Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam pricao o tome , svugdje biju osim na tablicu , gledaj kako fabricka svijetli , a gledaj ovih kako osvjetljavaju travu
ma auta sa ovakvom rasvjetom samo na vanredni tehnicki svaki put, uvijek se moze naci nesto sto je eliminatorno kad vec za svjetla nije regulisano
za seljone se moze sigurno na tehnickom dokazati da ne baca snop kako treba pa dok ne vrati na fabriku samo na tehnicki slati
nepass1 wrote:Zatamnjena fabricki, odignuta fabricki.
E volio bih one folije staviti kao za zastitu laka, na dobrinji oni rade, je li se zove car sevice?. Neko je ovdje spominjao. Ne znam koliko kosta.
Neki dan digao onu prostirku u gepeku nakon 5 mjeseci vidim imam set za repariranje gume, nakav kompresor i pjena.
kad budes vaku imo javi se
te folije se isplate ako odma uradis , nemoj cekat da je zima izlupa ako imas pare , onda su suvisne
amar1994 wrote:moja preporuka onda za continental ts850/860 , cetri godine mi se auto ponasa isto
jedina zamjerka na ts850 : zujanje na vecim brzinama kad je vodom natopljena cesta .
Moram jos vidjeti, mozda goodyear. Konto yokohama ali 370km komad, nmg toliko dati. Continental su prosle g bile 300km komad. To je gornja granica.
Realno mislim da bi i sava s3 posao odradila, ne vozim ja to nesta posebno. Samo je sava bas karina po mokroj cesti. A zadnjih zima i nema snijega vec je mokro.
nepass1 wrote:
Moram jos vidjeti, mozda goodyear. Konto yokohama ali 370km komad, nmg toliko dati. Continental su prosle g bile 300km komad. To je gornja granica.
Realno mislim da bi i sava s3 posao odradila, ne vozim ja to nesta posebno. Samo je sava bas karina po mokroj cesti. A zadnjih zima i nema snijega vec je mokro.
koja je to dimenzija , ma odradice sava bolje po snijegu od continetala al po mokrom i ledu treba dobro oprezan bit , vidi i hankooka , ima guma za probrat ako nije dimenzija zeznuta
JavierBosnia wrote:Evo počet ću ja sa svojim automobilom. U pitanju je Golf 5 2.0 TDI....
Pretpostavljam da imas namjeru ubaciti novi radio...pase ti RNS iz novijih modela. S tim, ako je auto proizvedeno prije 07/07 godine, mora se mijenjati i ispod volana jedan el. sklop gateway da ne trosi akumulator. Mora se ubaciti novija verzija i programirat na dijagnostici. Ako ubacis bez te zamjene akumulator ce potrosit dok je auto ugaseno...to se isplati uraditi.
condy wrote:
Pretpostavljam da imas namjeru ubaciti novi radio...pase ti RNS iz novijih modela. S tim, ako je auto proizvedeno prije 07/07 godine, mora se mijenjati i ispod volana jedan el. sklop gateway da ne trosi akumulator. Mora se ubaciti novija verzija i programirat na dijagnostici. Ako ubacis bez te zamjene akumulator ce potrosit dok je auto ugaseno...to se isplati uraditi.
ako uzme ove vw navigacije za kinesko trziste dobice uz njih i odgovarajuci emulator tako da bi to trebalo raditi bez ikakvih dodatnih podesavanja i konfigurisanja putem dijagnostike
ako ide na rns morace vrsiti navedene izmjene, ali pitanje je isplati li se u takvo nesto ulagati za auto staro najmanje 10 godina, bolje da kupi kvalitetnije gume i ako nije uradio uradi veliki servis
condy wrote:
ako uzme ove vw navigacije za kinesko trziste dobice uz njih i odgovarajuci emulator tako da bi to trebalo raditi bez ikakvih dodatnih podesavanja i konfigurisanja putem dijagnostike
Da tako je. To su kineske replike ? Ima ih na piku ili e bayu, nisam siguran tacno koliko kostaju do 300 KM, ispravi me ako grijesim. Medjutim, ja bih prije isao na polovan OE i dodatno na gateway...ta zahebancija je skuplja ali koliko sam upratio zvuk je cisci i bolje fercera...
Jeste to skuplje ulaganje nek vidi trebali mu to al ako zeli u nesto dobro ulozit, to je to. Ovo sa sijalicama i sl. jeftinine stvari su samo sminka.
condy wrote:
Da tako je. To su kineske replike ? Ima ih na piku ili e bayu, nisam siguran tacno koliko kostaju do 300 KM, ispravi me ako grijesim. Medjutim, ja bih prije isao na polovan OE i dodatno na gateway...ta zahebancija je skuplja ali koliko sam upratio zvuk je cisci i bolje fercera...
rcn 210 ako mu ne treba navigacija je i vise nego dobar i dobije se solidan hands free sistem, cak i muziku pustis preko bluetootha sa mobitela odabirom na radiu poslije uparivanja, generalno za nekih 200 km dobijes nov uredjaj, za razliku od polovnih, koliko vidim tvrdi se da su original i ovi rcn 210 ali da su za vw vozila prodavana na kineskom trzistu
Jedno pitanje, planiras li mjenjati ovaj tvornicki radio (player), jesi li sta radio na tome mozda, mjenjao tvornicke zvucnike u autu - konkretno mislim u vratima - na dnu vece i ove male tzv. visokotonce sto su u vrhu.
