morel ovo na vic dana sada
pizdarija u Doboju?
- kamen spoticanja
#26 Re: pizdarija u Doboju?
morel ovo na vic dana sada
-
Fudo387
#27 Re: pizdarija u Doboju?
Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.
- SmokingMan
#28 Re: pizdarija u Doboju?
Ovo je doslovno naftalinska tema.Jimmy McNulty wrote:Kakvi da su vjeruj mi da su mnogo "zafrkaniji" i "poštovaniji" od Federalnih tj ovih kantonalnih...Fudo387 wrote:Zajebana dodikova murija, dva klosara ih poslala na intezivnu njegu.
Djaba puske kupovao.
crna-hronika-bosna-i-hercegovina-t141710s25.htmlkamen spoticanja wrote:i meni je logicnija takva neka temaSmokingMan wrote:Zašto se fino ne otovri tema Crna hronika BIH.
ali zbog medijske pratnje dogadjaja,imam neki osjecaj da ce biti politika u fullu
- General War
#29 Re: pizdarija u Doboju?
Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.
E moj onaj ti......Hasanbašić je osuđen da je 1997. godine u Cirihu u Švicarskoj ubio Italijana Giuseppea Sidu, da bi potom izvršio krađu, te pobjegao uz saučesništvo izvjesnog Dragana Nikitovića. Uhvaćen je u BiH 2000. godine i prvobitno osuđen na četrnaest godina, da bi Vrhovni sud preinačio kaznu na dvanaest godina. U petoj godini izvršenja kazne u KPZ Zenica, obnovljen je postupak na zahtjev odbrane i Hasanbašić je osuđen na osam godina zatvora, ali je pobjegao u pauzi prije izricanja kazne...
-
Fudo387
#30 Re: pizdarija u Doboju?
To je druga tema, cuj Sidu ubio.General War wrote:Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.![]()
E moj onaj ti......Hasanbašić je osuđen da je 1997. godine u Cirihu u Švicarskoj ubio Italijana Giuseppea Sidu, da bi potom izvršio krađu, te pobjegao uz saučesništvo izvjesnog Dragana Nikitovića. Uhvaćen je u BiH 2000. godine i prvobitno osuđen na četrnaest godina, da bi Vrhovni sud preinačio kaznu na dvanaest godina. U petoj godini izvršenja kazne u KPZ Zenica, obnovljen je postupak na zahtjev odbrane i Hasanbašić je osuđen na osam godina zatvora, ali je pobjegao u pauzi prije izricanja kazne...
E svasta.
- SaraFina
#31 Re: pizdarija u Doboju?
Black swan wrote:radostan dan wrote:neće bit dok sarafina ne pročita vijest....cyprus wrote:Samo da nije nešto međunacionalno...
![]()
![]()
![]()
dobojske ustaše s članskom karticom fašistoidnog HDZ-a namarale miroljubivu srpsko-bošnjačku (po)milicijsku patrolu u bosanskom doboju
![]()
![]()
Pročitala. Imate sreće. Što drugo da kažem? Živite u europski, kulturno orjentisanom gradu i kantonu.
Pa opletite opet "Teheran ovaki i onaki" MoRete ko u Titinom dobu u parku prespavati
A bogami i na forumu vas drže i to "islamističke orjentacije" (za susjede i komšije) s privilegijama ove džihadlije
Osjećam se kao bošnjačka dijaspora i općenito Bošnjakinja ja ugrožena.
Čmoljo neku noć pored vaših provokacija i trolanja samo meni crveni tekst napisa. Ali izdržala je Fata i gore i vas će
Djenerale i Botkin? Slažete se i vas "obatrojca"?
Last edited by SaraFina on 09/03/2018 16:21, edited 1 time in total.
- General War
#32 Re: pizdarija u Doboju?
Fudo387 wrote:To je druga tema, cuj Sidu ubio.General War wrote:Fudo387 wrote:Fakat se ispromasivali i onda na sake, e svaka cast gospodinu Hasanbasi.![]()
E svasta.
Uteftereno za "druge" teme.
-
Fudo387
#33 Re: pizdarija u Doboju?
Samo ti utefteri,General War wrote:Uteftereno za "druge" teme.
Ko god razbije nos pripadniku formacije kojoj je, izmedju ostalog, presudjeno da je pocinila Genocid, zasluzuje da se nadje
u kuci slavnih.
Hasanbasu uslikati i metnit u zemaljski muzej.
Ljudina i po'.
- General War
#35 Re: pizdarija u Doboju?
Fudo387 wrote:Samo ti utefteri,General War wrote:Uteftereno za "druge" teme.
Ko god razbije nos pripadniku formacije kojoj je, izmedju ostalog, presudjeno da je pocinila Genocid, zasluzuje da se nadje
u kuci slavnih.
