kockakockica wrote:Kasumović: Nudili su mi četiri miliona da odustanem od kladionica
koja je minuta u pitanju
kockakockica wrote:Kasumović: Nudili su mi četiri miliona da odustanem od kladionica
noviclan wrote:kockakockica wrote:Kasumović: Nudili su mi četiri miliona da odustanem od kladionica
koja je minuta u pitanju
Zato sto je iz SDA, oni mogu sveJimmy McNulty wrote:Zato ga Keleštura sad gađa fasciklamamog'o je uzet još bonusa od tih 3 miliona maraka i čitavo potomstvo zaposlit u MUP
dobro , dobro nije zavrsio grijanje , nije rijesen problema pasa lutalica, a sta je radila SDA ?Imali su vremena da urade ......Ja_Ja wrote:Kasumovic je jedna obicna lopina, koja laze cim usta otvori. Nije on naplatio jos ni dinara za 2017 godinu, vec je samo ispostavio racun na taj iznos. Da li ce naplatiti ili ne tek ce da se vidi.
A sad ovi sto ga hvale neka navedu 5 stvari koje je odradio od kako je dosao na vlast?
Nekoliko stvari za koje tvrdi da je zavrsio ukljucuju:
1. Grijanje grada - nije zavrseno ni ti ce biti najmanje do 2020 godine.
2. Problem pasa lutalica - Po gradu ih ima koliko hocete.
3. Čelik- situacija je jos nejasna i jos uvijek nema potpisanog reprograma.
Ovaj naruceni CD u kojem se pricalo samo u superlativima je nista do jedna obicna smijurija i otpad naseg novinarstva. Dok su pricali o svim uspjesima nisu se sjetili pitati kako to da se zbog profita indijaca vec danima raja smrzava po stanovima. Ili naprimjer zasto na tv-u laze da je u dobrim odnosima sa EKO Forumom, ili mozda zasto i pored postojecih privrednih zona koje zjape polu prazne, daje saglasnost za dvije nove od kojih je jedna na njegovom zemljistu. U gradu ljetos povuku horizontalnu liniju na asfaltu ujutro do mraka je vise nema jer je kvalitet radova u krcu.
Tip je na vlasti vise od godinu dana i jos nista, apsolutno nista nije priveo kraju.
Miralem Galijašević premijer ZDK (SDA), pozivajuci se na nacionalni vitalni interes, pazite sad, BOSNJAKA , je po hitnoj proceduri pokrenuo postupak protiv Kasumovica pred Ustavnim sudom BH
Ma laze ba pusti ga:mO k3 wrote:dobro , dobro nije zavrsio grijanje , nije rijesen problema pasa lutalica, a sta je radila SDA ?Imali su vremena da urade ......Ja_Ja wrote:Kasumovic je jedna obicna lopina, koja laze cim usta otvori. Nije on naplatio jos ni dinara za 2017 godinu, vec je samo ispostavio racun na taj iznos. Da li ce naplatiti ili ne tek ce da se vidi.
A sad ovi sto ga hvale neka navedu 5 stvari koje je odradio od kako je dosao na vlast?
Nekoliko stvari za koje tvrdi da je zavrsio ukljucuju:
1. Grijanje grada - nije zavrseno ni ti ce biti najmanje do 2020 godine.
2. Problem pasa lutalica - Po gradu ih ima koliko hocete.
3. Čelik- situacija je jos nejasna i jos uvijek nema potpisanog reprograma.
Ovaj naruceni CD u kojem se pricalo samo u superlativima je nista do jedna obicna smijurija i otpad naseg novinarstva. Dok su pricali o svim uspjesima nisu se sjetili pitati kako to da se zbog profita indijaca vec danima raja smrzava po stanovima. Ili naprimjer zasto na tv-u laze da je u dobrim odnosima sa EKO Forumom, ili mozda zasto i pored postojecih privrednih zona koje zjape polu prazne, daje saglasnost za dvije nove od kojih je jedna na njegovom zemljistu. U gradu ljetos povuku horizontalnu liniju na asfaltu ujutro do mraka je vise nema jer je kvalitet radova u krcu.
Tip je na vlasti vise od godinu dana i jos nista, apsolutno nista nije priveo kraju.
