Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

lajkujMe

#26 Re: Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Post by lajkujMe »

Ko u Titovo doba, krimos nije covjek i ne treba ga tako ni posmatrati.
Znaci opljackas kiosk odmah blokada grada uhvati prebij ga dobro par dana baci u kakvu rupu i poslije dvije tri godine ga izvuces i samo kazes ovo iduci put ni prebijanja ni rupe nego metak u celo.

Radikalno? Jasta nego ali kod nasih budala samo to fura moraju se bojati murije i drzave
mali jomu

#27 Re: Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Post by mali jomu »

lajkujMe wrote: Ko u Titovo doba, krimos nije covjek i ne treba ga tako ni posmatrati.
Znaci opljackas kiosk odmah blokada grada uhvati prebij ga dobro par dana baci u kakvu rupu i poslije dvije tri godine ga izvuces i samo kazes ovo iduci put ni prebijanja ni rupe nego metak u celo.

Radikalno? Jasta nego ali kod nasih budala samo to fura moraju se bojati murije i drzave

pa ne moze se raditi sta ko hoce...... za to i jeste policija da se suprostavi svakakvim kretenima koji konta da moze sve sta mu kurcu pase
triconja

#28 Re: Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Post by triconja »

Ne mogu se u demokratiji fasisticke mjere sprovoditi, mora bit prvo fasisticka revolucija (a more bogami i socijalisticka, nije govno veg se pas posro) pa onda.
Ramzess Veliki

#29 Re: Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Post by Ramzess Veliki »

kostarikanac wrote: Šta je po vama rješenje? Treba li policiji totalno dati odriješene ruke kao u Americi gdje policajac može pucati nakon trećeg upozorenja? Treba li ohladiti par kradljivaca automobila, pa onda lopovima da se pošalje poruka da mogu izgubiti svoj bezvrijedni život zbog nečije Oktavije? Šta uraditi?
Molim samo ozbiljne komentare, jer nije vrijeme za šegu u momentima kad "ljudi" hladno pucaju u policiju koja predstavlja državu!
Samo omoguciti zakonom da gradjani smiju upotrijebiti oruzje u zastiti sebe i svoje imovine i rijesen problem.

Ja bih setao Alipasinom I Vilsom sa zlatnom (fake) lancugom I Rolexom (kineskim, ne razaznaje se u mraku) ... I magnumom trocijevcem sa nuklearnim punjenjem ... :oops:
Heller

#30 Re: Ni policija nije sigurna, šta ćemo mi?

Post by Heller »

kostarikanac wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180522045

Šta je po vama rješenje? Treba li policiji totalno dati odriješene ruke kao u Americi gdje policajac može pucati nakon trećeg upozorenja? Treba li ohladiti par kradljivaca automobila, pa onda lopovima da se pošalje poruka da mogu izgubiti svoj bezvrijedni život zbog nečije Oktavije? Šta uraditi?
Molim samo ozbiljne komentare, jer nije vrijeme za šegu u momentima kad "ljudi" hladno pucaju u policiju koja predstavlja državu!
Dobra ideja, onda krimosi počinju masovno uzvraćati i onda idu pucnjave u krug ko u Americi.
Post Reply