Ako dođe ogoljena teško da će moći varati, što manje odjeće, manje prostora za đoniće, je l'¤ jelena ¤ wrote:Zanimljivo zapažanje.Nastasia wrote: Kod mene na fakultetu dosta, stvarno dosta pokrivenih djevojaka i nemaju nikakve probleme s' tim. (Osim što mnogo lakše varaju na ispitima - što vjeruj mi i rade vrlo često)
Tako će sutra i za neku djevojku koja dobro izgleda i koja se pojavi na ispitu u bretelicama i kratkoj suknjici, neko reći da je položila ispit ili dobila desetku...na sise i guzove...sve kroz šalu, smijeh i opšte odobravanje prisutnih.
Jer...to se radi...one to rade...na univerzitetu čiji je ugled okrnjen seksualnim aferama....
Dešavalo se i na mom fakultetu a dešava se i na drugima, da profesori spavaju sa studenticama i da one tako dobijaju ocjene, ali nećeš vjerovati, nijedna od tih studentica za koje se zna da su tako položile ispite nije dolazila u suknjicama i bretelicama.
A nadalje, kada si prošetala zadnji put nekim fakultetom?
Evo ja ću ti reći, u zadnje tri godine na svom fakultetu NI-JE-DNOM nisam vidjela djevojku u kratkoj suknjici, majici na bretelice i sisama na izvolte. Pogotovo ne na ispitu. Prostor koji mi imamo da radimo ispite je toliko hladan da u sred ljeta kad ideš na ispit moraš obući jaknu. A zimi i kapu i rukavice moraš imati.
Daleko veći je problem nepotizam, nedostatak kadrova, nedostatak prostora, nedostatak laboratorija, podjela profesorskih pozicija stranačkim uhljebima, ali dok se mi ovdje jebemo je li se mogu obući bermude na fakultet ili ne, i da li je pirsing na nosu ok ili ne, sve se to iza kulisa i dalje dešava a oni zadovoljno trljaju ruke jer su još jednom stoku naveli na pogrešan trag