Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni nisu jasni ovi iz Alžira i Maroka... Zar im nije lakše tamo upirat na Seutu, Melilju i Gibraltar, nego što su okružili cijeli Mediteran i došli u Bosnu
dozadnjekapi wrote:ilegalno su tu, dakle i pomoc njima je ilegalna ... ove zenetine sto him pomazu u tamnicu baciti ko paščad !!!!!!!!!!!!
Kako su presli granicu? Kako hodaju po gradu bez prijavnice- nasa dijaspora kada dolazi na mjesec dana, mora se prijaviti u policiji itd.. toliko pitanja -- nesto nije u redu sa 'drzavom'
cyprus wrote:Meni nisu jasni ovi iz Alžira i Maroka... Zar im nije lakše tamo upirat na Seutu, Melilju i Gibraltar, nego što su okružili cijeli Mediteran i došli u Bosnu
Kakvo pomaganje stranom elementu koji je na silu usao u zemlju?
Ove fotografije na portalu najbolje govore ko su ti "imigranti" - Propalice, dezerteri, sve muskarci u najboljim godinama koji zele da se uvale na njemacku i svedsku socijalu, nije ni cudo sto nacisti jacaju u evropi, sada mi je samo zao sto u BIH nema desnih, radikala, nacista i drugih da malo prevaspitaju ovu arapsku stoku
LakePlacid wrote:Kakvo pomaganje stranom elementu koji je na silu usao u zemlju?
Ove fotografije na portalu najbolje govore ko su ti "imigranti" - Propalice, dezerteri, sve muskarci u najboljim godinama koji zele da se uvale na njemacku i svedsku socijalu, nije ni cudo sto nacisti jacaju u evropi, sada mi je samo zao sto u BIH nema desnih, radikala, nacista i drugih da malo prevaspitaju ovu arapsku stoku
To se ovako radi
Pa prevaspitavaj. Eto hin. A ti bi da neko drugi to uradi za tebe, da ti ne prljas rukice a i ovi znaju uzvratiti?
Divi tolerantnih Bosanaca jesu se razgalamili .
I nemoj da bi neko slucajno zapalio za Njemacku ili Francusku jer to je bogom dato samo Bosancima, drugi raus .
Sta ima ko drugi da pere Svapske gujice, smo je Bosanac kvalificiran za taj posao .
Ne sviđa mi se što se kreću bez ikakve kontrole budući da gotovo svi,pa bolje reći svi,nemaju indetifikacione dokumente.Treba imati nekog reda kada je u pitanju prihvatanje migranata,bilo bi dobro kada bi EU izdvojila srerdstva i upravljala istima kako bi izgradili kampus sa strogim osiguranjem izvan koga bi bilo nemoguće kretanje bez validnih dokumenata.Naravno,niko se ne bi mogao zadržati duže od 15.dana,a zahtjev za azil bi se trebao dodatno pooštriti.U ovakvim vremenima ne treba biti previše naivan,ionako je sigurnost ove zemlje na staklenim nogama,ako u EU ima pogodnijeg mjesta za širenje terorizma to bi zasigurno bila BIH.Ja ne mogu dozvoliti da mi tamo neki klošari iz Afganistana ili neke druge zemlje )a koji nemaju nikave veze sa stanjem u Siriji) narušavaju sigurnost u BIH.
SmokingMan wrote:Ne sviđa mi se što se kreću bez ikakve kontrole budući da gotovo svi,pa bolje reći svi,nemaju indetifikacione dokumente.Treba imati nekog reda kada je u pitanju prihvatanje migranata,bilo bi dobro kada bi EU izdvojila srerdstva i upravljala istima kako bi izgradili kampus sa strogim osiguranjem izvan koga bi bilo nemoguće kretanje bez validnih dokumenata.Naravno,niko se ne bi mogao zadržati duže od 15.dana,a zahtjev za azil bi se trebao dodatno pooštriti.U ovakvim vremenima ne treba biti previše naivan,ionako je sigurnost ove zemlje na staklenim nogama,ako u EU ima pogodnijeg mjesta za širenje terorizma to bi zasigurno bila BIH.Ja ne mogu dozvoliti da mi tamo neki klošari iz Afganistana ili neke druge zemlje )a koji nemaju nikave veze sa stanjem u Siriji) narušavaju sigurnost u BIH.
E jebiga, kako se govno fino umotava da ne smrdi, ne kaze se to tako nego kaze se treba napravit legalne koncentracione kampove.
dolaziti s vizom i putovnicom te već kad si ugovorio posao s nekom tvornicom da radis a predjes samo 1-2 granice
i ici bez dokumenata kroz pola europe iz ratne zone maroka
Ili, malo kod tetke na turisticku u Minken, pa na crno radukati dok se mozda ne ukaze kakva prilika za nesto stalnije .
Ta ce drugi, samo mi u Svapsku, ceraj to sve .