Iskreno zadnje sto bih radio, jer nisam tip koji pojaca muziku, pa da ne cujem ni rad motora, ni ako me neko upozorava sa sirenom. A i dosta se porodicno auto koristi
nivla wrote:kritike za ove ledice na tablici, kako nekom ovaj ciganluk moze biti lijep, da ne smeta drugim pa hajd, ali ovo jebe vozace koji su iza vozila u oci samo tako, za ovakve stvari kazna treba biti 1000km minimalno
edit: sad vidim da je za led odgovora seljon ba pa nije ni cudo koliko se vidi da je ovo kina mrtva
Ne znam drug kako smeta drugima. Jace jesu i to dosta, ali okrenute ka podu. Nisu u farovima pa jeftina sranja da udaraju u oci.
Za tablice iz tuzle naruceni, trazio osramove, nije imao pa dao neke skuplje od njih. Ukratko
JavierBosnia wrote:Evo počet ću ja sa svojim automobilom. U pitanju je Golf 5 2.0 TDI....
Auto je 2004 god
Volio bih to uzimati ovaj rns nije los
Koliko love dosje sve to da sw mijenja i doradjuje
nivla wrote:kritike za ove ledice na tablici, kako nekom ovaj ciganluk moze biti lijep, da ne smeta drugim pa hajd, ali ovo jebe vozace koji su iza vozila u oci samo tako, za ovakve stvari kazna treba biti 1000km minimalno
edit: sad vidim da je za led odgovora seljon ba pa nije ni cudo koliko se vidi da je ovo kina mrtva
Ne znam drug kako smeta drugima. Jace jesu i to dosta, ali okrenute ka podu. Nisu u farovima pa jeftina sranja da udaraju u oci.
Za tablice iz tuzle naruceni, trazio osramove, nije imao pa dao neke skuplje od njih. Ukratko
Najjeftiniji osram za tablice, T10 w5w je 20 KM za dva komada, i nema skuplje od toga.
Sta je tebi prodao, bas i volio znati?!
JavierBosnia wrote:
jednostavno nije fabrika i samim tim nije lijepo posebno sto puno baca ovaj snop prema dole, a ova polarna bijela(plavicasta) boja je sve samo ne lijepa
za ovu plastiku na centralnoj konzoli nazovi otpad pavo u kiseljaku, 20km je, a ostavi ovu za rezervnih dijelova, eventualno da umjesto ove sa puhalicom prema gore potrazis onu sa postoljem ( ista je ova centralna baza samo se mijenja dio gdje se uklapa ovo usmjerenje zraka prema gore)
pri skidanju ove plastike pripazi da ne otkacis konektor sa airbag passanger off (moze se izvuci ako se potrudis) jer ti se moze airbag lampica upaliti pa ces morati dijagnostikom brisati gresku
Auto je 2004 god
Volio bih to uzimati ovaj rns nije los
Koliko love dosje sve to da sw mijenja i doradjuje
Zavisi koji je, provjeri na piku i ebayu. Ako je rcd 510, bez navigacije, original mislim da on zajedno sa gatwayem i ugradnjom, polovan, kosta do 400 KM. Ovaj sa navigacijom, RNS 510 plus gps antena koja nije skupa je preko 500 KM.
Pa kod mene idu cjevaste i zakrenem ih prema tablici. Takodjer, stavio sam neke sa 3 diode i ne smeta uopste, pogotovo jer nisu oni paneli sa 15-20 dioda. Isto je i s pozicijama naprijed i interijerom. Jedine koje su bas jake su u vratima
JavierBosnia wrote:
jednostavno nije fabrika i samim tim nije lijepo posebno sto puno baca ovaj snop prema dole, a ova polarna bijela(plavicasta) boja je sve samo ne lijepa
za ovu plastiku na centralnoj konzoli nazovi otpad pavo u kiseljaku, 20km je, a ostavi ovu za rezervnih dijelova, eventualno da umjesto ove sa puhalicom prema gore potrazis onu sa postoljem ( ista je ova centralna baza samo se mijenja dio gdje se uklapa ovo usmjerenje zraka prema gore)
pri skidanju ove plastike pripazi da ne otkacis konektor sa airbag passanger off (moze se izvuci ako se potrudis) jer ti se moze airbag lampica upaliti pa ces morati dijagnostikom brisati gresku
Kakva je to sa postoljem prvi put cujem, de sliku neku
Jest da baca previse, ja bi ih smanjio na 50% najradije al sta ces.
Throttle wrote:Pa kod mene idu cjevaste i zakrenem ih prema tablici. Takodjer, stavio sam neke sa 3 diode i ne smeta uopste, pogotovo jer nisu oni paneli sa 15-20 dioda. Isto je i s pozicijama naprijed i interijerom. Jedine koje su bas jake su u vratima
Ove imaju 1 diodu koliko se sjecam na sredini samo
Jake jesu, mozda to nekom ne izgleda lijepo i ja bi ih smanjio da moze, ali nikome ne smetaju ni sekunde