Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dungle Lange nije covjek, to je ideja. A ideja je neunistiva
Inace vidjao sam ih ja i po drugih gradovima u BiH, od Mostara do Tuzle, svugdje ih. Valjda to sto su ideja, a ne covjek, pomaze da je na vise mjesta istovremeno
Imao sam s njima vise puta problema dok sma radio na carsiji vatda ordinirali hvatali se parkinga gdje stranci dolaze.
Jednom mi je usao gdje radim i nesto srao i napastovao strance, na kraju on trci ja za njim kad je poceo zenama torbe dirati.
Oni sigurno nisu mentalno zaostali to im je fora da ne bi dobili degeneka zbog napastovanja.
Koriste sve moguce trikove, debljina i glupiranje im je fazon i to sto se ne kupaju to jest smrde sve to namjerno rade da bi mogli pare izvuci.
Tim spodobama ne davati feninga.
lajkujMe wrote:Imao sam s njima vise puta problema dok sma radio na carsiji vatda ordinirali hvatali se parkinga gdje stranci dolaze.
Jednom mi je usao gdje radim i nesto srao i napastovao strance, na kraju on trci ja za njim kad je poceo zenama torbe dirati.
Oni sigurno nisu mentalno zaostali to im je fora da ne bi dobili degeneka zbog napastovanja.
Koriste sve moguce trikove, debljina i glupiranje im je fazon i to sto se ne kupaju to jest smrde sve to namjerno rade da bi mogli pare izvuci.
Tim spodobama ne davati feninga.
Plus original Dunge Lange je sto posto narkoman
Jeste, inače je odraz prosječno inteligentnih osoba da zaspu nasred ulice ili u tramvaju razjapljenih žvalja, kako su ovu dvojicu više puta uslikali.
Čim ih mrko pogledaš fataju se noge instant, tako da i nisu neki problem barem meni.
Slažem se da su ogroman problem, jer ostavljaju lošu sliku o gradu, pogotovo jer smaraju turiste.
Ovdje nema nekog boljeg preventivnog djelovanja nego dobre batine od Sarajlija ili ugostitelja. Vjerovatno bi im to suzilo prostor manevrisanja, jer tamo gdje dobiješ dobar degenek od lokalaca, tu više ne zalaziš sigurno. Ostane zapisano u mozgu...
Ovi su problem zenama, djeci, jer im se tesko mogu suprotstaviti ako bas navru.
Generalno, prosjaka ce biti sve dok im ljudi daju pare. Grad ih je pun, dakle pare im se daju, jer lakse je oprati savjest za pola marke nego zaista uciniti nekome nesto dobro.
Drotove ne razumijem zasto spominjete, kao da u Norveskoj zivimo. Oni su tu samo da pokupe reket od ovih sto prose ili njihovih nadredjenih i to je sve.
Dungle Lange nije covjek, to je ideja. A ideja je neunistiva
Inace vidjao sam ih ja i po drugih gradovima u BiH, od Mostara do Tuzle, svugdje ih. Valjda to sto su ideja, a ne covjek, pomaze da je na vise mjesta istovremeno
FreakyStyley wrote:Ovi su problem zenama, djeci, jer im se tesko mogu suprotstaviti ako bas navru.
Generalno, prosjaka ce biti sve dok im ljudi daju pare. Grad ih je pun, dakle pare im se daju, jer lakse je oprati savjest za pola marke nego zaista uciniti nekome nesto dobro.
Drotove ne razumijem zasto spominjete, kao da u Norveskoj zivimo. Oni su tu samo da pokupe reket od ovih sto prose ili njihovih nadredjenih i to je sve.
Da to je ono što ne znaju vecina i zbog cega ih treba udarati kad ih vidiš..
Haj ok momcima koji zagalame i ovi se noge uhvate vec zene, djeca..
Njima se sigurno ne odmicu u kasne sate recimo na ilidzi i tako marku po marku ganjaju..