Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post Reply
Hafis

#26 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

:D

Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci :D

A onda IDE ono Pointovo... K u čelo!
Sagni se ti ako po on običaju promaši. Bosanac je to...ne idu ih streljački športovi.
Novak20

#27 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Pedofilija nego što? Zarad svojih promašenih političkih poteza u protekle 4 g mandata i budućeg alibija( kao pokušao je blokirati) te dizanja cijene kada HDZ bude ulazio u vlast... Djecu su poslali HDZ-ovci na ulice.
Sutra bi tako i u neki nedaj bože sukob slabijeg intenziteta? Imate VI makar stariji ikakve moći da razlučite svu prljavost ovih postupaka? Jeste zombirani?
Svrha tvog pisanja i nepotrebnog, ničim izazvanog lijepljenja pridjeva poput pedofili/pedofilija ili prostitutke/prostituisanje je sustavno i smišljeno vrijeđanje, omaložavanje u svrhu dehumanizacije Hrvata. Taman i da je samo onih koji glasaju za HDZ.
SaraFina

#28 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Point. wrote:Vidi uljudbe što je aktivna na ovoj temi, iako nemaju predstavnika u predsjedništvu. :lol:
Kad misliš da guznici ne mogu dublje propasti, oni te demantiraju. Sad im Mile brani interese. Ustani Ante Poglavniče da ja legnem. Al tačno se osjeti kiselost i kivnost iza svakog napisanog slova. :mrgreen:

Al što kažu u Varaždinu, tko gubi ima prava da se ljuti.

Očaj je ovo jarane :)
SaraFina

#29 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci :D

Sagni se ti ako po on običaju promaši. Bosanac je to...ne idu ih streljački športovi.

Ne brinem ja za promašaje. VI ste izvježbani od laktaškog krmeta :D

Zato Hafisaga na koljena i čekaj svoj red da platiš voždu potporu :D

Sitne si gradje... možda ti i pored zubara i hirurga i ortoped bude trebao :D
Point.

#30 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Point. »

SaraFina wrote:
Point. wrote:Vidi uljudbe što je aktivna na ovoj temi, iako nemaju predstavnika u predsjedništvu. :lol:
Kad misliš da guznici ne mogu dublje propasti, oni te demantiraju. Sad im Mile brani interese. Ustani Ante Poglavniče da ja legnem. Al tačno se osjeti kiselost i kivnost iza svakog napisanog slova. :mrgreen:

Mene stid u njihovo ime. Kakve plačipičke. Obraz ne postoji.
SaraFina

#31 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:
Pedofilija nego što? Zarad svojih promašenih političkih poteza u protekle 4 g mandata i budućeg alibija( kao pokušao je blokirati) te dizanja cijene kada HDZ bude ulazio u vlast... Djecu su poslali HDZ-ovci na ulice.
Sutra bi tako i u neki nedaj bože sukob slabijeg intenziteta? Imate VI makar stariji ikakve moći da razlučite svu prljavost ovih postupaka? Jeste zombirani?
Svrha tvog pisanja i nepotrebnog, ničim izazvanog lijepljenja pridjeva poput pedofili/pedofilija ili prostitutke/prostituisanje je sustavno i smišljeno vrijeđanje, omaložavanje u svrhu dehumanizacije Hrvata. Taman i da je samo onih koji glasaju za HDZ.

HDZ prosim lijepo. Ne Hrvata. A djecu su natjerali na ovaj sramni čin. Ne krivim ih. Mladjarija zaludjena.
SaraFina

#32 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Point. wrote:
SaraFina wrote:

Mene stid u njihovo ime. Kakve plačipičke. Obraz ne postoji.

