Mek i kratak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Halid Invalid
jel me ko zvao....hananah wrote:Jest jest bilo kakavHajmo meki i kratki, znam da vas je pun forum
![]()
![]()
![]()
![]()
-
djiberka
smokljo wrote:hananah wrote:cuj najvaznije je da je cist, pa ionako ces kabanicu na njega navuci a ako je mehak onda tesko kad bi se sjajio i kao samo zlato
Nek on nije mehak i kratak a lako ga je u varkinu pokiseliti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma neki ne znaju cemu sve varkina sluzi!
-
smokljo
Eeee varkina kad ocisti barem ocisti!djiberka wrote:smokljo wrote:hananah wrote:cuj najvaznije je da je cist, pa ionako ces kabanicu na njega navuci a ako je mehak onda tesko kad bi se sjajio i kao samo zlato
Nek on nije mehak i kratak a lako ga je u varkinu pokiseliti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma neki ne znaju cemu sve varkina sluzi!![]()
![]()
varkina zestoka, rane stvara
![]()
![]()
-
hananah
Kome varikina nije dovoljna ima Domestos 
Navece pokiselis u mjesavini Domestosa i vrele vode ujutro cist k'o sunce, e sad druga je stvar da li je poslije tog "tretmana" spreman za upotrebu, pitanje je je li ga uopce ima ili se istopio

Navece pokiselis u mjesavini Domestosa i vrele vode ujutro cist k'o sunce, e sad druga je stvar da li je poslije tog "tretmana" spreman za upotrebu, pitanje je je li ga uopce ima ili se istopio
- Murat Sabanovic
MA SVE SAM TI JA TO KORISTIO NE BI LI MI BIO MEK I KRATAKhananah wrote:Kome varikina nije dovoljna ima Domestos
Navece pokiselis u mjesavini Domestosa i vrele vode ujutro cist k'o sunce, e sad druga je stvar da li je poslije tog "tretmana" spreman za upotrebu, pitanje je je li ga uopce ima ili se istopio![]()
![]()
![]()
ALI NEPOMAZE
NA KRAJU ODEM HIRURGU DA GA SKRATI POMISLIH DA JE TO JEDINO MOGUCE RJESENJE DA GA VRATIM U SVOJE PUBERTETSKE GODINE..
KAD JEST ....
ON KO ZMIJSKI REP OPET NARASTO
HANO POMOZI !!!!!