Uze mi rijec iz ustainsomnia78 wrote:Mislis ono da se presalta na momke kad mi vec ne ide sa trebamamoonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
Sve više fufica po Sarajevu!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#26 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
-
moonca
#27 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Suti ti, nisi u puno boljoj situaciji.triconja wrote:Uze mi rijec iz ustainsomnia78 wrote:Mislis ono da se presalta na momke kad mi vec ne ide sa trebamamoonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
![]()
![]()
![]()
- triconja
#28 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Men samo nemoj vezivanja, odmah je sve dobro, sta se cvakne sa strane, cvaknemoonca wrote:Suti ti, nisi u puno boljoj situaciji.triconja wrote: Uze mi rijec iz usta![]()
![]()
![]()
-
infiny
#29 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Sta, niko da pita momka koja mu je definicija fine djevojke, pa mozda mu sta i nadjemo... ovako forumski? 
Last edited by infiny on 03/05/2018 23:36, edited 1 time in total.
- iceman ze
#30 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ja sam se upoznao s voljenom, stupio u brak i dobio potomstvo tako sto sam otisao u plesni klub. Ako ti sta moze pomoci... 
- pizarro
#31 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
nemamo svi talenat za ples
-
james28
#32 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
ovo da shvatim kao zajebanciju?moonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
-
james28
#33 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
ja upravo o tome pričam brate, ali na ovom forumu izgleda sve neki degenerici što hoće da ispadnu duhoviti na siluruud wrote:ako, i samo ako, mi dozvolite
da bacim, jedan, maleni
HEJT
fuficama na IGu koje na svojim slikama taguju robne marke i butike odjece koju nose na sebi.
Mrš u lijepu pičku materinu.
Hvala.
-
james28
#34 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
jarane nisam tako nisko pao da mi neko traži djevojku, ja sam čisto otvorio temu da vidim šta drugi misle, je li to ovako kako ja vidim, ali ovdje očito nema neke normalne diskusijeinfiny wrote:Sta, niko da pita momka koja mu je definicija fine djevojke, pa mozda mu sta i nadjemo... ovako forumski?
- MarlboroGold
#35 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Hajd kad već tražiš ozbiljnu diskusiju...
1. Šta za tebe predstavlja djevojka fufica?
2. Šta za tebe predstavlja normalna djevojka?
3. Gdje ih inače tražiš? Jesi li ikad razmislio o tome da možda tražiš na pogrešnim mjestima? Recimo ja u kafanama nikad ne prilazim itd.
Kad odgovoriš na pitanja, onda se može i normalno razgovarati.
1. Šta za tebe predstavlja djevojka fufica?
2. Šta za tebe predstavlja normalna djevojka?
3. Gdje ih inače tražiš? Jesi li ikad razmislio o tome da možda tražiš na pogrešnim mjestima? Recimo ja u kafanama nikad ne prilazim itd.
Kad odgovoriš na pitanja, onda se može i normalno razgovarati.
- insomnia78
#36 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Djiberu nemoj da ti degenerik da po pičci
Napiso decko sest postova i odjednom svi degenerici
- radiša
#37 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
generalno,nije puno ni slago,teme su vecinom za guzicu obrisat sa njima gdje catuju pojedini likovi-likuse,sa posla jer im je dosadno na istom.
odavno je forum trla baba lan...
odavno je forum trla baba lan...
Last edited by radiša on 04/05/2018 00:24, edited 1 time in total.
-
infiny
#38 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne mozes ljude nazvati degenericima i ocekivati neku razumnu diskusiju ili korektan odnos od istih.james28 wrote:jarane nisam tako nisko pao da mi neko traži djevojku, ja sam čisto otvorio temu da vidim šta drugi misle, je li to ovako kako ja vidim, ali ovdje očito nema neke normalne diskusijeinfiny wrote:Sta, niko da pita momka koja mu je definicija fine djevojke, pa mozda mu sta i nadjemo... ovako forumski?
Sta za tebe predstavlja pojam "fina djevojka"; ili mozda bolje pitanje jos - sta ocekujes od takve osobe? Jer ne postoji opsteprihvacena definicija neke nazovi finoce.
- radiša
#39 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Pa nije ih odma nazvo nego kad je vidio kakve gluposti pisu ili ne pisu jer im tema nije po volji.
-
infiny
#40 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Nekim cudom sam uocio da nije odmah. Ali tema je na samom pocetku, druga stranica, i ti hop, djeste degenerici.
Kad dolazis na forum ne ocekujes nikakvo kavaljerstvo ni aplauz jer ga i neces dobiti, budes svjestan da tu ima ljudi koje ni najmanje nije briga za tobom i koji ce tvoj problem gledati kao jos jedan nacin da te profiltriraju, zabave se i idu dalje.