Ljudina i po'.
Bez obzira na broj koga ima, bas ti komentar tukne fasizmom...ubicu slavitU prvom polugodišu 2017. u entitetskoj policiji bilo je zaposleno 6.906 radnika,Bošnjaka je zaposleno 356
-
Fudo387
#36 Re: pizdarija u Doboju?
Evo ga, fasizam.General War wrote:U prvom polugodišu 2017. u entitetskoj policiji bilo je zaposleno 6.906 radnika,Bošnjaka je zaposleno 356Fudo387 wrote:Samo ti utefteri,General War wrote:Uteftereno za "druge" teme.
u kuci slavnih.
Ljudina i po'.
Bez obzira na broj koga ima, bas ti komentar tukne fasizmom...ubicu slavit
I te Bosnje nek' namara.
- mO k3
#37 Re: pizdarija u Doboju?
fudo jebe ne vadi 
- General War
#38 Re: pizdarija u Doboju?
Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
- General War
#39 Re: pizdarija u Doboju?
Jah, iz amerika...fudo vigilantemO k3 wrote:fudo jebe ne vadi
- mO k3
#40 Re: pizdarija u Doboju?
Jesu policajci bili srbi??General War wrote:Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
-
Fudo387
#41 Re: pizdarija u Doboju?
Pa, mozda me boli qrac za policijom koja je pocinila Genocid.General War wrote:Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
Fino Sud presudio, ta i ta organizacija pocinila to i to, i danas mi ti palamudis o finoci te organizacije, kao, dje ce
na takvu policiju? Pa ima li igdje na svijetu da egzistira formacija kojoj je presudjeno za najgore moguce zlocine, i jos
pri tome sve to slavi kao nesto na sta su ponosni?
Nema, sem u tom jebenom fasistickom brlogu.
I kad se prije matere ti nacrta, pustili te ranije sa mucenja sampona?
- triconja
#42 Re: pizdarija u Doboju?
Mislim da je i papua nova gvinejska policija dosla da bi isti pripucali po njima bez trunke razmisljanja.General War wrote:Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
Pripucavanje po autoritetu koji je ustavom postavljen na to mjesto je nesta kad covjek bas zasere, a slaviti takav cin je isto ko stavit dva prsta u stekdozu, glupost da ne more veca bit.
- Matzan
#43 Re: pizdarija u Doboju?
Sa'š vidjeti kad Dodik naruči jedno 3 miliona metaka za miliciju.
- General War
#44 Re: pizdarija u Doboju?
Mislim po zadnjem izvjestaju...japanci.mO k3 wrote:Jesu policajci bili srbi??General War wrote:Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
De, i da nisu...stvar je sustine posta...gdje se sve "smijesno" zavrsilo cisto nesposobnosti i jednih i drugih a mogla je mrtva glava past.
- mO k3
#45 Re: pizdarija u Doboju?
haj ne seri japanci velis
Japanci Srbi??

Japanci Srbi??
- So What!
#47 Re: pizdarija u Doboju?
Okle' vi znate za tešanjski lokalni stereotip ...zigzag wrote:Ali je ozbiljan. Hasanbaše odmah traže kakvu ogradu da mogu kolac izvaditi ako dođe do tučeBlack swan wrote:zigzag wrote:gdješ na hasanbašu...samo sam čeko vakav komentar
opštepoznato
- General War
#48 Re: pizdarija u Doboju?
Ovi policajci su mogli biti mladji od bilo cega sa cim ih povezujes.Fudo387 wrote:Pa, mozda me boli qrac za policijom koja je pocinila Genocid.General War wrote:Pa kakve druge veze podrzavanje pucanja na policiju nicim izazvanu nego otvoreno podrzavanje ubistva prema nacionalnoj osnovi.Fudo387 wrote: Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
Fino Sud presudio, ta i ta organizacija pocinila to i to, i danas mi ti palamudis o finoci te organizacije, kao, dje ce
na takvu policiju? Pa ima li igdje na svijetu da egzistira formacija kojoj je presudjeno za najgore moguce zlocine, i jos
pri tome sve to slavi kao nesto na sta su ponosni?
Nema, sem u tom jebenom fasistickom brlogu.
I kad se prije matere ti nacrta, pustili te ranije sa mucenja sampona?
-
LipeCvat
#49 Re: pizdarija u Doboju?
Eh da je još koji Bosanac stisno pa obukao uniformu u boljemu entitetu bio bi ovo udar na temelje naše nam domovineFudo387 wrote:
Evo ga, fasizam.
![]()
I te Bosnje nek' namara.
- General War
#50 Re: pizdarija u Doboju?
A sta eto da ispadne da su obadvojica srbi?mO k3 wrote:haj ne seri japanci velis![]()
Japanci Srbi??![]()