Kako to , objasni?Connaisseur Karlin wrote:najcesce otvoramo teme sa ciljem rijesavanja problema,
ovo je tema o postojanju problema u ljubo-seskulanin vezama, a koje je dosita nemoguce rijesiti![]()
evo ja cu postaviti prvi problem:
nekompatibilnost u seksu
problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zoomba
#26 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
- MarlboroGold
#27 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.
- insomnia78
#28 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Moze al u kurcu
- Connaisseur Karlin
#29 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
pa ne mozes kompatibiliranjem seksa promjeniti vlastiti ibido , ili kemijska privlanostMarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.
nekompatibilnost nije iskljucivo problem sa seksulanim pzoama ili ritam skesanja
- Nastasia
#30 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Može, ali vidi ovako.MarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.
Dolazi meni prijatelj koji je bio u vezi sa djevojkom u koju se do ušiju zaljubio i kaže: raskinuli smo.
Ja sva u šoku, otkud sad to, kaže seks nam ne valja.
- Pa može se na tome raditi.
Može, ali svaki put kad se idemo jebat i ja razmišljam kako da to promjenim, poboljšam, da bude bolje, izgubim volju i da je jebem.
E to je to, može se radit, al' stvara veliki psihički pritisak, i jednostavno nestane volja i želja.
- MarlboroGold
#31 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
I na libidu se može raditi.Connaisseur Karlin wrote:pa ne mozes kompatibiliranjem seksa promjeniti vlastiti ibido , ili kemijska privlanostMarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.![]()
nekompatibilnost nije iskljucivo problem sa seksulanim pzoama ili ritam skesanja
Problem sa seksom je što je konzumerizam odradio svoje. X članaka kako x puta nešto poboljšati i takvo, uglavnom, smeće je znatno uticalo na to da je on dostupan na svakom koraku i da se uzima zdravo za gotovo, a svako ulazi u taj čin sa nekim svojim željama i zahtjevima. Nekad je potrebno vrijeme da se te želje i zahtijevu usklade, ali kao što sam rekao, ljudi nemaju strpljenja i volje.
- MarlboroGold
#32 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Slažem se. Ni mene to ne zaobilazi. Ali reći da je nemoguće riješiti je laž... na to sam mislio.Nastasia wrote:Može, ali vidi ovako.MarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.
Dolazi meni prijatelj koji je bio u vezi sa djevojkom u koju se do ušiju zaljubio i kaže: raskinuli smo.
Može, ali svaki put kad se idemo jebat i ja razmišljam kako da to promjenim, poboljšam, da bude bolje, izgubim volju i da je jebem.
E to je to, može se radit, al' stvara veliki psihički pritisak, i jednostavno nestane volja i želja.
- Connaisseur Karlin
#33 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
dostupnost seksu nema veze sa dilemom kompatibilnostiMarlboroGold wrote:I na libidu se može raditi.Connaisseur Karlin wrote:pa ne mozes kompatibiliranjem seksa promjeniti vlastiti ibido , ili kemijska privlanostMarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.![]()
Problem sa seksom je što je konzumerizam odradio svoje. X članaka kako x puta nešto poboljšati i takvo, uglavnom, smeće je znatno uticalo na to da je on dostupan na svakom koraku i da se uzima zdravo za gotovo, a svako ulazi u taj čin sa nekim svojim željama i zahtjevima. Nekad je potrebno vrijeme da se te želje i zahtijevu usklade, ali kao što sam rekao, ljudi nemaju strpljenja i volje.
libido se moze regulirati, ali ne uvijek, a fizicike i kemijske potrbe vezan za seks nisu jednake kod svakoga
- Connaisseur Karlin
#34 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
ipak su vece sanse da je nemoguceMarlboroGold wrote:Slažem se. Ni mene to ne zaobilazi. Ali reći da je nemoguće riješiti je laž... na to sam mislio.Nastasia wrote:
Može, ali vidi ovako.
- MarlboroGold
#35 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
E jesi tvrd orah... doduše nisam ni ja ništa bolji. Možda smo kompatibilni?