Nema džabe ništa... Iskihaće oni "Dodikovu potporu" upamti.
Taj i srpskom narodu je obilato i patriotski "pruža"... Čudo božije dobričina od čovjeka :D
Hafis

#33 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:

Sitne si gradje... možda ti i pored zubara i hirurga i ortoped bude trebao :D
pa nisam baš tako sitan...nikad ispod 100 kg...auto mi je veliko pa djelujem manji.
Hoćeš li ti žrtvovati svoje čuveno djevičanstvo ako zatreba potpora od amidže Erde ?
Novak20

#34 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Novak20 wrote:
SaraFina wrote:

HDZ prosim lijepo. Ne Hrvata. A djecu su natjerali na ovaj sramni čin. Ne krivim ih. Mladjarija zaludjena.
Niko nikoga nije natjerao, kao što ni tebe niko ne tjera da svjesno dehumaniziraš Hrvate, kako ti kažeš, iz HDZ. Valjda misliš da bi sutra neko od takvih kao ti došao meni na vrata da vidi jesam li u HDZ ili nisam. Iz iskustva znam da bi na.ebali oni koji nisu.
SaraFina

#35 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Sitne si gradje... možda ti i pored zubara i hirurga i ortoped bude trebao :D[/quote]
pa nisam baš tako sitan...nikad ispod 100 kg...auto mi je veliko pa djelujem manji.
Hoćeš li ti žrtvovati svoje čuveno djevičanstvo ako zatreba potpora od amidže Erde ?[/quote]

Dodik ima 140 i oko 2m. Slabašan si ti ipak :lol:
Ortped ti ne gine. Zubar i hirurg :D

Srbuj, ops hrvatuj, makar pakaš otišao na pazar. Puna podrśka :thumbup: Tebi i Dodiku!
Hafis

#36 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

A ovog karindžanja u Kopči Tito dragi.... nisam onako nešto vidio još od Severininog kućnog uratka na jahti s rođom Mikanom.
SaraFina

#37 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:

Niko nikoga nije natjerao, kao što ni tebe niko ne tjera da svjesno dehumaniziraš Hrvate, kako ti kažeš, iz HDZ. Valjda misliš da bi sutra neko od takvih kao ti došao meni na vrata da vidi jesam li u HDZ ili nisam. Iz iskustva znam da bi na.ebali oni koji nisu.
HDZ i Čovića prosim lijepo. Nisu Hrvati = HDZ... Kontačiiiiii???
SaraFina

#38 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:A ovog karindžanja u Kopči Tito dragi.... nisam onako nešto vidio još od Severininog kućnog uratka na jahti s rođom Mikanom.

Gore ćeš ti od Severine proći ako si u vrhu HDZ-a kad bude naplata za "potporu" i poravnavanje računa :D
Hafis

#39 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:

Srbuj, ops hrvatuj, makar pakaš otišao na pazar. Puna podrśka :thumbup: Tebi i Dodiku!
Imam i ja 106 kg... sad se vagao...i 188 cm... i to ležeći, mjerila me jedna 'prijateljica nedavno :)

Vego, šta bi s mojim pitanjem. Bi li se žrtvovalo to opjevano i mitsko djevičanstvo, neostvareni i nedosanjani san mnogih UZP-ejaca na njihovim forumima širom regije, za potporu tvom narodu od amidže Erde?
Hafis

#40 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

Auuu...tjera me dainica u krevet... kaže dosta je bilo, kani se neudatih ženskinja, glave će ti jednog dana doći.
Šta ću, odoh :sad:
SaraFina

#41 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Imam i ja 106 kg... sad se vagao...i 188 cm... i to ležeći, mjerila me jedna 'prijateljica nedavno :)

Vego, šta bi s mojim pitanjem. Bi li se žrtvovalo to opjevano i mitsko djevičanstvo, neostvareni i nedosanjani san mnogih UZP-ejaca na njihovim forumima širom regije, za potporu tvom narodu od amidže Erde?

Ja sam niska, debela i masne polurijetke kose :D Neatraktivna totalno.

Ali si ti zato ženskast s tom poludugom kosicom ofarbanom, tako da ne sumnjam da ćeš možda i za "potporu" strikanu redovito ispunjavati želje :D
razuman_covjek

#42 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by razuman_covjek »

Pa konta li uljudba da u emisiji uopste nisu uzivo razgovarali nego Dodik prica svoju pricu koju svi vec znaju na pamet. Nazalost Hrvatski narod u BIH nestaje za par godina. To sto im Dodik zastupa interese govori sve u kakvoj su poziciji. Tuzno.
SaraFina

#43 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

razuman_covjek wrote:Pa konta li uljudba da u emisiji uopste nisu uzivo razgovarali nego Dodik prica svoju pricu koju svi vec znaju na pamet. Nazalost Hrvatski narod u BIH nestaje za par godina. To sto im Dodik zastupa interese govori sve u kakvoj su poziciji. Tuzno.

