Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Locked
HAVANA

#26 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by HAVANA »

triconja wrote:
HAVANA wrote:
triconja wrote:Nije on materijal za politike, a oni koji glasaju za njega treba dobro da se preispitaju :D
Naravno da nije.Trebo bi da se bavi svojim poslom.Da je u normalnoj zemlji.Ja cu ko i do sada.SDA. :-D
Sda demokratija :izet: :izet: :izet: :lol: :thumbup:
Nisam zavrsio,glasati da dobiju rak testisa,hemeroide,zgaravicu...
triconja

#27 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by triconja »

HAVANA wrote:
triconja wrote: Sda demokratija :izet: :izet: :izet: :lol: :thumbup:
Jaro da ima boga i tog kaznjavanja sa njegove strane mislim da bi sda izgubila 99% clanova u roku od tri dana :lol: :thumbup:
TDK-90

#28 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by TDK-90 »

tandmand wrote: I danas su Bošnjaci žrtva jedne agresivne islamofobične kampanje iz Hrvatske i Šemso đaba glumi jarana.
Upravo :thumbup:

Na zalost Semso nas oslikava kakvi smo u vecini :sad: i uvlacenjem u straznjicu izjednacava sve "zaracene strane"

Veca sam pisao da je skoro vodio neku manifestaciju u zap. hercegovini ni manje ni vise nego sa Miroslavom Skorom
koji je bio mejdu prvima na doceku Dariu Kordicu i organizator neke priredbe u cast istog.

Tompson je fasista ali ipak mala maca za ideologa Skoru.
Enisu nije bilo mrsko nastupati s istim.
insomnia78

#29 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by insomnia78 »

Seljačić
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#30 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by japin_mutapi »

decko je glup
Krokodajl

#31 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Krokodajl »

Reko je on dosta pametnih stvari, al na zadnjem pitanju ga je Stanković ubio u sve što je rekao kada je pročitao ono od one novinarke iz Mostara, i kada ga pita jel ti stvarno vjeruješ u ovo, i on gleda i kao "vrijedi pokušat"

Naravno da vrijedi...
Kejn

#32 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Kejn »

Ne znam govori o nekom narodu "muslimani" takav narod ne postoji u Bosni. Možda je mislio na one muslimane u onih 3% ostalih ? Uglavnom ja kao Bošnjak zamjeram tim muslimanima koji uče djecu prvo da su muslimani! Stvarno grehota ! Sram da bude bre te muslimane!

:-)
Last edited by Kejn on 26/03/2018 17:36, edited 1 time in total.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#33 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by japin_mutapi »

ne zna razliku izmedju etnije i vjere
Kejn

#34 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Kejn »

japin_mutapi wrote:ne zna razliku izmedju etnije i vjere
Zna on dobro koja je razlika samo glumi ahmaka
kmirsad

#35 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by kmirsad »

HAVANA wrote:
triconja wrote:
HAVANA wrote: Naravno da nije.Trebo bi da se bavi svojim poslom.Da je u normalnoj zemlji.Ja cu ko i do sada.SDA. :-D
Sda demokratija :izet: :izet: :izet: :lol: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Inok

#36 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Inok »

izgleda da je enis baš pogodio žicu :D
bosan

#37 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by bosan »

Semso u Zagreb , Semso iz Zagreba :D :D
Krokodajl

#38 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Krokodajl »

japin_mutapi wrote:ne zna razliku izmedju etnije i vjere
Dobro je pa nije ko sugrađanin mu Ademaga reka da je Rvat.

A iznio je doduše i par nebuloza tipa, kao njegovi iz Usore se ne mogu kandidovat, a Krešo Zubak krojio i oblačio poslije rata...
Ned071

#39 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Ned071 »

... kar'na
akaunt

#40 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by akaunt »

Priznajem da nisam upucen u tematiku, ali zna li mi ko naći pandam riječi musliman za Bosnjake je isto ko šta za Srbe? ...a isto tako i za Hrvate, Njemce, Bugare.....
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#41 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by mali_milojica »

TDK-90 wrote:
tandmand wrote: I danas su Bošnjaci žrtva jedne agresivne islamofobične kampanje iz Hrvatske i Šemso đaba glumi jarana.
Upravo :thumbup:

Na zalost Semso nas oslikava kakvi smo u vecini :sad: i uvlacenjem u straznjicu izjednacava sve "zaracene strane"

Veca sam pisao da je skoro vodio neku manifestaciju u zap. hercegovini ni manje ni vise nego sa Miroslavom Skorom
koji je bio mejdu prvima na doceku Dariu Kordicu i organizator neke priredbe u cast istog.