Edit :
De mi majketi ovo objasniMiralem Galijašević premijer ZDK (SDA), pozivajuci se na nacionalni vitalni interes, pazite sad, BOSNJAKA , je po hitnoj proceduri pokrenuo postupak protiv Kasumovica pred Ustavnim sudom BH
Sta je sda radila sve ove godine dok je bila na vlasti ????Ja_Ja wrote:Stoji to da je pokrenuto, ali je notorna laz da je rijeseno. Rijeseno je ono sto vise nije problem. Sve sto ti navodis je jos uvijek problem. Od grijanja, preko cuka, do Celika. Ne mozes izaci na tv i tvrditi da si nesto rijesio kada nisi. Mozes tvrditi da si u procesu rijesavanja ali nikako da si rijesio, jer gradjanima nije nista bolje nego sto je bilo samo zato sto je krenulo rijesavanje.
Reprogram sa poreznom upravom jos nije potpisan osim ako ti znas nesto sto mi ostali ne znamo.
Mislim da nema mjesta poredjenju lopovske SDA sa lopinom Kasumovicem. On je isprdak njihove skole i za mene su isti. I samo zato sto su oni bili losi ne zelim da amnestiram njegove lazi.
Pa zar nisi rekao da je i lopina , lazov ??Ja_Ja wrote:Lagali,varali, krali, stimali tendere, polupismene ljude stavljali na pozicije, itd, itd, itd.
Hocemo zbog toga i Fudi oprastati iste stvari?
Kakav mentalni sklop moras biti da ti je mjerilo uspjeha kriminalna SDA?
Nek on dovede do kraja nesto od onog sto je obecao pa cu mu i ja to pripisati kao uspjeh. Za sada je to jedna velika nula.
apsidejzi wrote: Trazen je reprogram: RIJESENO. Trazen je investitor: RIJESENO.
Ti k'o da ne zivis u 21 stoljecu hahahahahahah. Ima jedna stranica koja se zove google.ba i tu upises na primjer "reprogram celik" i onda dobijes mnogo informacija na tu temu. ne treba ti sef, ne treba ti ni SDA ispiranje mozga. Sve sam saznas i informises se.veliki_ah wrote:apsidejzi wrote: Trazen je reprogram: RIJESENO. Trazen je investitor: RIJESENO.
Šef ti laže. Možda je riješeno u njegovoj glavi, ali je ovo daleko od riješenog.
Ima jedna stvar koja se zove BUKVAR. Pomoću njega djeca nauče da čitaju. Ti izgleda znaš natipkati slova u tastaturu, al ne znaš čitati.apsidejzi wrote:Ti k'o da ne zivis u 21 stoljecu hahahahahahah. Ima jedna stranica koja se zove google.ba i tu upises na primjer "reprogram celik" i onda dobijes mnogo informacija na tu temu. ne treba ti sef, ne treba ti ni SDA ispiranje mozga. Sve sam saznas i informises se.veliki_ah wrote:apsidejzi wrote: Trazen je reprogram: RIJESENO. Trazen je investitor: RIJESENO.
Šef ti laže. Možda je riješeno u njegovoj glavi, ali je ovo daleko od riješenog.
SDA trolovi misle da su sve ovce oko njih. Halo ba, ljudi imaju internet i znaju citat. Ja sam pratio sve sto se desavalo vezano za celik, bio aktivan u nekim sferama tako da sam u toku i ne moze mi niko ispirati mozak. Imam oci i vidim koliko ima cuka sada a znam koliko ih je bilo dok ste vi talove sa Sapom rasturali.
http://tntportal.ba/2018/02/grad-zenica ... -nk-celik/
https://nkcelik.ba/obavjestenje-celik-z ... vestitore/
E jebiga. Nekom treba crtati:veliki_ah wrote:Ima jedna stvar koja se zove BUKVAR. Pomoću njega djeca nauče da čitaju. Ti izgleda znaš natipkati slova u tastaturu, al ne znaš čitati.
Dok se ne uplati prva rata reprograma i dok ne krene redovna uplata rata, on NIJE riješen. Do tada se mogu samo ISPUNJAVATI USLOVI. To da si bio blizu dešavanja samo znači da si njegov trol.
O ostalim ublehama koje pišeš neću ni pričati, ja_ja ti je dovoljno rekao.
Ima jedna stvar koja se zove BUKVAR. Pomoću njega djeca nauče da čitaju. Ti izgleda znaš natipkati slova u tastaturu, al ne znaš čitati.
Hajde da ovo izdvojimo i analiziramo: Sta si ti uradio (osim sto si mozda glasao za Fudu) da mu pomognes protiv ove bagre?Ja_Ja wrote:... mada i danas Spahija, Zuti i ekipa vedri i oblaci, tj. zaposljava sve do desetog koljena u gradu.