...sjedim ja tako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

može "n" samo kad je trajvan :oops:
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

inače :D zna se
novalic

Post by novalic »

baba je zakon...

i neka ja, neka se djeca vole.. neka im je mladost ispunjena necim drugim osim mrznjom

ps

imam kcer od zamalo 16 godina.. i malo sam se zamislila o ovome, ako bi se mojaomladinka ovako nasala u trajvanu.. pa prvo pocrvenih od muke, a onda, sjecajuci se mojih mladjahnih i ne tako davnih 8-) dana, velim, bolje i to, nego nasilje, mrznja, gadost...

dakle, djeco, samo naprijed....
flora.sa

Post by flora.sa »

flashco wrote:Zar ste vi odrasli bez tranvaja,?

To se radilo i u moje vrijeme, tamo neke 68-69-70 godine. Generacije su se tako voljele.
Nista cudno, vec me cudi da je to smetnja onima koji su to isto radili, a sad vec zaboravili.

Mozda to danas smeta onima koji su odrastali tamo gdje nije bilo tranvaja. Ali siguran sam da ta scena pravim sarajlijama uopste ne upada u oci.
e nek je bar neko pravi sarajlija.
(koji od "69., ne zna da se to čudo zove tramvaj, a ne tranvaj! :D )
Kareem Abdul-Jabbar

#30 Re: ...sjedim ja tako...

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

flora.sa wrote:...sjedim ja tako u tramvaju, kad ispred mene dvoje omladinaca, ljube se grle se, on samo što je nije zaskočio...
libo njih što je tramvaj pun...hebiga vole se!! :D

pa dobro brate, vole se...al" što na javnom mjestu.
neke je vodi kući, pa neka rade što god hoće!
:D
ja ne znam gdje da gledam, u njih ne mogu, bez veze, da gledam u pod, vala neću, kad njih nije stid to da rade u tramvaju, što bi mene bilo neugodno da gledam gdje ja hoću :D ...

to bi otprilike bila scena iz tramvaja, skoro pa svakodnevna.
šta mislite o ovome?
:oops: :oops: jooojj, ove flore mahalushe!!! :P :D:D
:D ne smiju se djeca vise pofatat po tramvaju-odma' osvanu na forumu! :P:D dje ti je mladost!!??? :D:D
Priznaj da si ih slikala i mobilnim!!! :x :lol::lol:
flora.sa

#31 Re: ...sjedim ja tako...

Post by flora.sa »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
flora.sa wrote:...sjedim ja tako u tramvaju, kad ispred mene dvoje omladinaca, ljube se grle se, on samo što je nije zaskočio...

ja ne znam gdje da gledam, u njih ne mogu, bez veze, da gledam u pod, vala neću, kad njih nije stid to da rade u tramvaju, što bi mene bilo neugodno da gledam gdje ja hoću :D ...

šta mislite o ovome?
:oops: :oops: jooojj, ove flore mahalushe!!! :P :D:D
:D ne smiju se djeca vise pofatat po tramvaju-odma' osvanu na forumu! :P:D dje ti je mladost!!??? :D:D
Priznaj da si ih slikala i mobilnim!!! :x :lol::lol:
stara sam ja za te akrobacije po traNvajima!
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

TheGame wrote:pazi ovo......

ja na busu, stade bus na semafor.....gledam kroz prozor.....kad frajeru u autu treba čini onu bludnju radnju :D
:D to ti se, brazzo, zove bosanski rulet!! :lol::lol: Voznja + "blud" + rupe na putevima! :lol::lol: - hebo bungee jumping!!! :lol::lol::lol:
Zadig

Post by Zadig »

florice, oce li past dejt s obrvom uskoro?

pa da i o tebi citamo na forumu od nekog ko vas ulovi?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

kao što nije kulturno žderati hamburger ili sendvičinu ispred ljudi koji su gladni tako nije fer jebavat se ispred ljudi koji su gladni ljubavi
Zreli

#35 Re: ...sjedim ja tako...

Post by Zreli »

šta mislite o ovome?
Pa, policiju si trebo zvat.
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

Ma super je to kad se dvoje vole, al s ukusom..:) a ne ko ova djiberka sto joj ga baba spusti
Meni su problem manijaci sto onanisu po trajvanima, a ima ih.. ne samo po tramvajima, SVUDA egzibicionisti napadaju...arghhh
Truba

Post by Truba »

Morbid Angel wrote:Meni su problem manijaci sto onanisu po trajvanima, a ima ih.. ne samo po tramvajima, SVUDA egzibicionisti napadaju...arghhh
:D:D:D
lejlica

Post by lejlica »

da ne znam sigurno da moja nana nikad ne ide na autobus ili tramvaj rekla bih vam da je ta baba bila ona :lol: :lol: :lol: :lol:
anabolic

