Slucaj Albelda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Prince
Samo se pitam kad će prestati sreća pratiti Sliškovića i kad će nas više jednom neko pošteno nabušiti, kako to i zaslužujemo. Čitam danas u Avazu, pokradeni smo, idealna taktika i slične gluposti. Ko je imalo gledao evropski fudbal, vidio je da se i produžetak može produžiti, ako ima razloga, a bilo je. Takođe, niko se nije sjetio toga da je Spahić igrao rukom u šesnaestercu, a sudija nije svirao penal. Španija igra 90 minuta, ako treba i više, i to smo se već uvjerili kad smo tamo izgubili 4:1. Ne kažem da ne stoji priča o velikim i malim ekipama, ali da bismo postali velika ekipa, ne smije nam se dešavati da nam najbolji igrač namjerno dobije žuti karton, pa da ne igra.
Najgore u svemu je što nam bod ne znači ništa, a bagru iz Saveza neće niko moći otjerati. Ni BH Fanaticosi nisu održali obećanje, pa ubacili baklje na teren. Ne možemo nikad biti složni, i nemojmo se nadati bilo kakvom dobrom rezultatu, a još manje da nas neko u Evropi cijeni, pogotovo pored ovakvog Saveza.
Komentar preuzet s vlastitog bloga, http://bosna.blogger.ba
Najgore u svemu je što nam bod ne znači ništa, a bagru iz Saveza neće niko moći otjerati. Ni BH Fanaticosi nisu održali obećanje, pa ubacili baklje na teren. Ne možemo nikad biti složni, i nemojmo se nadati bilo kakvom dobrom rezultatu, a još manje da nas neko u Evropi cijeni, pogotovo pored ovakvog Saveza.
Komentar preuzet s vlastitog bloga, http://bosna.blogger.ba
-
m3mo
evo upravo sam gledao bhtv1 dnevnik i kazu da je stigla obavijest od FIFE da je on imo dva zuta kartona a da to nije uvedeno bilo i da je smio igrat i da video snimak nije dovoljan da bi se ista desilo
imam snimak dnevnika bice uskoro na http://www.jarani.at samo da ga obradim 
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
šifra wrote:aloo čovječe,i to malo mizerne pobjede nam ukradu,nije to sramota dobit na guzove,al' je sramota pojediti"zavidno pozicioniranu" reprezentaciju BiH na kradju,ako je to tebi razlog da staneš na stranu onih koji nam ne daju naprijed, čak i kad pokažemo ono malo kvaliteta i punosrca koje imamo, onda te treba biti faket sram, i sve vas koji mislite da nas svako ko je Veći treba konstantno dobijatipape wrote:Ljudi, ... Spanija je izvela 24 kornera, .... nasi ni jedan. Kontate li vi nesto o ovoj igri?SoundOfSilence wrote:Slazem se, treba istupiti iz takmicenja. Barem cemo im malo zasrati organizaciju kvalifikacija.
Procitaj ponovo i malo prokontaj ovo gore o odnosima u izvedenim kornerima. Onda ces bez mnogo muke skontati i to da u ovoj igri treba imati vise kvaliteta i malo manje srca.
I to ne vazi samo za fudbal/nogomet, ... to vazi za skoro sve u zivotu, .... kod ozbiljnih ljudi.
-
Faszination
#30 ee delikatno al napravicemo mi njima pitu s nasom oklagijom
...jasta je , ono prvo sto normalnom nasem coeku padne na pamet je istupanje iz ovog novcao-manipulativno/autoritativnog takmicenja ...al onda skontas ak sad izadjem racqu cu se ikad vratit ..eh onda to ispada , mi smo fakat ovdje bolji i u to nea sumnje al ono sto nama treba a fifi i uefi nikako ne treba je medijska eksponiranost ..to jest svjesnost naroda EVROPE i svijeta fakat ...da tu nesto skripi ...jer ljudi su logicni , hej ako su njih sad ..onda ce mene sljedeci put ..i tako to terba medijsku hajku napravit ...ono je leglo korupcije i stoke prebogate treba ih malo poljuljat , snagom naroda .... ja sam vec nakve zalopoljke pisao bbc-u
heheh uglavnom treba ovdje ispoljit snagu dijaspore ..
e sad sto ovo ne pisem na nekom svedskom forumu ne znam
hehehhe uglavnom samo pozitiva ... i idemo u njemacku , tamo nas ionako ceka 40 000 prostitutki kojima ce raspolagat navijaci
(avaz news)
heheh uglavnom treba ovdje ispoljit snagu dijaspore ..
e sad sto ovo ne pisem na nekom svedskom forumu ne znam
-
mr_orange
Upravu ste vi što tvrdite da nije baš pametno da se istupa iz FIFE, ali i sam sam razmišljao o prijedlogu za to. Ipak treba se popeti FIFI na vrh glave sa tim da im kvalifikacije nisu regularne i da nas zakidaju. Može se vrlo lako desiti da nam kompenziraju, to se dešavalo ranije, možda nam nekad vrate ovo što nas zeznuše protiv Španaca.
-
Faszination
...i heheh onaj hajvan misli da je ovo premijer liga pa moze upadat pola metra od golmana ...il je haman previse gledao ronalda ...pih vazda se cijeni ko ide do kraja makar ofulo ..al vremena se mjenjaju
Forza Barca
FCB
Forza Barca
FCB
-
šifra
a mislim da me i nisi dobro razumio,ja nisam rekao da treba više srca nego kvaliteta,već da smo ih time uzeli pošteno,a šta smo pošteno zaradili-to nam i pripada,makar i na guzove.Naravno,tvoja bi teza stajala da Bosna nije vodila svih 90+6minuta igre, iako manje kvalitetna beže.Možda bi se trebao naučiti da dobijaš sa onim šta imaš,a ne sa onim šta bi htio imati.pape wrote:šifra wrote:aloo čovječe,i to malo mizerne pobjede nam ukradu,nije to sramota dobit na guzove,al' je sramota pojediti"zavidno pozicioniranu" reprezentaciju BiH na kradju,ako je to tebi razlog da staneš na stranu onih koji nam ne daju naprijed, čak i kad pokažemo ono malo kvaliteta i punosrca koje imamo, onda te treba biti faket sram, i sve vas koji mislite da nas svako ko je Veći treba konstantno dobijatipape wrote: Ljudi, ... Spanija je izvela 24 kornera, .... nasi ni jedan. Kontate li vi nesto o ovoj igri?Stari moj, .... volim ja fudbal/nogomet i BiH reprezentaciju mozda i vise nego ti. Samo je razlika sto ti mislis da se u ovom sportu treba imati malo kvaliteta i vise srca.
Procitaj ponovo i malo prokontaj ovo gore o odnosima u izvedenim kornerima. Onda ces bez mnogo muke skontati i to da u ovoj igri treba imati vise kvaliteta i malo manje srca.
I to ne vazi samo za fudbal/nogomet, ... to vazi za skoro sve u zivotu, .... kod ozbiljnih ljudi.
-
REDS-anfield
A da je Hasan igro za nas, tu nebi bilo price!!!!!!!
Odmah bi bilo 3-0 za Spaniju!!!!!
Odmah bi bilo 3-0 za Spaniju!!!!!