
E sad me nasikiraste, jer sam se prijavio za posao u Njemačkoj na dva mjeseca, sad je moram ženit prije odlaskaMiss Moonlight wrote:@IbrahimZlatanovic pouka: Zgrabi ti to dok nije napunila 18 i dobila ličnu da se može udatiRamzess Veliki wrote:OT: Zeni je I to odmah. Ja sam se tako zaj… (prevario), sve kontam njoj je 17, meni 24, previse, sacekacu godinu, I ona se udade.
![]()
I onda sta cu, ja se ozenim ... sretnem je, pitam sta radis, kaze ja se razvela ...![]()
... kontam kud se ozenih ...![]()
Poslije nekog vremena sretnem je pitam imal sta novo, kaze ja se udala. Kontam e vala nek jesi da se ne osudjujem, I onda se ja razvedem !!!![]()
I evo proslo nekih godina, krenem 'vam za Aziju na duze, guram kofer na aerodromu na vagu kad eto nje, zagrli me, pita sta ima, reko ja se razveo.![]()
Kaze super, javi mi se da budemo u kontaktu. Kontam e jesi vala nasla kad ces se udavat I razvodit … uvijek kad meni ne odgovara. Garantujem dok se vratim da ce se opet udat pa ni ne zovem …
- Xavier1
#34 Re: Razlika u godinama
Pa 10 godina mladji od tebe idu u osnovnu skolu. Ne igraj se.moonca wrote:![]()
-- sto bi mi smetalo...
- KB9
#35 Re: Razlika u godinama
Logovan wrote:Traži odobrenje foruma, a nema ankete. Krajnje neozbiljno.
- biggrin
#36 Re: Razlika u godinama
Xavier1 wrote:Pa 10 godina mladji od tebe idu u osnovnu skolu. Ne igraj se.moonca wrote:![]()
-- sto bi mi smetalo...
jel onu "nikad nije kasno" školu?
- MarlboroGold
- B6Redhell
#38 Re: Razlika u godinama
Bez ljutnje ali jarane zrelija je ona od tebe u svakom pogledu pogotovo fizicki. mislis pet godina neka razlika. Dok ostariš malo ni deset nisu prepreke.IbrahimZlatanovic wrote:Imam jednu dilemu, imam 22. godine i sviđala mi se jedna djevojka, mislim da se i ja njoj sviđam. Ali sam saznao da ima tek 17. godina (uskoro 18.)
S obzirom da bi volio nešto pokušati sa njom ali ovo u vezi godina me muči. Da smo u dvadesetim a razlika 5 godina ne bi me mučilo ali pošto je ovakva situacija zanima me mišljenje drugih...
Idi za tim jer kasnije ces se 100% kajati ako potez ne napravis.
Iz iskustva govorim...
-
ovo_mi_je_nick
#39 Re: Razlika u godinama
Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#40 Re: Razlika u godinama
20
dana
u moju korist
Je li puno
Je li puno
- Altsa
#41 Re: Razlika u godinama
Ne beri brigu. godine i razlika su ne vazni. i ja sam imao isti takav slucaj i bilo nam super.IbrahimZlatanovic wrote:Imam jednu dilemu, imam 22. godine i sviđala mi se jedna djevojka, mislim da se i ja njoj sviđam. Ali sam saznao da ima tek 17. godina (uskoro 18.)
S obzirom da bi volio nešto pokušati sa njom ali ovo u vezi godina me muči. Da smo u dvadesetim a razlika 5 godina ne bi me mučilo ali pošto je ovakva situacija zanima me mišljenje drugih...
- edo_79
#42 Re: Razlika u godinama
Šta ti je?ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
NIŠTA!!!!!!!!!
- Altsa
#43 Re: Razlika u godinama
znaci ako je i mlada i starija pojest ce ti zivce i skratit zivot. koju onda izabrati ?ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
- edo_79
#44 Re: Razlika u godinama
Onu s najljepšim sisamaAltsa wrote:znaci ako je i mlada i starija pojest ce ti zivce i skratit zivot. koju onda izabrati ?ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
-
ovo_mi_je_nick
#45 Re: Razlika u godinama
Onu sa čvrstim grudima (jer velike dojke postanu dugačke dojke) i sa ugodim glasom. Lakše će uši podnosti monologe i jadikovanja i konstantno nezadovoljstvo koje je pojačano utjecajem serija i instagrama.Altsa wrote:znaci ako je i mlada i starija pojest ce ti zivce i skratit zivot. koju onda izabrati ?ovo_mi_je_nick wrote:Kolika god da je razlika pripremite mozak za silovanje. Kad ti vrisne i počne histerisat i govorit znaš ti zašto, pa taman da joj je pichic ko krmeče oko pojest će ti živce i skratit život, a tako isto i ako je starija. BTW sirotinja je izmislila ljubav tako da sve to dođe na svoje mjesto kako je ko zacrtao ciljeve.
Toliko truda i sjeeeba dok se neko upozna, osvoji, trošiš lajkove, živce, trčiš za poslom što bolje plaćenim, školuješ se triesdeset godina, posvađaš se 99 familije ako ne želiš biti mokri strašljivi miš, i na kraju se pokaješ za sve jer ti je kitara ovladala na par dojki i push up guzove a također one teleće okice postanu ubojite strijele još kad joj štitnjača proradi, ma to strahota.
On se uvalio i obećeni zagarantovani seks (kad mu dopusti) ona zajahala muzaru, svima dobro dok ne prikipi ili dok ima novca od šerbeta
Onako prije već ti je sve dogovoreno, samo ti kažu to ti je buduća žena, suprug, i gotovo. Ima valjda ima dvije dojke, on ima kitaru kakvu takvu, i kad postane nesnošljivo bar se tješiš da nisi ti birao/birala.
- wewa
#46 Re: Razlika u godinama
patnja brate sestro 
- MarlboroGold
#47 Re: Razlika u godinama
Postoji li ijedna žena koja to ne radi?edo_79 wrote: Šta ti je?
NIŠTA!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja takvu još nisam upoznao
- edo_79
#48 Re: Razlika u godinama
Ja još ne nalećeh na takvuMarlboroGold wrote:Postoji li ijedna žena koja to ne radi?edo_79 wrote: Šta ti je?
NIŠTA!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja takvu još nisam upoznao
- MarlboroGold
#49 Re: Razlika u godinama
Meni je to simpatično, pa okrenem na šegu dok ne kaže šta je muči 
- edo_79
#50 Re: Razlika u godinama
Dok joj krv iz kapilara ne siđe đe treba ...MarlboroGold wrote:Meni je to simpatično, pa okrenem na šegu dok ne kaže šta je muči