Post by anabolic »

treba im zašit usta i ruke o'sjeć,
nemoralni stvorovi, (kuća vrata, zavjese pa bujrum)
sa takvim eksponiranjem čine lakše drugima da se na to odvaže
i tako dalje.......sve dok jednoga dana i tvoje dijete ne vidis u tramu kako se pokušava reproducirati, al mu ne ide, smetaju mu ljudi, ne zbog stida već zbog manjka prostora...
taj zapadnjački import treba odbaciti, jer nije sve sto je doslo preko bare i dobro,... oni koji vode računa o nekim vrijednostima i koji su ostavili iza sebe "teen hedonizam" skontat će
mr_orange

Post by mr_orange »

komi wrote:kao što nije kulturno žderati hamburger ili sendvičinu ispred ljudi koji su gladni tako nije fer jebavat se ispred ljudi koji su gladni ljubavi
Komi jesi lud. :D
Truba

Post by Truba »

jelte :D 8-)

:P

;)
MayaSA

Post by MayaSA »

anabolic wrote:treba im zašit usta i ruke o'sjeć,
i tako dalje.......sve dok jednoga dana i tvoje dijete ne vidis u tramu kako se pokušava reproducirati, al mu ne ide, smetaju mu ljudi, ne zbog stida već zbog manjka prostora...
taj zapadnjački import treba odbaciti, jer nije sve sto je doslo preko bare i dobro,... oni koji vode računa o nekim vrijednostima i koji su ostavili iza sebe "teen hedonizam" skontat će
Jesi li ti ikad bio tinejdzer? Nemas gdje a hormoni ludi pa ludi, i mlad, lud i zaljubljen....

Prosle godine, mene zaganja nekakav u Sarajevu, jer sam grlila svog brata, kojem je prijateljica u 18-toj godini zivota umrla od raka. Dodje nekakav u haljini, brada, fazoni....i da nismo otisli, jer nam nije bilo do objasnjavanja, on se bio spreman biti.
Izvini, al' to nije Sarajevo u kojem sam ja mladost provela.

Nije bilo zapada ranije, pa je Vilsonovo vazda puno bilo, pa su se parovi i ljubakali i fackali na svakom koraku, i sve je to, kad bolje razmislis, za ljude.

Eto, izvini, molim te, al' nesto ne mogu laznih moralista, ni roletni, osim ako idem na spavanje. :D
krkan

Post by krkan »

ja na busu, stade bus na semafor.....gledam kroz prozor.....kad frajeru u autu treba čini onu bludnju radnju :D
96 ili 97 ne sjecam se tacno

kod marsalke se desio sudar kojem je predhodila slicna radnja

samo sto je djevojka precvikala levatu alatku u momentu sudara

al haj sve to na stranu nego drot stoji pored auta i umire od sege :-) :D
ma_zdraoooo

Post by ma_zdraoooo »

komi wrote:kao što nije kulturno žderati hamburger ili sendvičinu ispred ljudi koji su gladni tako nije fer jebavat se ispred ljudi koji su gladni ljubavi
Image Image
Qler

Post by Qler »

anabolic wrote:treba im zašit usta i ruke o'sjeć,
mojne mi tih vehabijskih folova matere ti!

Uvijek su se maldi ljubili i fatali, i nikad to nije bio problem dok nisu dosle "vehbije" :D:x

I mene je napo jedan na sred ulice, jes bio ramazan, al ja sam nesto bio bolesljiv a mala bila u crvenom, i ono pozdravljamo se, cao, cao, i poljubim je ja, kad ko' komandos iz zbunja brada skoci! Kako vas nije stid, kako to vi tako, ovo, ono, poce frku dizat, mozemo li se upoznati, Marko, Jovana, a vi ste? Frajer se sjeba, pa ono zbuni, samo se okrenu i ode :D:D A sto je najgore znam lika, i znam ko je i sta bio i sta je radio, i on mi sad naso pametovati! :x
anabolic

#46 svaka čast

Post by anabolic »

svaka čast ljudiii :D
samo htjedoh vidjeti reakcije, odnosno koliko ste aktivni/pasivni
pa sam počeo baljegat sve u radikalnom maniru 8) (ruke usta ovo ono)
nisam ja tog kova, o tempora o mores!
:P 8-)
Bumbar

Post by Bumbar »

krkan wrote:

96 ili 97 ne sjecam se tacno

kod marsalke se desio sudar kojem je predhodila slicna radnja

samo sto je djevojka precvikala levatu alatku u momentu sudara

al haj sve to na stranu nego drot stoji pored auta i umire od sege :-) :D

Kuku...da se nije udavila :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

kuku da ga nije progutala :D:D kanibalka :D:D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

xygirl wrote:

i ja sam vidjela isto ali kroz prozor iz kuce! :D
sram da vas bude voajeri!!! :D :D i njih isto tako jer blude unaokolo!!! :D :D nego, da vas pitam. koji je to semafor bio i gdje je taj prozor od kuce, prema kojem je dijelu grada/parkingu/parku okrenut? :D :D :D :D
Post Reply