Mate 20 pro - bleeding colours

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Revolucionar ★

#26 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by Revolucionar ★ »

Ma ti si se paša vec odlucio, samo hoces da ti neko izracionalizira komentarima pa da kupis bez griznje savjesti. Ako kupujes od ovlastenog prodavca, pokriven si garancijom i vozdra.
HardCore

#27 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by HardCore »

arnes_king wrote:Nije imao 1600 nego je 1700+KM a jos je s9 izasao na mjesec ranije tako da je taj pad cijena tu negdje i razlika je minimalna a ne bas onakva kakvom si je prvo htio predstaviti. A vani je P20 pro bio skuplji od s9 + pri izlasku, ne kontam kako je kod nas kontra situacija.

Na kraju krajeva ne znam cemu rasprava oko ovoga vodi.
Fazon je u tome sto narod pogresno misli, eto samo huawei-u pada cijena, a kad se pogleda malo bolje vidi se da ima i gorih :)
arnes_king

#28 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by arnes_king »

HardCore wrote:
arnes_king wrote:Nije imao 1600 nego je 1700+KM a jos je s9 izasao na mjesec ranije tako da je taj pad cijena tu negdje i razlika je minimalna a ne bas onakva kakvom si je prvo htio predstaviti. A vani je P20 pro bio skuplji od s9 + pri izlasku, ne kontam kako je kod nas kontra situacija.

Fazon je u tome sto narod pogresno misli, eto samo huawei-u pada cijena, a kad se pogleda malo bolje vidi se da ima i gorih :)
Ma shvatio sam ja sta je kod tebe fazon po tvojim ostalim postovima. Blati na sve strane Samsung samo kako bi ti opravdao kupovinu Huawei. Ljudino uzivaj u uredjaju, i Samsung i Huawei su top proizvodjaci, nema potrebe za takvim ponasanjem od kojeg ni ti ni ja nemamo koristi.

A cijena pada u svih drasticno osim u Apple uredjaja, i to ne treba da te mori. Kupio si sebi mobitel da uzivas u njemu a ne da patis od toga koliko mu je cijena pala ili je li izasao neki bolji.
HardCore

#29 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by HardCore »

arnes_king wrote:
HardCore wrote:

Ma shvatio sam ja sta je kod tebe fazon po tvojim ostalim postovima. Blati na sve strane Samsung samo kako bi ti opravdao kupovinu Huawei. Ljudino uzivaj u uredjaju, i Samsung i Huawei su top proizvodjaci, nema potrebe za takvim ponasanjem od kojeg ni ti ni ja nemamo koristi.

A cijena pada u svih drasticno osim u Apple uredjaja, i to ne treba da te mori. Kupio si sebi mobitel da uzivas u njemu a ne da patis od toga koliko mu je cijena pala ili je li izasao neki bolji.
Samo iznosim cinjenice, a to sto tebi tesko pada to je tvoj problem ;) a ti malo prosiri vidike ne proizvodi samo samsung i apple dobre telefone...
arnes_king

#30 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by arnes_king »

@HardCore e svasta s tobom ne vrijedi pokusavati fino. A jesi iznio cinjenice sve ti ih pobio :izet: Niko nije ni rekao da samo Samsung i Apple prave kvalitetne uredjaje, to si ti sebi nesto umislio da moras Huawei braniti iako imaju vrhunske uredjaje, ali tvrditi da je Samsung losiji nema smisla.

A kad smo vec kod te djecije rasprave i provociranja, kazes kvalitet, sigurno si zato na svom uredjaju vec dva puta mijenjao displej :evil:
HardCore

#31 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by HardCore »

arnes_king wrote:@HardCore e svasta s tobom ne vrijedi pokusavati fino. A jesi iznio cinjenice sve ti ih pobio :izet: Niko nije ni rekao da samo Samsung i Apple prave kvalitetne uredjaje, to si ti sebi nesto umislio da moras Huawei braniti iako imaju vrhunske uredjaje, ali tvrditi da je Samsung losiji nema smisla.

A kad smo vec kod te djecije rasprave i provociranja, kazes kvalitet, sigurno si zato na svom uredjaju vec dva puta mijenjao displej :evil:
A s cim si ih pobio hahahhahahahhaha
jarobot

#32 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by jarobot »

exampLe. wrote:Mate 20 Pro sada 1700KM, za 2-3 mjeseca ce pasti na 1200. :D
A ko će se usuditi kupiti mate20 pro na crno sa žnj garancijom po toj cijeni zbog poznatog problema sa displejom . Ja prvi ne bi kupio na taj način iako zaista cijenim huawei imao sam gotovo sve od p6 pa do dans imam P20 pro :D
arnes_king

#33 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by arnes_king »

jarobot wrote:
exampLe. wrote:Mate 20 Pro sada 1700KM, za 2-3 mjeseca ce pasti na 1200. :D
A ko će se usuditi kupiti mate20 pro na crno sa žnj garancijom po toj cijeni zbog poznatog problema sa displejom . Ja prvi ne bi kupio na taj način iako zaista cijenim huawei imao sam gotovo sve od p6 pa do dans imam P20 pro :D
Ima raje kojima nije bitno kakva je garancija nego samo cijena uredjaja :D
vojopd

#34 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by vojopd »

Jednom sam uzeo tako u radnji, s7 edge i roza linija nakon godinu dana :D. Kod nas bi svi da furaju flegsipove, a da ih plate 1200 KM sa 2 godine garancije, toga nema. Najjaci su na piku ovi sverceri, stavi cijenu istu kao neko ko nudi 2 godine garancije, a on kaze nema garanciju.. Koja to budala kupuje da mi je znati
Ali_G

#35 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by Ali_G »

Kupuju ljudi jer dodju u situaciju da mjesecima traze uredjaj preko operatera i na kraju dopizdi cekanje. Kad cijena padne na 1200 kod operatera ce i dalje biti 1800 minimalno. Za razliku u cijeni ti mogu zamijeniti ekran, pa mozda da ti i ostane za kafe :)
exampLe.

#36 Re: Mate 20 pro - bleeding colours

Post by exampLe. »

Zato nadjes fino na piku polovan mobitel sa BH Telecom garancijom i uzivas, ja sam tako uzeo Mate 10 Pro, a evo sada i S9.
Post Reply