ja najvise volim ove sto u wc-u plate..chudna wrote:Ja se licno ruzno osjecam ako on stalno placa, tako da nadjem neki nacin da ja platim a da to ne povrijedi njegov ponos. Tipa odem do wc-a i platim.
Ko placa pice ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
edu wrote:ja najvise volim ove sto u wc-u plate..chudna wrote:Ja se licno ruzno osjecam ako on stalno placa, tako da nadjem neki nacin da ja platim a da to ne povrijedi njegov ponos. Tipa odem do wc-a i platim.
![]()
..chudna..kad izlazimo..
![]()
![]()
kako si ti samo lud
-
edu
ih..cuj je "ja placam"..mislis ti da sam ja tako laka roba..Lace wrote:edu wrote:ja najvise volim ove sto u wc-u plate..chudna wrote:Ja se licno ruzno osjecam ako on stalno placa, tako da nadjem neki nacin da ja platim a da to ne povrijedi njegov ponos. Tipa odem do wc-a i platim.
![]()
..chudna..kad izlazimo..
![]()
![]()
kako si ti samo lud...kad cemo kafu piti?
![]()
ja zovem...ja placam
-
neko iz mase
ona stalno placa, a ja joj vratim kad kuci dodjemo
- krava
slusam ja neki dan radio mir kad voditelj..mislim da se zove dario petrovic (onaj koji uvijek zvuci k'o da je tek ustao....mahmuran..nenaspavan...a uz to ne voli svoj posao)..
otvorio (najvjerovatnije) ovu temu i cita komentare sa foruma....
koji likovi, koji novinari....

otvorio (najvjerovatnije) ovu temu i cita komentare sa foruma....
koji likovi, koji novinari....
-
Pilić
#46 Re: Ko placa pice ?
Ja mislim da je to sve stvar dogovora posebno ako su u pitanju parovi koji izlaze od džeparca ako jedno radi naravno da bi taj u pravilu trebao da snosi većinu troškova ako rade oboje onda podjednako. Imala sam jednu prijateljicu koja je počela da živi s momkom i do tada joj nije palo na pamet ko je kome plaćao piće a kako se on doselio njoj i dva mjeseca živio na njenoj grbači i jeo njenu hranu trošio njenu struju normalno je da se postavi jedno takvo pitanje. Onda su lijepo sjeli i dogovorili se ljudi smo nismo Hercegovci... Haj živiorpglord wrote:Imam jednu zanimljivu temu i volio bih da cujem vase misljenje.
Kada su momak i djevojka u vezi,ko treba da placa pice,kafe itd...uglavnom bilo kakav ceh kada su zajedno negdje vani ? Da li je momak taj koji treba uvijek da placa,ili skoro uvijek ? Ili placanje treba da bude podjednako ( znaci nekad ona nekad on ) .
-
Pilić
Konačno normalan muški insancar-x wrote:imo sam cura i bogatijih i siromasnijih od mene.. taj neki ponos, ako to uopste treba da postoji na taj nacin i u jednoj vezi, sam odavno prevaziso.. placa jednostavno onaj koji ima vise para..
poprilicno dobro zaradjujem i za austriju, da ne govorimo o bosni, i sad treba da gledam hoce li se mrka, studentica medicine u bosni, ponuditi da mi plati pice i da na osnovu toga mogu skontati da joj je stalo do mene.. ma dajte.. nama svima fali racionalnog razmisljanja.. previse smo uklopljeni u klisee, seme, tradicije, ocekivanja..
ako imam para nikad nije problem.. cak ni za njenu raju ili nekog ko se tu slucajno zadesi.. a ako nemam, obicno to svi znaju, kazem da nemam, nadje se uvijek neko ko ce da casti ili plati za mene..
to da se vaga koliko je puta platio nema veze s ljubavlju..
-
:)
Zadig wrote:sakom u glavu? jel to jeftinije?:) wrote:Ja sam jednom izletio preko 20km na prvi izlazak. Na kraju popusio foru![]()
Eto koji sam ja levat, sreca pa sam naknadno otkrio bolje metode zavodjenja