Adem Zolj, dozivotni uhljeb, plagijator premijer

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26 Re: Plagijator premijer

Post by pici »

Control panel wrote:Rodjen u sandzaku, prohodao u sarajevu.

Placem

garant neki šČepin rodjo
sumirprimus

#27 Re: Plagijator premijer

Post by sumirprimus »

procitah iiiii moram priznati svidjaju mi se sitne izmjene, znaci da se ipak obratila paznja i utrosila odredjena energija, nije tek tako prepisano.
Control panel

#28 Re: Plagijator premijer

Post by Control panel »

Mozete li zamisliti scenu Amra zolj pod njim ili na njemu.
Control panel

#29 Re: Plagijator premijer

Post by Control panel »

pici wrote:
Control panel wrote:Rodjen u sandzaku, prohodao u sarajevu.

Placem

garant neki šČepin rodjo
Izvinjavam se nevesinje je u pitanju, moja greska. Valjda me ona kockasta glOva povuka.
pici

#30 Re: Plagijator premijer

Post by pici »

Control panel wrote:Mozete li zamisliti scenu Amra zolj pod njim ili na njemu.

more ona ovog balvana podnjet ima je :izet:
Image

sretne budzetlije

sad kad fHemilija navali na zaposlenje
sumirprimus

#31 Re: Plagijator premijer

Post by sumirprimus »

pa ok nisu losi spram godina sta sad? nisu svi manekeni jebte.
taman. prosjek neki fini ocuvani. cisti sto sta fali?
Nero Histrion

#32 Re: Plagijator premijer

Post by Nero Histrion »

E svasta, prepisao od rijeci do rijeci, kaze ova Cudicka. Kad prije nadjose? Ima li se gdje vidjet, odakle je skunuo, prepisao, ima li gdje original, bas me zanima. Ako je tesko bilo sastaviti ekspoze nego moras :? coy/paste, e onda ... šta reci? :roll:
Nema opravdanja copy/paste ni u skoli, fasuje se jadinica, a kamo li ovo.
sumirprimus

#33 Re: Plagijator premijer

Post by sumirprimus »

pa nije bas od rijeci do rijeci, ima izmjena.
Control panel

#34 Re: Plagijator premijer

Post by Control panel »

pici wrote:
Control panel wrote:Mozete li zamisliti scenu Amra zolj pod njim ili na njemu.

more ona ovog balvana podnjet ima je :izet:
Image

sretne budzetlije

sad kad fHemilija navali na zaposlenje
Ajoooojj na sta lici. Sjecam je se bila fincukasta pravo, simpa djevojka. A jes propala. Razvalila se strasno. Vidi koliki su joj prsti.
Control panel

#35 Re: Plagijator premijer

Post by Control panel »

sumirprimus wrote:pa nije bas od rijeci do rijeci, ima izmjena.
Da, promijenio je font.
Haman2

#36 Re: Plagijator premijer

Post by Haman2 »

Za mene je gore kopovanje diploma fakulteta. Danas je to uobicajena pojava. Da li se neko buni zbog toga. Naravno da se niko ne buni. Kad je u pitanju kriminal, neki to obicno vezu za SDA a sta je sa drugim strankama. Kako je N. Niksic upropastio Krivaju. Kako je SDP-ov uglednik u Tuzli, ojadio gradjane koji su kupili stanove prije 9 godina i jos uvijek u njih nisu uslelili. Kriminal je kod nas postao sastvani dio politike. Da li se neko pitao kako su nase politicke vodje odjednom postali bogati. Mi danas ima tri kategorije ljudi: nezainteresirane gradjanje koje ne zanima sta se oko nih desava, vjerske i politicke fanatike. POsebno su interesantni ovi politicki fanatici. Oni sve vide kod neke druge stranke a nikakve slabosti ne vide u onoj koju oni preferiraju. Tako npr., niko ne zamjera Niksicu tal sa Dodikom, njegovo savijanje kicme i paranje nosom po betonu.

