Svaka cast Mirnese!

SD-6

Post by SD-6 »

:lol: :lol: :lol: ...rodjeni na asfaltu :wink:(bar 6 koljena) al' znam svega upakovat,sta's mahalas :oops: :D
mog'o bi vala wanted :-) ...nema abu faće vise,ili mi se cini
htio sam rec'(ako treba prevest :oops: ) da sam fasciniran obostrano-sluganskim odnosom pomenutih likova...fakat ga precerase...bas nikad da ga prozove :-?,ma dobro za ove slike(covjek voli umjetnost jbg)ali stan i td i prijasnje aktivnosti...al' dobro sta ja znam :oops: ...mozda fahro placa pecaninu da objavljuje pomenute "lazi" :-)
Lojo_Hasanovic

#27 Re: Svaka cast Mirnese!

Post by Lojo_Hasanovic »

kub lajkan wrote:
Lojo_Hasanovic wrote:
kub lajkan wrote:Na pres konferenciji stranke BOSS rečeno je da je neka tuzlanska firma (Mlin "Husinski rudar") uvezla radioaktivnu pšenicu sa Kipra[/size]...
:shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ama ljudi bolan kakva psenica sa Kipra, kakve to oni oranice imaju pa da siju psenicu??? ovde nesto stvarno ne stima! :roll:
ja cu svoj prvi glas u zivotu dat sa Mirnesa Ajanovica! :D kace vise ti izbori da glasam za njeg! :-D
S obzirom kako rezonuješ Mirnes je tvoj prirodan izbor... :D
E jes vala nek mi ti rezonujes najbolje..... :D
A de mi molim te reci gdje to na Kipru uzgajaju silnu psenicu pa proizvedu i visak za izvoza! :roll:
kub lajkan

#28 Re: Svaka cast Mirnese!

Post by kub lajkan »

Lojo_Hasanovic wrote:A de mi molim te reci gdje to na Kipru uzgajaju silnu psenicu pa proizvedu i visak za izvoza! :roll:
Pa ako si obiš'o sav Kipar uzduž i poprijeko, premjerio sve njihove livade i uvjerio se da pšenice imaju taman kol'ko njima treba, povjerovaću ti da je riječ o novinarskoj uroti...
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Odkud znas da nisam! :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Lojo_Hasanovic wrote:Odkud znas da nisam! :D
Ponudio si previše podataka... :D

Stipu bolan Mirnesa, čovjek je neuračunljiv... Prije 3 godine je bio jako "cool", ali on više nije taj čovjek... Politika ga je pojela...

Informiši se malo bolje, ako meni ne vjeruješ...
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Pa dobro necu sad da se falim time kako sam bio na Kipru, mislis ti da ja ne znam ko je Mirnes! heheheheeee ma cim je to politicar, odma ga na panj pa sijeci glavu dok nije uteko! :D

P.S. tesko men, studiram politicke nauke! :-D
Redbullica

Post by Redbullica »

Ama ljudi bolan kakva psenica sa Kipra, kakve to oni oranice imaju pa da siju psenicu??? ovde nesto stvarno ne stima!
ja cu svoj prvi glas u zivotu dat sa Mirnesa Ajanovica! kace vise ti izbori da glasam za njeg!
Prenj

Post by Prenj »

kub lajkan wrote:
Prenj wrote:Kube, nego u vezi tih kredita na Ekonomiji?
Kojih kredita?
Nekoliko profesora na Ekonomiji je dobilo bespovratne kredite, ukljucujuci i ... haj' pogodi
BlingBling

#34 Re: Svaka cast Mirnese!

Post by BlingBling »

Duh sa sjekirom wrote:Svjestan sam da je na celu politicke stranke koja nemoze niti ima plan za neku ozbiljniju politiku niti preuzimanje vlasti ali JEDINI kaze argumentovano i ako nista drugo malo ih nasekira ARGUMENTIMA kao i u ovom slucaju.

Dok drugi politicari sute , pokrivaju jedni druge.
Ti si bas glup decko!
dr.

Post by dr. »

kub lajkan wrote:

Stipu bolan Mirnesa, čovjek je neuračunljiv... Prije 3 godine je bio jako "cool", ali on više nije taj čovjek... Politika ga je pojela...

E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
mirnes, nema dlake na jeziku, i nije njegov problem sto ste se vi stranacki vec opredjelili za SDP, i svako ko nesto kaze protiv SDPa je "pojeden od politike". A ja mislim da nije sve ni crno ni bijelo. I SDP i SDA su nasljednici Saveza komunista i radi se o obicnim lopovima i birokratama koje su znale krasti i onda, a znaju da kradu i sada.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
kub lajkan wrote:

E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
mirnes, nema dlake na jeziku, i nije njegov problem sto ste se vi stranacki vec opredjelili za SDP, i svako ko nesto kaze protiv SDPa je "pojeden od politike". A ja mislim da nije sve ni crno ni bijelo. I SDP i SDA su nasljednici Saveza komunista i radi se o obicnim lopovima i birokratama koje su znale krasti i onda, a znaju da kradu i sada.
Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!

