Jel sevap il je sreca no sudbina.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Blixen

#26 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by Blixen »

DZONPI wrote: ko iz filmova stvori se frajer SA golfom,odvuce me u bolnicu i jedva me spasise,.
to je do Golfa vjeruj mi
da je bila Lada bio bi rahmetli
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#27 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by stetoskop »

Kod mene je situacija takva da što god je trebalo udarit blizu mene, udarilo je direkt po meni.
Matzan

#28 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by Matzan »

stetoskop wrote:Kod mene je situacija takva da što god je trebalo udarit blizu mene, udarilo je direkt po meni.

Kao što reče neki momak nakon 4-og ranjavanja: "takve sam sreće da bace qratz s Trebevića meni bi se u shupak zabio!" :mrgreen:
lajkujMe

#29 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by lajkujMe »

Ja mislim da su svi nekad izbjegli sigurnu smrt. Ja u vise navrata najviše kao dijete.
Prvi put s 4 godine bez nadzora na nekom jezeru skocio s improvizovane skakaonice 5 metara imao onaj slauf oko sebe on odletio ja se gusio.
Nekako ne znam ni sam kako uspio dohvatiti slauf i spasiti se.
Drugi put s 11 godina vozao tomosa bez kocnica, uletio na raskrsnicu prosao izmedju 6 auta nekako i zabio se u bodiljkavu ogradu prezivio s ogrebotinama.
Treci put nedavno vracao se iz BL za Sarajevo preko Vlasica u noci, lik preticao vozilo u krivini ja naisao u sred manevra izbjegao frontalni pri 70kmh tako sto sam instinktivno skrenuo sa puta sreca pa je bilo mjesta pored ceste nisam ni gledao iskreno samo sam okrenuo volan.
bezVolana

#30 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by bezVolana »

ja se ne sjecam tih nekih situacija. vjerovatno je bilo saobracajki koje su me mimoisle ali da sam bila svjesna da sam mogla da umrem u nekom trenutku - ne.
al nesto kontam kako mozak napravi vezu- uradio sam to i to dobro (npr dao negdje neke pare) i onda mi se vratilo i ja prezivio. ono, dao marku i spasio sebi zivot :-D
zasto ne dajemo vise ako stvarno tako mislimo ... ?

inace kul tema :D
mO k3

#31 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by mO k3 »

Fakat kada razmislim mogo sam se 3 puta utusiti :? :shock:
DZONPI

#32 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by DZONPI »

Najnovija sudar sa Dzipom bacalo me 2 puta okreto se u mene malo auto Ford i sta bi izletim iz auta koda me Tajson opalio.Rame oteklo udar bol u prsima ostalo ko nov auto totalno sjebano.Jel sevap jel sudbina ali jos malo zajebo sam macku.
drndalo

#33 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by drndalo »

Mačak, pazi se, da ne ispucas sve... I podsjeti me da se druzim s tobom... Neka te dalje od mene... :mrgreen:
nepass1

#34 Re: Jel sevap il je sreca no sudbina.

Post by nepass1 »

Kao mali, ja se i ne sjecam, po prici imao 2g gledao na moru kako skacu sa stjene i popnem se skocim, naravno ostanem licem u vodi plutati pa me vadili i sabirali po plazi. A drugi put radio nesta oko vikendice, naleti pijan lik sa g2, bukvalno leti suto u zraku, uspijem se baciti u stranu izbije mi grablje iz ruku i kako je udario u ogradu, bodljikavu, omota je oko mene. Jos je 30m vozio i zabio se u drvo. Da me je udario ili teski invalid ili rahmetlija. Puhao 2.6 promila.
Post Reply