Dodik tema parodia po Srbiji u večernjim emisijama, pola ga i Srba u RS ne podnosi. .. a ovi ga prigrlili kao najrodjenijeg :D
apsidejzi

#44 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by apsidejzi »

Koja je seljacina ovaj Dodik... Al stas sad, tako je kako je. Mislim da se pametnim potezima seljacina moze navesti da uradi vise za BiH a da i ne skonta. Pustit mu da blebece okolo a da potpisuje bitne stvari.

Moram priznati da mi se Sefik svidio veceras. Dosta prizemljen i sracunat. Mnogo direktniji od Bakira. Ja sam dobio pozitivnu vibru kada je BiH u pitanju. Dodik je toliko glup da nece ni skontati da je pomogao BiH svojim potezima. Poluga za to ce biti Vucic. Evropa zategne Vucicu ruku, on sugerise Dodiku i ovaj levat potpise.

Moram priznat da sam se obradovao vidjevsi ovakvog Dodika. On misli da ima stav a ustvari samo ke drugoj strani pokazao svoje karte. Dok god mu mazes oci sa par nebitnoh tema, mozes provuci ispod radara sta hoces. Tacno znas sta funkcionise: Vucic i Putin su njegov okidac. To je zapravo velika prednost jer se Evropa i Putin/Vucic mogu dogovoriti sta hoce, ovaj ce slijediti
moa

#46 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by moa »

apsidejzi wrote:Koja je seljacina ovaj Dodik... Al stas sad, tako je kako je. Mislim da se pametnim potezima seljacina moze navesti da uradi vise za BiH a da i ne skonta. Pustit mu da blebece okolo a da potpisuje bitne stvari.

Moram priznati da mi se Sefik svidio veceras. Dosta prizemljen i sracunat. Mnogo direktniji od Bakira. Ja sam dobio pozitivnu vibru kada je BiH u pitanju. Dodik je toliko glup da nece ni skontati da je pomogao BiH svojim potezima. Poluga za to ce biti Vucic. Evropa zategne Vucicu ruku, on sugerise Dodiku i ovaj levat potpise.

Moram priznat da sam se obradovao vidjevsi ovakvog Dodika. On misli da ima stav a ustvari samo ke drugoj strani pokazao svoje karte. Dok god mu mazes oci sa par nebitnoh tema, mozes provuci ispod radara sta hoces. Tacno znas sta funkcionise: Vucic i Putin su njegov okidac. To je zapravo velika prednost jer se Evropa i Putin/Vucic mogu dogovoriti sta hoce, ovaj ce slijediti
Njega se moze kupiti.
asker

#47 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by asker »

Hafis wrote:Vezano za temu...stvarno mi bi malo žao Komše.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
Inace su tvoje prognoze do sad bile u sridu, pa zasto da sumnjamo u ove sad??!!

Ooojjj zivote...............sto bi rek'o brat Josip...

:-)
Crvena Tifoza

#48 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Crvena Tifoza »

Koje još države osim nas imaju presjednika države da je na crnoj listi Amera? :-)
Dope_Man

#49 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Dope_Man »

apsidejzi wrote:Koja je seljacina ovaj Dodik... Al stas sad, tako je kako je. Mislim da se pametnim potezima seljacina moze navesti da uradi vise za BiH a da i ne skonta. Pustit mu da blebece okolo a da potpisuje bitne stvari.

Nije Dodik uopste glup, on je samo davno skontao u kakvom cirkusu od drzave zivi i da moze da radi bukvalno sta hoce, da bude najveca primitivna seljacina, i da ce upravo zahvaljujuci tome vladati koliko mu volja. On je sigurno najzadrtiji politicar na sceni i klinac ce on ista potpisati sto je za BiH ako mu se ne prave ustupci za RS. Tako je svo vrijeme govorio i siguran sam da ce tako i postupati, a niko od njih dvojice mu nece smjeti prigovoriti a kamoli sta visr jer je on klasicni siledzija kojeg libo rac.
seln

#50 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Hafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
Onaj stariji ko nešto i parira a u sebi sve konta ''gleda li me Bookir, nadam se da sam bio dobar''.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.
Posto je Hrvatska ispala, sad navijas za Srbiju? :-)
Post Reply