Slusalice oko vrata "doktore"...
I povecalo u ruke!

A onda pamet u glavu! :roll:
dr.

Post by dr. »

Vodenjak wrote:
dr. wrote:
kub lajkan wrote: Ponudio si previše podataka... :D

Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!
vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
Vodenjak wrote:
dr. wrote: E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...
Zao mi te "doktore", ali sve su ti losije dijagnoze...
Pod hitno se prebacuj u pacijente gdje ti je i mjesto!

8-)
dr.

Post by dr. »

Vodenjak wrote:
dr. wrote:
Vodenjak wrote: Evo jos jednog "doktora" kojemu vjerovatno smeta kad se porede prirodne saveznice SDA, SDS i HDZ ali koji zato s laHkocom stavlja u isti kosh SDA sa SDP-om!

8-)
Mjesto je već odavno zauzeto, bio si brži :lol:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

dr. wrote:
Vodenjak wrote:
dr. wrote: vidim da ti vjerovatnoca ide od ruke...nego drago mi je da sam upoznao jos jednog srbina koji ce nam srati o bratstvu i jedinstvu i "krivici medjunarodnih sila zla" koje su krive za raspad Jugoslavije...

8-)
Mjesto je već odavno zauzeto, bio si brži :lol:
:zzzz: :zzzz: :zzzz:
digger

Post by digger »

dr. wrote:E ba jarane, mirnes jeste fakat legenda. Kazes da je prije tri godine bio cool, a to je zato sto je tad napadao SDA, a sada kada napada SDP, nije vise cool.
Da ti nije ono "dr." gore, mislio bih da nemas veze s mozgom.
Dezze

Post by Dezze »

Prenj wrote:
Duh sa sjekirom wrote:De me prosvjetli ti zivota ti!

Eto narode nije Lagumdzija dobio kredit koji mu je otpisan sa ekonomskog fakulteta, nije pokro stan u koji se uselio, nije zeninoj firmi stelio poslove....vjerujte svom Prenju a mozete i Zlatki-Zlaji.

Bjez,ba
Nije mi namjera da te prosvijetlim nego da kad vec otvaras temu, da malo dodas jos informacija.
Duh sa sjekirom wrote:Svjestan sam da je na celu politicke stranke koja nemoze niti ima plan za neku ozbiljniju politiku niti preuzimanje vlasti ali JEDINI kaze argumentovano i ako nista drugo malo ih nasekira ARGUMENTIMA kao i u ovom slucaju.
Zasto JEDINI, koji slucaj, koji argumenti, zbilja mi nije jasno sta je povod temi.
Znas valjda i sam da Mirnes DNEVNO lupeta na barem deset razlicitih tema, pa i vise, sve dok to TV snima. :roll:
Ovo je tacno. Mirnes je bio zanimljiv prvi put kad se pojavio (ne zbog kvalitetnog razmisljanja vec zbog lajanja za govornicom parlamenta), medjutim danas predstavlja jednu dosadu koja se non-stop vrti po TVu. Mozda bi se svako od nas trebao zapitati zasto se vrti samo po 99, BN-u i slicnim udarnim stanicama :-D
savjest

Post by savjest »

Ne zelim razgovarati o nekim drugim aferama, vec cu se samo skoncetrisati na samu bit teme, to jeste u ovom slucaju je M. Ajanovic u pravu.

Tri osobe, medu kojima i predsjednik jedne stranke su pokrali par stotina hiljada maraka i trebaju da odgovaraju radi toga. Nema se vise sta tu dodati.
Dezze

Post by Dezze »

Savjesti, niti si sudija da znas o cemu se tu radi, i da li su te osobe to pokrale ili nisu. Niti si bio ukljucen u tu pricu, pa da stvarno znas da li tu ima nesto protuzakonito. Nisu stvari bas tako jednostavne.... :-?
Dezze

Post by Dezze »

savjest wrote:Ne zelim razgovarati o nekim drugim aferama, vec cu se samo skoncetrisati na samu bit teme, to jeste u ovom slucaju je M. Ajanovic u pravu.

Tri osobe, medu kojima i predsjednik jedne stranke su pokrali par stotina hiljada maraka i trebaju da odgovaraju radi toga. Nema se vise sta tu dodati.
Lupas, lupas.... :oops:
SD-6

Post by SD-6 »

...vidim da Genetski inzinjering napreduje krupnim koracima :D :D
Dezze

Post by Dezze »

Kakav ba genetski inzinjering??
Post Reply