Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- Bloo
- Globalna šefica
#26 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ima li Menprom svinjski program?
- beni-bu-man
#27 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
- SaraFina
#28 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ja ne znam, da li bi bilo koristi na ovisnost poput kocke/kockara apelirati? - mislim da ne bi bilo... Ako ima... Svakako onda i njih zaobilaziti u širokom luku.rahmetli dedo wrote:kad bi za pocetak uspjeli da raja bojkotuje Premier i slicne ustanove, to bi bilo pola posla.
p.s. Ko ne zna sta je Premier, svaka mu/joj cast!
Ali kocka je ovisnost, pa zato kladare nisam uzimala u obzir..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne znam da sam od Gavrilovića ikad uzeo neki proizvod.SaraFina wrote:Tomahawk11 wrote:Patriotizam, pogotovo ovog tipa, je ideal za budale.
Da su jeftiniji u odnosu na druge iz BiH bio bi. Ovako Menprom ti je mnogo pristupačniji od Gavrilovića a tuzlanski,,Začin D.O milion puta jeftiniji od vegete a isto sol.. Samo vegeta je ime... Ditributeri. ....Bez njihovih proizvoda se može takodjer... I to je preskupo jer "Brendirano".
Ne zato što bojkotujem. Preferiram uglavnom proizvode nekih lokalnih mesara gdje znam porijeklo mesa.
Ne mogu se sad ovako sjetiti nekog adekvatnog primjera, nekog hr proizvoda koji kupujem, ne gledam porijeklo nego kvalitet onog što uzimam.
Npr. Dorina Jaffa mi je dobra i uzeću je ako mi se jede.
Mislim, ovo je priča u rangu nemoj piti Coca-Colu, nemoj nositi Nike, drže Jevreji.
- Bloo
- Globalna šefica
#30 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ako nađeš šta od srBskih proizvođača, jer evo bojkotiramo ustaše...beni-bu-man wrote:hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
- beni-bu-man
#31 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Tomahawk11 wrote:Patriotizam, pogotovo ovog tipa, je ideal za budale.
- beni-bu-man
#32 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
iz prva rukeBloo wrote:Ako nađeš šta od srBskih proizvođača, jer evo bojkotiramo ustaše...beni-bu-man wrote:hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
- SaraFina
#33 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
beni-bu-man wrote:hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
Po klemoetinu idite u IS kod braće Srba
Ne jedete je svaki dan
Ti Bloo si na povrću bila skoro. Ni junetinu, teletinu i sl nisi smjela?
Tužni su ti obroci bili na temi o kuhanju
A Beni je taman sredio kilažu
- triconja
#34 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
beni-bu-man wrote:Tomahawk11 wrote:Patriotizam, pogotovo ovog tipa, je ideal za budale.
- triconja
#35 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Samo mastnoca, kae ima 9 kalorija, vise od proteina za 3SaraFina wrote:beni-bu-man wrote:hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
Ne jedete je svaki dan
- beni-bu-man
#36 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nista IS, kao sto rekoh "stright outta motherland serbia"SaraFina wrote:beni-bu-man wrote:hocemo li baciti koji svinjski kotlet na rostilj ?Bloo wrote:Ima li Menprom svinjski program?
Ne jedete je svaki dan
- SaraFina
#37 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Tomahawk11 wrote:Ne znam da sam od Gavrilovića ikad uzeo neki proizvod.SaraFina wrote:
Da su jeftiniji u odnosu na druge iz BiH bio bi. Ovako Menprom ti je mnogo pristupačniji od Gavrilovića a tuzlanski,,Začin D.O milion puta jeftiniji od vegete a isto sol.. Samo vegeta je ime... Ditributeri. ....Bez njihovih proizvoda se može takodjer... I to je preskupo jer "Brendirano".
Ne zato što bojkotujem. Preferiram uglavnom proizvode nekih lokalnih mesara gdje znam porijeklo mesa.
