Nisam zavrsio,glasati da dobiju rak testisa,hemeroide,zgaravicu...triconja wrote:Sda demokratijaHAVANA wrote:Naravno da nije.Trebo bi da se bavi svojim poslom.Da je u normalnoj zemlji.Ja cu ko i do sada.SDA.triconja wrote:Nije on materijal za politike, a oni koji glasaju za njega treba dobro da se preispitaju![]()
![]()
![]()
![]()
Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
- HAVANA
#26 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
- triconja
#27 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Jaro da ima boga i tog kaznjavanja sa njegove strane mislim da bi sda izgubila 99% clanova u roku od tri danaHAVANA wrote:Nisam zavrsio,glasati da dobiju rak testisa,hemeroide,zgaravicu...triconja wrote: Sda demokratija![]()
![]()
![]()
![]()
- TDK-90
#28 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Upravotandmand wrote: I danas su Bošnjaci žrtva jedne agresivne islamofobične kampanje iz Hrvatske i Šemso đaba glumi jarana.
Na zalost Semso nas oslikava kakvi smo u vecini
Veca sam pisao da je skoro vodio neku manifestaciju u zap. hercegovini ni manje ni vise nego sa Miroslavom Skorom
koji je bio mejdu prvima na doceku Dariu Kordicu i organizator neke priredbe u cast istog.
Tompson je fasista ali ipak mala maca za ideologa Skoru.
Enisu nije bilo mrsko nastupati s istim.
- insomnia78
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Krokodajl
#31 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Reko je on dosta pametnih stvari, al na zadnjem pitanju ga je Stanković ubio u sve što je rekao kada je pročitao ono od one novinarke iz Mostara, i kada ga pita jel ti stvarno vjeruješ u ovo, i on gleda i kao "vrijedi pokušat"
Naravno da vrijedi...
Naravno da vrijedi...
- Kejn
#32 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Ne znam govori o nekom narodu "muslimani" takav narod ne postoji u Bosni. Možda je mislio na one muslimane u onih 3% ostalih ? Uglavnom ja kao Bošnjak zamjeram tim muslimanima koji uče djecu prvo da su muslimani! Stvarno grehota ! Sram da bude bre te muslimane!

Last edited by Kejn on 26/03/2018 17:36, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#33 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
ne zna razliku izmedju etnije i vjere
- Kejn
#34 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Zna on dobro koja je razlika samo glumi ahmakajapin_mutapi wrote:ne zna razliku izmedju etnije i vjere
- kmirsad
#35 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
HAVANA wrote:Nisam zavrsio,glasati da dobiju rak testisa,hemeroide,zgaravicu...triconja wrote:Sda demokratijaHAVANA wrote: Naravno da nije.Trebo bi da se bavi svojim poslom.Da je u normalnoj zemlji.Ja cu ko i do sada.SDA.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Inok
#36 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
izgleda da je enis baš pogodio žicu 
- bosan
#37 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Semso u Zagreb , Semso iz Zagreba

- Krokodajl
#38 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Dobro je pa nije ko sugrađanin mu Ademaga reka da je Rvat.japin_mutapi wrote:ne zna razliku izmedju etnije i vjere
A iznio je doduše i par nebuloza tipa, kao njegovi iz Usore se ne mogu kandidovat, a Krešo Zubak krojio i oblačio poslije rata...
- Ned071
-
akaunt
#40 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Priznajem da nisam upucen u tematiku, ali zna li mi ko naći pandam riječi musliman za Bosnjake je isto ko šta za Srbe? ...a isto tako i za Hrvate, Njemce, Bugare.....
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#41 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Halid Bešlić je nastupao u HRT emisiji Lijepom Nasom u Grudama,Posusju,slagat ću ti sad. U istoj emisiji mislim da je nastupao i Skoro. Mate Bulić i sl.TDK-90 wrote:Upravotandmand wrote: I danas su Bošnjaci žrtva jedne agresivne islamofobične kampanje iz Hrvatske i Šemso đaba glumi jarana.![]()
Na zalost Semso nas oslikava kakvi smo u vecinii uvlacenjem u straznjicu izjednacava sve "zaracene strane"
Veca sam pisao da je skoro vodio neku manifestaciju u zap. hercegovini ni manje ni vise nego sa Miroslavom Skorom
koji je bio mejdu prvima na doceku Dariu Kordicu i organizator neke priredbe u cast istog.