Tompson je fasista ali ipak mala maca za ideologa Skoru.
Enisu nije bilo mrsko nastupati s istim.
Halid Bešlić je nastupao u HRT emisiji Lijepom Nasom u Grudama,Posusju,slagat ću ti sad. U istoj emisiji mislim da je nastupao i Skoro. Mate Bulić i sl.
Ne zamjeram Enisu to uopste,jer je bila humanitarna akcija.
cyprus

#42 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by cyprus »

Dosad nisam mogao uopšte pojmiti čemu ova silna negativna energija prema Enisu, a sad mi je jasno :oops:

Inače, Enis je lik na mjestu :thumbup: OK, u zadnje vrijeme ima običaj nešto pretjerano filozofirati, iako nije baš kapacitet za toga koliko misli, ali generalno ima zdrave stavove, koji su potrebni ovom društvu... Pozitivan lik...

A koliko znam - nikog nije zajebo, nit oštetio, nit unesrećio... Zaista nema razloga da ga se ovoliko pljuje... To što kompleksi kod nekih nacionalističkih struktura rade, to je već drugi par čarapa...
Last edited by cyprus on 26/03/2018 18:05, edited 1 time in total.
HAVANA

#43 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by HAVANA »

Ako nam je enis najveci problem i razocarenje u politici,jebo ti nama mater.Nek crknemo,bolje i ne zasluzujemo.Mada,ko klark gebl je u poredjenju s radeljasima i pickama materinama,glavanjama iz sda,sbb,sdp,zgp,gbl,ćrs...
triconja

#44 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by triconja »

HAVANA wrote:Ako nam je enis najveci problem i razocarenje u politici,jebo ti nama mater.Nek crknemo,bolje i ne zasluzujemo.Mada,ko klark gebl je u poredjenju s radeljasima i pickama materinama,glavanjama iz sda,sbb,sdp,zgp,gbl,ćrs...
Daj ba meni nikako u glavu ne ide sto bosna ne prati svjetske tokove i kako se ovdje desavalo sto se desavalo. Jebo majku izgleda da i jest onaj rang po iq tacan (dje u bosni imaju najmanji iq), bosna prejebala sva ocekivanja i socio zakone koji postoje.
Haman2

#45 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Haman2 »

DOBRO RECENO
FAŠIZAM ENISA BEŠLAGIĆA I NACIONALIZAM DINE MUSTAFIĆA
Autor: Elmedina Muftić

Image

"Ako je po mjerilima Enisa i Mustafića voljeti svoju zemlju i svoj narod, boriti se za opstanak svoje zemlje i naroda fašizam i nacionalizam, onda sam ja nacionalista što s ponosom ističem. Ako je po njihovim mjerilima čuvati kulturu sjećanja na nevine žrtve genocida, od Prijedora do Srebrenice, fašizam i nacionalizam, ja priznajem da sam nacionalista. Ako je za njih priča o Havi Tatarević i Naziji Beganović, i njihovih po šest ubijenih sinova zajedno sa očevima, fašizam i nacionalizam, za mene je farz od kojeg ne smijem odustati. Ako je za njih, reći Bošnjaku da je preživio jedanaest genocida i da njegovi koljači još uvijek oštre kame, fašizam i nacionalizam, za mene je sveta dužnost, jer opstanak naroda zavisi o njegovoj budnosti i spremnosti da se odbrani. Ako je za njih fašizam i nacionalizam s ponosom pričati o devet heroja oslobodilačkog rata, šehidima, o našim zlatnim ljiljanima, o našim bitkama kojima smo odbranili našu domovinu, za mene je to najčasnije djelo.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći agresoru da je agresor, zločincima da su zločinci, za mene je to istina od koje neću odustati. Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći da u ovoj zemlji žive tri naroda, od kojih dva Srbi i Hrvati, koji mrze ovu zemlju i žele njezin nestanak (naravno ne svi, ali velika većina njih) i narod Bošnjaci koji se bori za jedinstvenu BiH, za mene je to neoboriva istina koju svjedoče na stotine hiljada nevino ubijenih Bošnjaka.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći stoljetnim dželatima, da Bošnjaci više nikad neće biti ničija janjad za klanje i da se više nikad neće ponoviti genocid, za mene je to životna filozofija i cilj za koji ne samo da vrijedi boriti se, nego i umrijeti".
HAVANA