- Connaisseur Karlin
#36 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
ja sam relanaMarlboroGold wrote:E jesi tvrd orah... doduše nisam ni ja ništa bolji. Možda smo kompatibilni?Connaisseur Karlin wrote:
dostupnost seksu nema veze sa dilemom kompatibilnosti
libido se moze regulirati, ali ne uvijek, a fizicike i kemijske potrbe vezan za seks nisu jednake kod svakoga![]()
zato je sa pojedinim osobama bolje biti priajtelj umjesto ljubavnik/ica u vezi , isto , ako sto je san nekimosobama bolje biri radni kolega , ali ne i prijatelj, jednsotavno, postoje nekompatibilnosti
- supercali
#37 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Tvoj problem i dilema je kad je bez sljema a dobar ko beton
Kako ga primiti obrezanog jbt
Kako ga primiti obrezanog jbt
- ho oponopono
#38 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
...kutarišeš se frajera/djeve...ili nadomjestiš drugim/drugom...ili šuti, trpi, deveraj...što komplikujete...pih...
- alijagoro
#39 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Sta znaci to da ste nekompabitilni u seksu,jel to znaci da je jedno lose u seksu ili da su oboje smotani?
-
zoomba
#40 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
I ja sam pitao al nisam dobio odgovoralijagoro wrote:Sta znaci to da ste nekompabitilni u seksu,jel to znaci da je jedno lose u seksu ili da su oboje smotani?
- Connaisseur Karlin
#41 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
nisu dobra kombinacijaalijagoro wrote:Sta znaci to da ste nekompabitilni u seksu,jel to znaci da je jedno lose u seksu ili da su oboje smotani?
-
zoomba
#42 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa sto su onda u veziConnaisseur Karlin wrote:nisu dobra kombinacijaalijagoro wrote:Sta znaci to da ste nekompabitilni u seksu,jel to znaci da je jedno lose u seksu ili da su oboje smotani?
-
bitangeIprinceze
#43 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Jel se ti ovo sexas dok pishes postove? Hahahahaaaaa Nemoj gubiti na koncentraciji zbog foruma, de poboljsavaj tu kompatibilnostConnaisseur Karlin wrote:pa ne mozes kompatibiliranjem seksa promjeniti vlastiti ibido , ili kemijska privlanostMarlboroGold wrote:Problem nekompatibilnosti u seksu se može riješiti, jer se na tome da raditi. Problem je što ljudi inače nemaju strpljenja i volje.![]()
-
zoomba
#44 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Gluposti 
Kad uzmu od prostih stvari praviti slona i filozofirati..
Kad uzmu od prostih stvari praviti slona i filozofirati..
- Connaisseur Karlin
#45 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
pa, uvijek, se prvo pokusva pronaci uzrok problema , a ako i dalje ne stima, tad nema potrebe ostati u vezizoomba wrote:Pa sto su onda u veziConnaisseur Karlin wrote:nisu dobra kombinacijaalijagoro wrote:Sta znaci to da ste nekompabitilni u seksu,jel to znaci da je jedno lose u seksu ili da su oboje smotani?
-
zoomba
#46 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa ocigledno ako si napisala da je nemoguce ne kontam te bas , ljudi u vezi koji imaju problema ti si napisala sexualnih , pa koji su to problemi sexualni nemoguci il nemogu(u)ci? 
- insomnia78
#47 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa npr ja bi mogo tri put dnevno a njoj jednom u mjesec mjera il obrnuto.
-
zoomba
#48 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Doce vreme kad se obrne pa ona hoce 3 puta dnevno a ti 1 mjesecno..insomnia78 wrote:Pa npr ja bi mogo tri put dnevno a njoj jednom u mjesec mjera il obrnuto.
- insomnia78
#49 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
Pa rekoh li i obrnuto. I eto ti jedne situacije za frustracije
-
Fudo387
#50 Re: problemi, dileme u vezama, a koje je NEMOGUCE rijesiti
mal' mu qrac.Connaisseur Karlin wrote:najcesce otvoramo teme sa ciljem rijesavanja problema,
ovo je tema o postojanju problema u ljubo-seskulanin vezama, a koje je dosita nemoguce rijesiti![]()
evo ja cu postaviti prvi problem:
nekompatibilnost u seksu