Tompson je fasista ali ipak mala maca za ideologa Skoru.
Enisu nije bilo mrsko nastupati s istim.
Ne zamjeram Enisu to uopste,jer je bila humanitarna akcija.
- cyprus
#42 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Dosad nisam mogao uopšte pojmiti čemu ova silna negativna energija prema Enisu, a sad mi je jasno
Inače, Enis je lik na mjestu
OK, u zadnje vrijeme ima običaj nešto pretjerano filozofirati, iako nije baš kapacitet za toga koliko misli, ali generalno ima zdrave stavove, koji su potrebni ovom društvu... Pozitivan lik...
A koliko znam - nikog nije zajebo, nit oštetio, nit unesrećio... Zaista nema razloga da ga se ovoliko pljuje... To što kompleksi kod nekih nacionalističkih struktura rade, to je već drugi par čarapa...
Inače, Enis je lik na mjestu
A koliko znam - nikog nije zajebo, nit oštetio, nit unesrećio... Zaista nema razloga da ga se ovoliko pljuje... To što kompleksi kod nekih nacionalističkih struktura rade, to je već drugi par čarapa...
Last edited by cyprus on 26/03/2018 18:05, edited 1 time in total.
- HAVANA
#43 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Ako nam je enis najveci problem i razocarenje u politici,jebo ti nama mater.Nek crknemo,bolje i ne zasluzujemo.Mada,ko klark gebl je u poredjenju s radeljasima i pickama materinama,glavanjama iz sda,sbb,sdp,zgp,gbl,ćrs...
- triconja
#44 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Daj ba meni nikako u glavu ne ide sto bosna ne prati svjetske tokove i kako se ovdje desavalo sto se desavalo. Jebo majku izgleda da i jest onaj rang po iq tacan (dje u bosni imaju najmanji iq), bosna prejebala sva ocekivanja i socio zakone koji postoje.HAVANA wrote:Ako nam je enis najveci problem i razocarenje u politici,jebo ti nama mater.Nek crknemo,bolje i ne zasluzujemo.Mada,ko klark gebl je u poredjenju s radeljasima i pickama materinama,glavanjama iz sda,sbb,sdp,zgp,gbl,ćrs...
-
Haman2
#45 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
DOBRO RECENO
FAŠIZAM ENISA BEŠLAGIĆA I NACIONALIZAM DINE MUSTAFIĆA
Autor: Elmedina Muftić
"Ako je po mjerilima Enisa i Mustafića voljeti svoju zemlju i svoj narod, boriti se za opstanak svoje zemlje i naroda fašizam i nacionalizam, onda sam ja nacionalista što s ponosom ističem. Ako je po njihovim mjerilima čuvati kulturu sjećanja na nevine žrtve genocida, od Prijedora do Srebrenice, fašizam i nacionalizam, ja priznajem da sam nacionalista. Ako je za njih priča o Havi Tatarević i Naziji Beganović, i njihovih po šest ubijenih sinova zajedno sa očevima, fašizam i nacionalizam, za mene je farz od kojeg ne smijem odustati. Ako je za njih, reći Bošnjaku da je preživio jedanaest genocida i da njegovi koljači još uvijek oštre kame, fašizam i nacionalizam, za mene je sveta dužnost, jer opstanak naroda zavisi o njegovoj budnosti i spremnosti da se odbrani. Ako je za njih fašizam i nacionalizam s ponosom pričati o devet heroja oslobodilačkog rata, šehidima, o našim zlatnim ljiljanima, o našim bitkama kojima smo odbranili našu domovinu, za mene je to najčasnije djelo.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći agresoru da je agresor, zločincima da su zločinci, za mene je to istina od koje neću odustati. Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći da u ovoj zemlji žive tri naroda, od kojih dva Srbi i Hrvati, koji mrze ovu zemlju i žele njezin nestanak (naravno ne svi, ali velika većina njih) i narod Bošnjaci koji se bori za jedinstvenu BiH, za mene je to neoboriva istina koju svjedoče na stotine hiljada nevino ubijenih Bošnjaka.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći stoljetnim dželatima, da Bošnjaci više nikad neće biti ničija janjad za klanje i da se više nikad neće ponoviti genocid, za mene je to životna filozofija i cilj za koji ne samo da vrijedi boriti se, nego i umrijeti".