Ne mogu se sad ovako sjetiti nekog adekvatnog primjera, nekog hr proizvoda koji kupujem, ne gledam porijeklo nego kvalitet onog što uzimam.
Npr. Dorina Jaffa mi je dobra i uzeću je ako mi se jede.
Mislim, ovo je priča u rangu nemoj piti Coca-Colu, nemoj nositi Nike, drže Jevreji.
Ma to su gluposti. Proizvode ovih zastupništava u Hercegovini, koja parazitiraju treba ograničiti u upotrebi...
- Bloo
- Globalna šefica
#38 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Zašto bi išli kod Srba kada ima Gavrilović i Zlatiborac u Bingu kraj Markala ....
u šlapama prošetam ...
ali bojkotiramo!
Treba pisati Menpromu...da pokažu razumijevanja za bojktot UZP i naknadno srBskih proizvoda i da uvedu i svinjski program.
u šlapama prošetam ...
ali bojkotiramo!
Treba pisati Menpromu...da pokažu razumijevanja za bojktot UZP i naknadno srBskih proizvoda i da uvedu i svinjski program.
- Bloo
- Globalna šefica
#39 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Šta ćemo sa mandarinama
Beni!!!!
Znaš li ti odakle dolaze mandarine....
Beni!!!!
- SaraFina
#40 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote:Zašto bi išli kod Srba kada ima Gavrilović i Zlatiborac u Bingu kraj Markala ....
u šlapama prošetam ...
ali bojkotiramo!
Piši.. Ali sredi nalaze prvo... Nemoj da mi uveneš ko fijolica iz inata
- triconja
#41 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jel iz gujce zirafine?Bloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
- beni-bu-man
#42 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
Sta su mandarine
-
radostan dan
#43 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
udala se, a i dalje u deficitu....šta reći, koju poruku poslati?
- beni-bu-man
#44 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
trico to su hrumetriconja wrote:Jel iz gujce zirafine?Bloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
Znaš li ti odakle dolaze mandarine....![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#45 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kak sam se na Trpnju natrpo mandarina s grane....friške, sočne, nije mi bilo dobro koliko sam pojeoBloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
-
statixx
#46 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ja sam to kao dijete redovno radio. Nema boljih...Tomahawk11 wrote:Kak sam se na Trpnju natrpo mandarina s grane....friške, sočne, nije mi bilo dobro koliko sam pojeoBloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
- SaraFina
#47 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
beni-bu-man wrote:Nista IS, kao sto rekoh "stright outta motherland serbia"SaraFina wrote:
Ne jedete je svaki dan
Nemaš pojma koliko si zgodniji kako si smršao Beni....
Klempetinu možeš jednom nedeljno. Da održiš liniju. Puretina i piletina zakon!
- Bloo
- Globalna šefica
#48 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
I have a cunnin plan.beni-bu-man wrote:Bloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
Sta su mandarinemozda ih Mandarin uzgaja u Maoci
Da kreiramo mutiranu sortu mandarina koja može da preživi u Bosni i da je uzgajamo na obroncima ..npr na Mahmutovcu.
Tako da čestiti Bošn...Bosanci mogu da jedu bosanski proizvod sa bosanske zemlje, uzgajan bosanskim ručicama
A jebo wc papir, svejedno se peremo.
- Bloo
- Globalna šefica
#49 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
CrkniTomahawk11 wrote:Kak sam se na Trpnju natrpo mandarina s grane....friške, sočne, nije mi bilo dobro koliko sam pojeoBloo wrote:Šta ćemo sa mandarinama![]()
Beni!!!!
Ali dobra ideja...pojedimo im sve mandarine tamo da ne mogu da uvoze
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Neće ba da prodaju....i kod njih uvozne u trgoviniBloo wrote: Crkni![]()
Ali dobra ideja...pojedimo im sve mandarine tamo da ne mogu da uvoze
I ja s grane, šta ću