#46 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by HAVANA »

Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva.Od onih sa druge strane sam znao sta da ocekujem,al sto nas ovi ko biva moji o jadu zabavise, i na sta izadje...To je za price.Sloznoj braci je ovo i bio cilj,njima ovo odgovara.Da krcme dok mi naglabamo vjecito o nakim glupostima.
Last edited by HAVANA on 26/03/2018 18:25, edited 2 times in total.
triconja

#47 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by triconja »

Haman2 wrote:DOBRO RECENO
FAŠIZAM ENISA BEŠLAGIĆA I NACIONALIZAM DINE MUSTAFIĆA
Autor: Elmedina Muftić

Image

"Ako je po mjerilima Enisa i Mustafića voljeti svoju zemlju i svoj narod, boriti se za opstanak svoje zemlje i naroda fašizam i nacionalizam, onda sam ja nacionalista što s ponosom ističem. Ako je po njihovim mjerilima čuvati kulturu sjećanja na nevine žrtve genocida, od Prijedora do Srebrenice, fašizam i nacionalizam, ja priznajem da sam nacionalista. Ako je za njih priča o Havi Tatarević i Naziji Beganović, i njihovih po šest ubijenih sinova zajedno sa očevima, fašizam i nacionalizam, za mene je farz od kojeg ne smijem odustati. Ako je za njih, reći Bošnjaku da je preživio jedanaest genocida i da njegovi koljači još uvijek oštre kame, fašizam i nacionalizam, za mene je sveta dužnost, jer opstanak naroda zavisi o njegovoj budnosti i spremnosti da se odbrani. Ako je za njih fašizam i nacionalizam s ponosom pričati o devet heroja oslobodilačkog rata, šehidima, o našim zlatnim ljiljanima, o našim bitkama kojima smo odbranili našu domovinu, za mene je to najčasnije djelo.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći agresoru da je agresor, zločincima da su zločinci, za mene je to istina od koje neću odustati. Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći da u ovoj zemlji žive tri naroda, od kojih dva Srbi i Hrvati, koji mrze ovu zemlju i žele njezin nestanak (naravno ne svi, ali velika većina njih) i narod Bošnjaci koji se bori za jedinstvenu BiH, za mene je to neoboriva istina koju svjedoče na stotine hiljada nevino ubijenih Bošnjaka.
Ako je za njih fašizam i nacionalizam, reći stoljetnim dželatima, da Bošnjaci više nikad neće biti ničija janjad za klanje i da se više nikad neće ponoviti genocid, za mene je to životna filozofija i cilj za koji ne samo da vrijedi boriti se, nego i umrijeti".
To ne bi ni trebalo da se pise, to bi trebalo da se podrazumjeva. Imam osjecaj da se ovdje sprovodi eksperiment vecih razmjera o "political correctness" a samo nam niko nije reko, bog ti dao moraju u novine stavljat sta je ustvari nacionalizam da bi stoka od naroda mozda nesto i skontala.
triconja

#48 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by triconja »

HAVANA wrote:Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva.
Jaro ti si se borio za ono sto su htjeli oni koji su tobom komandovali :D , surova istina zivota :D
HAVANA

#49 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by HAVANA »

triconja wrote:
HAVANA wrote:Jes al u kurcu.Znamo mi o cemu oni pricaju, nego se malo budale pravimo.Al hajd.Ja se za ovo nisam borio.Ko jest,nek uziva.
Jaro ti si se borio za ono sto su htjeli oni koji su tobom komandovali :D , surova istina zivota :D
Znam,ja sam to i naucio.Ovo je ono sto su oni i htjeli.Slozna braca funkcionisu samo i jedino u konstantnom neredu,strahu,dizanju tenzija,sa slabim obrazovanjem,u zatvorenom krugu njihovih ovcica koje nit gdje putuju,nit sta vide...Tu oni mogu kako hoce.U redu,radu i disciplini bi se oni pogubili vrlo brzo.Mi smo ga popusili,vi vidite kako cete.Mene boli racq za sve.Ja i porodica,uzak krug prijatelja,drugo me ne zanima...Koliko je to moguce u ovom ludilu,ali trudim se.
Maraschino

#50 Re: Enis Bešlagić,političar,glumac,žrtva,đelat,Musliman,musliman...

Post by Maraschino »

:jbt:

i Enis dobi temu ni kriv ni duzan...al' haj to ali' sto ga raja pljuje, e to ne mogu da shvatim.
Locked