Ali ne mozes zbog toga oplesti po citavom kolektivu pa i po onima koji su imali dobru namjeru.
Meni licno ni najmanje ne smeta, ali ima onih kojima hoce, kao sto mozes uvidjeti ako pogledas gore, tako da taj pristup tankih zivaca ne donosi neke rezultate
Kad dolazis na forum ne ocekujes nikakvo kavaljerstvo ni aplauz jer ga i neces dobiti, budes svjestan da tu ima ljudi koje ni najmanje nije briga za tobom i koji ce tvoj problem gledati kao jos jedan nacin da te profiltriraju, zabave se i idu dalje.
Ali ne mozes zbog toga oplesti po citavom kolektivu pa i po onima koji su imali dobru namjeru.
Meni licno ni najmanje ne smeta, ali ima onih kojima hoce, kao sto mozes uvidjeti ako pogledas gore, tako da taj pristup tankih zivaca ne donosi neke rezultate
- radiša
#41 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Meni ne smeta sto me tako nazvo ne znam sto se dzaba lozite na nekog koga ne poznajete.Razocaro se u forumske mudrosere 
- BarbaDue
#42 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
...pa kada napišeš ovakav post:insomnia78 wrote:Djiberu nemoj da ti degenerik da po pičci
...moraš biti spreman da i sam dobiješ po pičciinsomnia78 wrote:Mislis ono da se presalta na momke kad mi vec ne ide sa trebamamoonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
-
infiny
#43 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Forumska razocarenja? Kuku, tesko li se takvimaradiša wrote:Meni ne smeta sto me tako nazvo ne znam sto se dzaba lozite na nekog koga ne poznajete.Razocaro se u forumske mudrosere
Malo ko se nalozio. Pricamo o kulturi dijaloga, forumskog dabome
-
gidra
#44 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Možda zato što im ti isti butici ili robne marke plaćaju za tu reklamu i to su obično djevojke koje imaju desetine hiljada IG pratilaca.. i dobre se pare vrte na tom reklamiranjujames28 wrote:ja upravo o tome pričam brate, ali na ovom forumu izgleda sve neki degenerici što hoće da ispadnu duhoviti na siluruud wrote:ako, i samo ako, mi dozvolite
da bacim, jedan, maleni
HEJT
fuficama na IGu koje na svojim slikama taguju robne marke i butike odjece koju nose na sebi.
Mrš u lijepu pičku materinu.
Hvala.
-
gidra
#45 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Zato neš' ni guzitijames28 wrote:jbg zar nije glupo da za sebe govorim, djevojke me hvale, ali sam malo izbirljiv haha, ma bilo je prilika al neću da se peglam oko fufica, i neću da budem ničiji bankomatmoonca wrote:Kako izgledas?![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#46 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Zejnep wrote:FreakyStyley wrote:Samo se zena s foruma kani. Sto je privlacnija osoba na avataru, to je forumasica u stvarnom zivotu ruznija. Sto je forumasica seksualno provokativnija kroz forumske komentare, to je neatraktivnija u stvarnom zivotu.
Živa istina
hmmm
nije
- duminjo
#47 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Kako mene uvijek Fina zapadne? 
Sudija, jebemti majku
Sudija, jebemti majku
-
moonca
#48 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Nikako.james28 wrote:ovo da shvatim kao zajebanciju?moonca wrote:Ne bih ti preporcila teretanu, ali mozda ako u gradu ima neki klub za ucenje klasicnog plesa.da se uclanis.
Izgleda po ukusu djevojaka-izgledas prihvatljivo, no fufice te vide u obliku bankomata.jbg zar nije glupo da za sebe govorim, djevojke me hvale, ali sam malo izbirljiv haha, ma bilo je prilika al neću da se peglam oko fufica, i neću da budem ničiji bankomat
Pa drz se djevojaka. Fufice zaobilazi.
- Ramzess Veliki
#49 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
Ne razumijem sto ce ti normalne djevojke. Sa njima je dosadno ...james28 wrote:to je žargonski, ne pišem knjigu nego pišem na forumu, a to da me nijedna neće bi ti možda i prošlo al očito nisi ni pročitao post, JA NISAM NI POKUŠAO, JER NISAM UPOZNAO NORMALNU I STABILNU DJEVOJKU U DVIJE GODINE, DA BI NEŠTO POKUŠAVAOkiki-miki wrote:Khm cuj fufice, a nijedna te nece.![]()
![]()
![]()
P.s. normalno se ne peca, nego upoznaje
- Ramzess Veliki
#50 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!
gidra wrote:Zato neš' ni guzitijames28 wrote:jbg zar nije glupo da za sebe govorim, djevojke me hvale, ali sam malo izbirljiv haha, ma bilo je prilika al neću da se peglam oko fufica, i neću da budem ničiji bankomatmoonca wrote:Kako izgledas?![]()