MarlboroGold wrote:Kako ja tebi reče za cinizam na temi o jugi i brutalnost/surovost nekoliko puta![]()
To je do moje emocionalne inteligencije
Astrologija
- Connaisseur Karlin
#26 Re: Astrologija
- Bloo
- Globalna šefica
#27 Re: Astrologija
Ti si moj saveznik po onom majanskomConnaisseur Karlin wrote:
Lešinar - pozitivne strane
Pun znanja, mudar, izazovan
Lešinar - negativne strane
Surov, ciničan
odlican opis
- MarlboroGold
#28 Re: Astrologija
To se moglo i pretpostaviti 
- Belay Queen
#29 Re: Astrologija
haj nek mi neko ovo izracuna

- Bloo
- Globalna šefica
#30 Re: Astrologija
Dobro te je maltezeruMarlboroGold wrote:To se moglo i pretpostaviti
- Connaisseur Karlin
#31 Re: Astrologija
orao, ima jos nade, sad cu vidjeti vedski , taj volim, jer su im obrazlozenja po kastama i zanimanjima prije milion stoljecaBloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
odoh plakat
Orao
Pola su fulali, pogotovo oko ovo perfekcionizma.
Ovo ostalo opet naka dramanikako zvijezde da me pogledaju
introvert
naginjete filozofiji ili nauci
bez kontrole
vedski indijski
http://www.astrosage.com/
- Connaisseur Karlin
#32 Re: Astrologija
dvije pticurine yesssBloo wrote:Ti si moj saveznik po onom majanskomConnaisseur Karlin wrote:
Lešinar - pozitivne strane
Pun znanja, mudar, izazovan
Lešinar - negativne strane
Surov, ciničan
odlican opishigh five
- Connaisseur Karlin
#33 Re: Astrologija
zelis mjanaski horskop Belay QueenBelay Queen wrote:haj nek mi neko ovo izracuna![]()
http://www.horoskopius.com/majanski-horoskopski-znaci/
- Belay Queen
#34 Re: Astrologija
evo sta sam po majanskomConnaisseur Karlin wrote:zelis mjanaski horskop Belay QueenBelay Queen wrote:haj nek mi neko ovo izracuna![]()
![]()
http://www.horoskopius.com/majanski-horoskopski-znaci/
Smrt - ličnost i karakter
Smrt je znak šestog dana. Vi ste otvoreni za ideje i spremni za velike žrtve zarad viših ciljeva. Vi ste praktični, velikodušni ii mate unutrašnji mir tako da ste odličan posrednik i kad je posao u pitanju možete briljirati. Veoma je bitno da izdvojte i vreme za sebe jer biste mogli sagoreti zbog previše posvećivanja. Vi ste najasertivniji znak i teško prihvatate gubitke. Iskoristite svoju nesebičnu prirodu da poboljšate svet oko sebe.
Smrt - pozitivne strane
Praktičan, velikodušan, voli da pomaže
Smrt - negativne strane
Previše osećajan i previše nežan
- Connaisseur Karlin
#35 Re: Astrologija
kod juznoamerikanca smrt ima praznike, gledala sam emisiju o pravljenju ukrasa za praznike svih svetih i umrlih, nakon gledanja emisija sam skuzila kako oni neobicno dozivljavaju smrt, a tek ukrase na grobljima , u meksiku su vecinae grobnica ukrasne kuce zarkim bojamaBelay Queen wrote:evo sta sam po majanskomConnaisseur Karlin wrote:zelis mjanaski horskop Belay QueenBelay Queen wrote:haj nek mi neko ovo izracuna![]()
![]()
http://www.horoskopius.com/majanski-horoskopski-znaci/![]()
![]()
![]()
Smrt - ličnost i karakter
Smrt je znak šestog dana. Vi ste otvoreni za ideje i spremni za velike žrtve zarad viših ciljeva. Vi ste praktični, velikodušni ii mate unutrašnji mir tako da ste odličan posrednik i kad je posao u pitanju možete briljirati. Veoma je bitno da izdvojte i vreme za sebe jer biste mogli sagoreti zbog previše posvećivanja. Vi ste najasertivniji znak i teško prihvatate gubitke. Iskoristite svoju nesebičnu prirodu da poboljšate svet oko sebe.
Smrt - pozitivne strane
Praktičan, velikodušan, voli da pomaže
Smrt - negativne strane
Previše osećajan i previše nežan
inace, primjeltia sma da su svi hsorskopi usmjereni ka spcificnim znacenjaim vaznim za tradiciju u kulutru plemena i civlizaicija
- Alternativac1
#36 Re: Astrologija
Svaka planeta i kuća imaju svoje značenje. Kuće su sfere života recimo, dok su planete recimo akcije...
Mrsko mi je za svaku kuću i planetu da pišem značenje, imate na internetu ali ukratko gdje vam se nalazi venera pokazuje kako volite, u kom polju života najviše uživate. Polje gdje je mars pokazuje gdje najviše trošite energije, polje gdje je saturn gdje vas čekaju ograničenja i lekcije, znak u kom vam je merkur pokazuje kako razmišljate, znak u kom vam je mjesec ukazuje kako pokazujete emocije, polje u kojem je mjesec jeste polje života u kojem vam je toplo / hladno... Postoje i određeni aspekti (uglovi) izmedju planeta koje takođe treba uzeti u obzir u natalnoj karti... Tako da broj parametara koje treba uzeti u obzir i povezati je ogroman... Kada bi čovjek mogao povezati sve to, mislim da bi mogao veoma precizno odrediti neke stvari...
