mog'o bi vala wanted
htio sam rec'(ako treba prevest
E jes vala nek mi ti rezonujes najbolje.....kub lajkan wrote:S obzirom kako rezonuješ Mirnes je tvoj prirodan izbor...Lojo_Hasanovic wrote:kub lajkan wrote:Na pres konferenciji stranke BOSS rečeno je da je neka tuzlanska firma (Mlin "Husinski rudar") uvezla radioaktivnu pšenicu sa Kipra[/size]...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama ljudi bolan kakva psenica sa Kipra, kakve to oni oranice imaju pa da siju psenicu??? ovde nesto stvarno ne stima!![]()
ja cu svoj prvi glas u zivotu dat sa Mirnesa Ajanovica!kace vise ti izbori da glasam za njeg!
Pa ako si obiš'o sav Kipar uzduž i poprijeko, premjerio sve njihove livade i uvjerio se da pšenice imaju taman kol'ko njima treba, povjerovaću ti da je riječ o novinarskoj uroti...Lojo_Hasanovic wrote:A de mi molim te reci gdje to na Kipru uzgajaju silnu psenicu pa proizvedu i visak za izvoza!
Ponudio si previše podataka...Lojo_Hasanovic wrote:Odkud znas da nisam!
Ama ljudi bolan kakva psenica sa Kipra, kakve to oni oranice imaju pa da siju psenicu??? ovde nesto stvarno ne stima!
ja cu svoj prvi glas u zivotu dat sa Mirnesa Ajanovica! kace vise ti izbori da glasam za njeg!
Ti si bas glup decko!Duh sa sjekirom wrote:Svjestan sam da je na celu politicke stranke koja nemoze niti ima plan za neku ozbiljniju politiku niti preuzimanje vlasti ali JEDINI kaze argumentovano i ako nista drugo malo ih nasekira ARGUMENTIMA kao i u ovom slucaju.
Dok drugi politicari sute , pokrivaju jedni druge.
E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.kub lajkan wrote:Ponudio si previše podataka...Lojo_Hasanovic wrote:Odkud znas da nisam!![]()
Stipu bolan Mirnesa, čovjek je neuračunljiv... Prije 3 godine je bio jako "cool", ali on više nije taj čovjek... Politika ga je pojela...
Informiši se malo bolje, ako meni ne vjeruješ...
Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!dr. wrote:E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.kub lajkan wrote:Ponudio si previše podataka...Lojo_Hasanovic wrote:Odkud znas da nisam!![]()
Stipu bolan Mirnesa, čovjek je neuračunljiv... Prije 3 godine je bio jako "cool", ali on više nije taj čovjek... Politika ga je pojela...
mirnes, nema dlake na jeziku, i nije njegov problem sto ste se vi stranacki vec opredjelili za SDP, i svako ko nesto kaze protiv SDPa je "pojeden od politike". A ja mislim da nije sve ni crno ni bijelo. I SDP i SDA su nasljednici Saveza komunista i radi se o obicnim lopovima i birokratama koje su znale krasti i onda, a znaju da kradu i sada.
vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...Vodenjak wrote:Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!dr. wrote:E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.kub lajkan wrote: Ponudio si previše podataka...![]()
mirnes, nema dlake na jeziku, i nije njegov problem sto ste se vi stranacki vec opredjelili za SDP, i svako ko nesto kaze protiv SDPa je "pojeden od politike". A ja mislim da nije sve ni crno ni bijelo. I SDP i SDA su nasljednici Saveza komunista i radi se o obicnim lopovima i birokratama koje su znale krasti i onda, a znaju da kradu i sada.
Zao mi te "doktore", ali sve su ti losije dijagnoze...dr. wrote:vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...Vodenjak wrote:Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!dr. wrote: E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
Mjesto je već odavno zauzeto, bio si bržiVodenjak wrote:Zao mi te "doktore", ali sve su ti losije dijagnoze...dr. wrote:vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...Vodenjak wrote: Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!
Pod hitno se prebacuj u pacijente gdje ti je i mjesto!
dr. wrote:Mjesto je već odavno zauzeto, bio si bržiVodenjak wrote:Zao mi te "doktore", ali sve su ti losije dijagnoze...dr. wrote: vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...
Pod hitno se prebacuj u pacijente gdje ti je i mjesto!
Da ti nije ono "dr." gore, mislio bih da nemas veze s mozgom.dr. wrote:E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
Ovo je tacno. Mirnes je bio zanimljiv prvi put kad se pojavio (ne zbog kvalitetnog razmisljanja vec zbog lajanja za govornicom parlamenta), medjutim danas predstavlja jednu dosadu koja se non-stop vrti po TVu. Mozda bi se svako od nas trebao zapitati zasto se vrti samo po 99, BN-u i slicnim udarnim stanicamaPrenj wrote:Nije mi namjera da te prosvijetlim nego da kad vec otvaras temu, da malo dodas jos informacija.Duh sa sjekirom wrote:De me prosvjetli ti zivota ti!
Eto narode nije Lagumdzija dobio kredit koji mu je otpisan sa ekonomskog fakulteta, nije pokro stan u koji se uselio, nije zeninoj firmi stelio poslove....vjerujte svom Prenju a mozete i Zlatki-Zlaji.
Bjez,ba
Zasto JEDINI, koji slucaj, koji argumenti, zbilja mi nije jasno sta je povod temi.Duh sa sjekirom wrote:Svjestan sam da je na celu politicke stranke koja nemoze niti ima plan za neku ozbiljniju politiku niti preuzimanje vlasti ali JEDINI kaze argumentovano i ako nista drugo malo ih nasekira ARGUMENTIMA kao i u ovom slucaju.
Znas valjda i sam da Mirnes DNEVNO lupeta na barem deset razlicitih tema, pa i vise, sve dok to TV snima.
Lupas, lupas....savjest wrote:Ne zelim razgovarati o nekim drugim aferama, vec cu se samo skoncetrisati na samu bit teme, to jeste u ovom slucaju je M. Ajanovic u pravu.
Tri osobe, medu kojima i predsjednik jedne stranke su pokrali par stotina hiljada maraka i trebaju da odgovaraju radi toga. Nema se vise sta tu dodati.