https://thumb1.shutterstock.com/display ... 592043.jpg
sumirprimus

#37 Re: Plagijator premijer

Post by sumirprimus »

Control panel wrote:
sumirprimus wrote:pa nije bas od rijeci do rijeci, ima izmjena.
Da, promijenio je font.
pa nije bas, jesi procitao? :D
kmirsad

#38 Re: Plagijator premijer

Post by kmirsad »

Kad se ljeti odu malo u Nevesinje... neme tamo nevjesti đaba sjedit--- hajmo krompir okopavat... razvali šaku motika... da vidiš u mene ... babajičke... a nekad ni Progorelić nijr imo takve klavirske prste...
sumirprimus

#39 Re: Plagijator premijer

Post by sumirprimus »

kmirsad wrote:Kad se ljeti odu malo u Nevesinje... neme tamo nevjesti đaba sjedit--- hajmo krompir okopavat... razvali šaku motika... da vidiš u mene ... babajičke... a nekad ni Progorelić nijr imo takve klavirske prste...
a sta fali nevesinjskom kraju???
studiorum_tuzlaensis

#40 Re: Plagijator premijer

Post by studiorum_tuzlaensis »

Ne znam šta bi reko... ima 6 mjeseci mandata... Očekujem maksimalno 120 (slovima: stotinuidvadeset) uhljebljenja, otprilike 20tak mjesečno ili jedno dnevno uzimajući u obzir 22 radna dana mjesečno. Taman za jednu vikendicu, stančić ili apartmančić na Bjelašnici.

Biće bolje, inšallahhhhh, samo SDA.
kmirsad

#41 Re: Plagijator premijer

Post by kmirsad »

Haman2 wrote:Za mene je gore kopovanje diploma fakulteta. Danas je to uobicajena pojava. Da li se neko buni zbog toga. Naravno da se niko ne buni. Kad je u pitanju kriminal, neki to obicno vezu za SDA a sta je sa drugim strankama. Kako je N. Niksic upropastio Krivaju. Kako je SDP-ov uglednik u Tuzli, ojadio gradjane koji su kupili stanove prije 9 godina i jos uvijek u njih nisu uslelili. Kriminal je kod nas postao sastvani dio politike. Da li se neko pitao kako su nase politicke vodje odjednom postali bogati. Mi danas ima tri kategorije ljudi: nezainteresirane gradjanje koje ne zanima sta se oko nih desava, vjerske i politicke fanatike. POsebno su interesantni ovi politicki fanatici. Oni sve vide kod neke druge stranke a nikakve slabosti ne vide u onoj koju oni preferiraju. Tako npr., niko ne zamjera Niksicu tal sa Dodikom, njegovo savijanje kicme i paranje nosom po betonu.

Šta je bolan ne bio... SDP u Tuzli napravio :shock: ... Šabović, vlasnik Giproma,koji nije zgrade nikad završio, nije nikada bio član SDP-a... je bio funkcioner SBB-a... :?
Last edited by kmirsad on 05/04/2018 14:24, edited 1 time in total.
Control panel

#42 Re: Plagijator premijer

Post by Control panel »

Haman2 wrote:Za mene je gore kopovanje diploma fakulteta. Danas je to uobicajena pojava. Da li se neko buni zbog toga. Naravno da se niko ne buni. Kad je u pitanju kriminal, neki to obicno vezu za SDA a sta je sa drugim strankama. Kako je N. Niksic upropastio Krivaju. Kako je SDP-ov uglednik u Tuzli, ojadio gradjane koji su kupili stanove prije 9 godina i jos uvijek u njih nisu uslelili. Kriminal je kod nas postao sastvani dio politike. Da li se neko pitao kako su nase politicke vodje odjednom postali bogati. Mi danas ima tri kategorije ljudi: nezainteresirane gradjanje koje ne zanima sta se oko nih desava, vjerske i politicke fanatike. POsebno su interesantni ovi politicki fanatici. Oni sve vide kod neke druge stranke a nikakve slabosti ne vide u onoj koju oni preferiraju. Tako npr., niko ne zamjera Niksicu tal sa Dodikom, njegovo savijanje kicme i paranje nosom po betonu.

