Katolički svećenik poziva da se migrantima uskrate VODA i HRANA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

славянин

#26 Re: Katolički svećenik poziva da se migrantima uskrate VODA i HRANA

Post by славянин »

triconja wrote: Jaro jesil sluso sabaton - winged hussars? :D :thumbup:
Suti imao sam druga Poljaka... saznao sam pola historije Poljske - od razbijanja opsade beca i husara,zauzimanja Moskve,jagelonskog carstva,ustanka u Warsavi... ih 8-) Jes doduse da sam ga mezetio oko onih krila na husarima... reko sta vam je ono fora sa onim krilima na indijance licite hhhh.Slusao sam od sabatona sve ... mada volim malo vise "hard core" tematike po pitanju ratne muzike :wink:
triconja

#27 Re: Katolički svećenik poziva da se migrantima uskrate VODA i HRANA

Post by triconja »

славянин wrote:
Suti imao sam druga Poljaka... saznao sam pola historije Poljske - od razbijanja opsade beca i husara,zauzimanja Moskve,jagelonskog carstva,ustanka u Warsavi... ih 8-) Jes doduse da sam ga mezetio oko onih krila na husarima... reko sta vam je ono fora sa onim krilima na indijance licite hhhh.Slusao sam od sabatona sve ... mada volim malo vise "hard core" tematike po pitanju ratne muzike :wink:
Jaro ona krila su boze. Jest da su u novije doba unistili sve sto se stoljecima gradilo ali hajd.

Kojih to jos ima bendova koji se bave ratnom tematikom?
славянин

#28 Re: Katolički svećenik poziva da se migrantima uskrate VODA i HRANA

Post by славянин »

triconja wrote:
славянин wrote:
Jaro ona krila su boze. Jest da su u novije doba unistili sve sto se stoljecima gradilo ali hajd.

Kojih to jos ima bendova koji se bave ratnom tematikom?
Na pp cu ti :)
insomnia78

#29 Re: Katolički svećenik poziva da se migrantima uskrate VODA i HRANA

Post by insomnia78 »

Allah te nagradio
Post Reply