Ne razumijem sta hoces reci?!?!?GeeTnT wrote:Stavimo li na sekundu sa strane uzp, logore, protjerivanje, itd...hamza_sa wrote:Radi se o govnetu koje je ovo izjavilo (pogledati najvaznije na 11:21):
Proklet bio ko mu god dao glas da postane to sto jeste na BHTV.
Od kompletne hronologije hrvatske antiBiH politike i javnog misljenja pojedinaca od rata pa na ovamo, zasmetao nam Tvrtko Milovic.
Bravo, klap .... klap...
Kao prvo nema ni na sekundu stavljanja svega nabrojanog na stranu! Jedino, ako ti to mozes. Ja, ne!! Pa sve ono sto si nabrojao, od UZP-a, logora, protjerivanja, a ja bih dodao i silovanja, maltretiranja, pljacke itd. nije bilo igranje klikera. Tako da sto se mene tice nema ni sekunde stavljanja sa strane.
A kao drugo, licno ne poznajem govno, samo poznajem ono sto javno govori i prema tome stvaram misljenje. I na osnovu tog misljenja iznosim zakljucak da mi je i on zasmetao. Mi smo demokratska drzava i imamo svi pravo na svoje misljenje. Moje je ovakvo kakvog sam iznio.
I za kraj da dodam da je taj Milovic jedna karika u lancu, kako ti napisa antiBiH politike, kontinuiteta dehumanizacije i ponizavanja Bosnjaka (procitaj pomnije postove Hafiza), sto je u vrijeme agresije na RBiH i dovela do masovnih zlocina, jer mi nismo za njih bili ljudska bica. A, nesto sumnjam da smo i sada.