- HAVANA
#46 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva.Od onih sa druge strane sam znao sta da ocekujem,al sto nas ovi ko biva moji o jadu zabavise, i na sta izadje...To je za price.Sloznoj braci je ovo i bio cilj,njima ovo odgovara.Da krcme dok mi naglabamo vjecito o nakim glupostima.
Last edited by HAVANA on 26/03/2018 18:25, edited 2 times in total.
- triconja
#47 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
To ne bi ni trebalo da se pise, to bi trebalo da se podrazumjeva. Imam osjecaj da se ovdje sprovodi eksperiment vecih razmjera o "political correctness" a samo nam niko nije reko, bog ti dao moraju u novine stavljat sta je ustvari nacionalizam da bi stoka od naroda mozda nesto i skontala.Haman2 wrote:DOBRO RECENO
FAŠIZAM ENISA BEŠLAGIĆA I NACIONALIZAM DINE MUSTAFIĆA
Autor: Elmedina Muftić
"Ako je po mjerilima Enisa i Mustafića voljeti svoju zemlju i svoj narod, boriti se za opstanak svoje zemlje i naroda fašizam i nacionalizam, onda sam ja nacionalista što s ponosom ističem. Ako je po njihovim mjerilima čuvati kulturu sjećanja na nevine žrtve genocida, od Prijedora do Srebrenice, fašizam i nacionalizam, ja priznajem da sam nacionalista. Ako je za njih priča o Havi Tatarević i Naziji Beganović, i njihovih po šest ubijenih sinova zajedno sa očevima, fašizam i nacionalizam, za mene je farz od kojeg ne smijem odustati. Ako je za njih, reći Bošnjaku da je preživio jedanaest genocida i da njegovi koljači još uvijek oštre kame, fašizam i nacionalizam, za mene je sveta dužnost, jer opstanak naroda zavisi o njegovoj budnosti i spremnosti da se odbrani. Ako je za njih fašizam i nacionalizam s ponosom pričati o devet heroja oslobodilačkog rata, šehidima, o našim zlatnim ljiljanima, o našim bitkama kojima smo odbranili našu domovinu, za mene je to najčasnije djelo.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći agresoru da je agresor, zločincima da su zločinci, za mene je to istina od koje neću odustati. Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći da u ovoj zemlji žive tri naroda, od kojih dva Srbi i Hrvati, koji mrze ovu zemlju i žele njezin nestanak (naravno ne svi, ali velika većina njih) i narod Bošnjaci koji se bori za jedinstvenu BiH, za mene je to neoboriva istina koju svjedoče na stotine hiljada nevino ubijenih Bošnjaka.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći stoljetnim dželatima, da Bošnjaci više nikad neće biti ničija janjad za klanje i da se više nikad neće ponoviti genocid, za mene je to životna filozofija i cilj za koji ne samo da vrijedi boriti se, nego i umrijeti".
- triconja
#48 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Jaro ti si se borio za ono sto su htjeli oni koji su tobom komandovaliHAVANA wrote:Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva.
- HAVANA
#49 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
Znam,ja sam to i naucio.Ovo je ono sto su oni i htjeli.Slozna braca funkcionisu samo i jedino u konstantnom neredu,strahu,dizanju tenzija,sa slabim obrazovanjem,u zatvorenom krugu njihovih ovcica koje nit gdje putuju,nit sta vide...Tu oni mogu kako hoce.U redu,radu i disciplini bi se oni pogubili vrlo brzo.Mi smo ga popusili,vi vidite kako cete.Mene boli racq za sve.Ja i porodica,uzak krug prijatelja,drugo me ne zanima...Koliko je to moguce u ovom ludilu,ali trudim se.triconja wrote:Jaro ti si se borio za ono sto su htjeli oni koji su tobom komandovaliHAVANA wrote:Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva., surova istina zivota
- Maraschino
#50 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...
i Enis dobi temu ni kriv ni duzan...al' haj to ali' sto ga raja pljuje, e to ne mogu da shvatim.