Ja sam ubijedjen da je ovaj regularno zavrsio fakultet. Kapacitet je to. On je napravio mjesto za poljubac. Najveci projekat od kad sarajevo postoji.
Zajebo je i fahru neimara.
Thorgerson

#43 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by Thorgerson »

.
Last edited by Thorgerson on 05/04/2018 15:43, edited 1 time in total.
Thorgerson

#44 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by Thorgerson »

- Izgradnja Južne longitudinale kasni, a mogla je biti završena ranije. Zbog toga ću ispitati zašto je to tako i u čemu je problem. Krenut ćemo u izgradnju prve i devete transverzale, izgradnje parkinga i još brojne druge projekte, jer u Ministarstvu saobraćaja i Direkciji za ceste ima dosta da se radi. Vrijeme je i da se vidi da li će biti sarajevskog holdinga, ići ćemo i u borbu protiv korupcije, naveo je samo neke od bitnih projekata kojih će pozabaviti nova Vlada.
Nista cudno, jelde, ok razmislja covjek. Dok se uvidis ovu cinjenicu.
Na čelu ove Direkcije (Direkcije za ceste KS) već 15 godina se nalazi Adem Zolj, magistar saobraćaja.
Pa 15 JEBENIH GODINA SI BIO DIREKTOR DIREKCIJE KRETENU. Znaci od 2000 do 2015 il nebitno zahvalite se ovome balvanu za stanje cesta u Sarajevu. I ko biva saad ce on u ovih 6 mjeseci nesta pokrenuti i napraviti...

:-)

Kako ba ovi likovi imaju vise obraza, sta je to u pm. Izaci i ovako lupati. Nevjerovatno, ovo ce mrtve gaziti. I gazi.
Thorgerson

#45 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by Thorgerson »

.
Thorgerson

#46 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by Thorgerson »

.
kmirsad

#47 Re: Plagijator premijer

Post by kmirsad »

sumirprimus wrote:
kmirsad wrote:Kad se ljeti odu malo u Nevesinje... neme tamo nevjesti đaba sjedit--- hajmo krompir okopavat... razvali šaku motika... da vidiš u mene ... babajičke... a nekad ni Progorelić nijr imo takve klavirske prste...
a sta fali nevesinjskom kraju???
pare im fale... buđet nikakav, škole. zdravstvo, putevi, investicije.... inače prekrasan kraj... valjda se premijer sjeti rodnog kraja pa im pošelje štogod donacije... a treba im svega...
pici

#48 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by pici »

a coeK se malo steli na aVtoputevima malo je 15 godina za tako delikatan posao... sad ko premijer ce se stelit do izbora a onda nam ga meČnut SDA i SBB su kanalizicijom i trabantima... sve je u allahovim rukama... i tone glasackijeH listica
JThomas

#49 Re: Adem Zolj, plagijator premijer

Post by JThomas »

pravi premijerski kadar. iz kataloga. preventivno, da slučajno, nehotice nešto ne uradi :mrgreen:
VladaFBiH

#50 Re: Plagijator premijer

Post by VladaFBiH »

kmirsad wrote:Izglada da je direktor neke Sarajevske Televizije foteljom platio Zoljovo imenovanje za premijera...
Sad bilo na radio...izjavio da je podnio ostavku na mjesto direktora, jer je to bio SBB-ov uslov SDA-u da pripomognu imenovanje premijera...
Ova politika stvarno žešče kurvarenje...
kako došao tako i o'šao... suzu pustih
Post Reply