Mrsko mi je za svaku kuću i planetu da pišem značenje, imate na internetu ali ukratko gdje vam se nalazi venera pokazuje kako volite, u kom polju života najviše uživate. Polje gdje je mars pokazuje gdje najviše trošite energije, polje gdje je saturn gdje vas čekaju ograničenja i lekcije, znak u kom vam je merkur pokazuje kako razmišljate, znak u kom vam je mjesec ukazuje kako pokazujete emocije, polje u kojem je mjesec jeste polje života u kojem vam je toplo / hladno... Postoje i određeni aspekti (uglovi) izmedju planeta koje takođe treba uzeti u obzir u natalnoj karti... Tako da broj parametara koje treba uzeti u obzir i povezati je ogroman... Kada bi čovjek mogao povezati sve to, mislim da bi mogao veoma precizno odrediti neke stvari...
- Connaisseur Karlin
#37 Re: Astrologija
a Uran u 9 polju u znaku djeviceAlternativac1 wrote:Svaka planeta i kuća imaju svoje značenje. Kuće su sfere života recimo, dok su planete recimo akcije...
dobro si napisao
- Connaisseur Karlin
#38 Re: Astrologija
jos dva linka za astro avanture:
http://horoskop.hr/natalna-karta/
https://horoscopes.astro-seek.com/
http://horoskop.hr/natalna-karta/
https://horoscopes.astro-seek.com/
- Alternativac1
#39 Re: Astrologija
Uran u 9.tom polju donosi ekscentričnog filozofa u djevici prilično tvrdoglavog...
Mada kada smo već kod urana, neptuna i plutona, poneki astrolozi se drže tradicionalne astrologije i računaju planete samo do saturna...
Moderna astrologija sa otkrićem tih planeta uvodi i njih u upotrebu...
Mada kada smo već kod urana, neptuna i plutona, poneki astrolozi se drže tradicionalne astrologije i računaju planete samo do saturna...
- berenice
#40 Re: Astrologija
vidi ribiceBloo wrote:Kod mene sve nake emocije ....
Treba naći neki horoskop u kojem sam zajebana
- Connaisseur Karlin
#41 Re: Astrologija
ooo pa ti ovo ozbiljno znasAlternativac1 wrote:Uran u 9.tom polju donosi ekscentričnog filozofa u djevici prilično tvrdoglavog...![]()
Mada kada smo već kod urana, neptuna i plutona, poneki astrolozi se drže tradicionalne astrologije i računaju planete samo do saturna...![]()
hvala
Last edited by Connaisseur Karlin on 28/03/2018 13:58, edited 2 times in total.
- Alternativac1
#42 Re: Astrologija
Ako možeš screen shot natalne da mi pošalješ pa ću ti pogledat, ti brojevi mi izbiše oči... Po mogućnosti natalnu sa astro.com i izaberi sa tranzitima da ti i budućnost pogledam... 
- Alternativac1
- Bloo
- Globalna šefica
#44 Re: Astrologija
TReba on još pure da jedeAlternativac1 wrote:MarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Sunce Leo
Mjesec Scorpio
Mars i Venus su Leo
Šta govori o Virgo?
Hmm recimo da ti imaš kompleks više i niže vrijednosti istovremeno...
- Bloo
- Globalna šefica
#45 Re: Astrologija
berenice wrote:vidi ribiceBloo wrote:Kod mene sve nake emocije ....
Treba naći neki horoskop u kojem sam zajebana
glupog znaka i govana
u idućem životu hoću da sam neki zajebaTi
- Connaisseur Karlin
#46 Re: Astrologija
kao na primjer koji znakBloo wrote:berenice wrote:vidi ribiceBloo wrote:Kod mene sve nake emocije ....
Treba naći neki horoskop u kojem sam zajebana![]()
glupog znaka i govana![]()
u idućem životu hoću da sam neki zajebaTi
- Bloo
- Globalna šefica
#47 Re: Astrologija
Pa oviConnaisseur Karlin wrote:
kao na primjer koji znak
- Connaisseur Karlin
#48 Re: Astrologija
arzonja je skorpija tvoj radni kolegaBloo wrote:Pa oviConnaisseur Karlin wrote:
kao na primjer koji znakŠkorpije, Bikovi, Lavovi, Djevice....
mislim da su jedno ovnovi gadne vatrene naravi, a jarci su pretvrdoglavi
- Bloo
- Globalna šefica
#49 Re: Astrologija
Prčkam po ovoj karti (umjesto da prevodim) i obradovah se Škorpiji u Mjesecu (šta god to značilo) i ushit se ugasi:Connaisseur Karlin wrote:arzonja je skorpija tvoj radni kolegaBloo wrote:Pa oviConnaisseur Karlin wrote:
kao na primjer koji znakŠkorpije, Bikovi, Lavovi, Djevice....
![]()
opet nešto osjećajno u pm
Nikad na zelenu granu...
- Connaisseur Karlin
#50 Re: Astrologija
mjesec u skorpiji , ma to mi zvuci dobro, skorpije su borben znakBloo wrote:Prčkam po ovoj karti (umjesto da prevodim) i obradovah se Škorpiji u Mjesecu (šta god to značilo) i ushit se ugasi:Connaisseur Karlin wrote:arzonja je skorpija tvoj radni kolegaBloo wrote:
Pa oviŠkorpije, Bikovi, Lavovi, Djevice....
![]()
opet nešto osjećajno u pm![]()
Nikad na zelenu granu...
a i blizanci ti vuku na tovje prevodjenje i rad sa jezicima