cendlerbing wrote:A, jel friendzone i kad ste prijatelji godinama, pa odjednom taj "prijatelj" hoće nešto više sa tobom? Dešavalo mi se više puta, ali mi je nekako djelovalo kao da im je došao period kad im se ništa ne dešava u životu, kad bi rado našli curu a eto, mene poznaju i draga sam im ko čovjek a nije im me mrsko ni gledati - prije nego da su se odjednom ili da su oduvijek, bili vrtoglavo zaljubljeni u mene.

Pa moze se to nekad i objasniti (ne tvrdim, da uvijek)
Frendovi ste, cak i ako postoje izvjesne simpatije i privlacnost, to se potiskuje u ime prijateljstva...onda u jednom trenutku, nakon nekih razocarenja, manjih ili vecih...shvatis, da ti je ta osoba s kojom se vidis do kraja, bila skroz prokleto blizu...
I cak mislim, da su to potencijalno perspektivne veze...nema nepoznanica, a zbog prijateljstva vjerojatno imate mnogo zajednickih tema, interesa pa i drustvo.
Jer obicno veza i pukne, kad prodje zaljubljenost (bolesno stanje mozga), tjelesna privlačnost, i slicno....ako nije u temelju i jaka nota prijateljstva...partneri, prijatelji, pa ljubavnici...