Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#26 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by supercali »

Leia_Organa wrote:
pecpec wrote:Ma odjebi ti to,iz muske perspektive, cim te jednom zajebo opet ce.
Već jesam. Prekinula kontakt, i nisam ponosna na vokabular koji sam koristila kada smo se opraštali. :$
Ma trebala si 3 puta gore mu reci kad ti je to uradio
Jos mu se najebati majke da zna kako organa dere jarca
cenecimoveocino

#27 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by cenecimoveocino »

Odjebi ti njega,blokiraj ga gdje god možeš na ovim društvenim mrežama i tjt.Samo si se zajebala kad je prvi put se javljao staroj ljubavi dok si bila s njim,trebala si ti njemu nogu dat jer frajer nije emocionalno stabilan.
zoomba

#28 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zoomba »

supercali wrote:
zoomba wrote:
Leia_Organa wrote:Pozdrav forumaši i forumašice,

Inače ovo nije platforma koju bih koristila za rješavanje ljubavnih problema, ali nemam puno muških prijatelja koji bi mi mogli razriješiti neke nedoumice, pa sam tu.
Dakle, s momkom sam bila godinu dana i uložila sam 100 % sebe u vezu. Mislim da je oboma bilo lijepo, i zaista sam se trudila da tako bude, jer mi je bilo stalo. Veza koju je prije mene imao je trajala tri godine, i za vrijeme trajanja naše veze njegova bivša mu se stalno javljala. On je odgovorio prvi put, onda smo se složili da je možda najbolje da je ignoriše, ali svejedno je nekako bila prisutna. Kada god sam mu dala priliku da bude iskren, da mi kaže ako još uvijek nešto osjeća prema njoj, bio je kategoričan da je to gotovo, da mu je lijepo sa mnom i da me voli.
Nakon što smo prekinuli, saznala sam da je stupio u kontakt s njom i da planiraju kafu. Obzirom da sam se osjećala poniženom, javila sam mu se da mu kažem kako nije bio pošten što me lagao toliko vremena, jer to nisam zaslužila. On se onda osjećao loše, izvinjavao se, molio da mu dam drugu priliku, rekao da nije siguran zašto se uopšte njoj javio, nije bio načisto s emocijama. Poslije mi je rekao da mu je trebao closure s njom i da je to imao kada su se čuli, da je siguran da mene voli. I odlučim mu dati priliku da to izgladimo, međutim, on nakon nekog vremena shvati da to nije to, da mu smeta daljina (trenutno je u Njemačkoj) i da sa mnom ne vidi zajedničku budućnost. Razumijem, teško mi je, ali razumijem.
I čovjek dođe u Bosnu za vikend, javi se bivšoj, odu na kafu, vidim opet su se sprijateljili na Fejsu, lajkao joj je slike.
Boli me. Ne znam jesam tužna, ljuta, iznevjerena. Osjećam se kao da mc cijelo vrijeme neko vukao za nos.
Zanima me mišljenje muškaraca: je li vam ovo što ima s njom djeluje kao ono "pravo"?
Mislim, vraća joj se nakon svega. Njih dvoje su prekidali dva puta, oba puta je bila riječ o monotoniji u vezi i nedostatku seksa (ona se čuvala za brak :roll: ), što je njemu smetalo. Je li mislite da će ta veza na kraju završiti sretno? Je li ona njegova ljubav na koju će misliti čak i ako za životnu saputnicu izabere neku drugu?
Zaista se trudim da mislim pozitivno o tome, da im želim oboma vezu punu ljubavi i poštovanja, ali je tako teško, jer me tako boli. Znam da će proći, ali ni to ne pomaže da se osjećam bolje.

Izradio te, sto prije nastavis dalje to bolje za tebe, a mozes i ovde utjehu naci, ima finih momaka..
U red :mrgreen:
Buraz trenutno apstiniram od zenski , zovem ih sad sestrama i eventualno koji kompliment udjelim.. samo ti napred. :thumbup:
Leia_Organa

#29 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Leia_Organa »

irac300 wrote:Budi sretna što nisi završila sa takvim parmakom. Tipičan krkan, da mu je ubadat sa strane, a oženit nevinu. Bezveze razbijaš glavu, jednostavno, seljo je nanijetio oženiti nevinu, s tobom je zadovoljavao samo prirodne nagone. Znam XY primjera, gdje likovi odu u Njemačku, ali s vremenom ožene cure s kojima su u vezi. Nije problem daljina ako je veza ozbiljna. Taj ni u jednom trenutku nije s tobom htio ništa ozbiljno. Žao mi je, ali izmanipulisana si. Gledaj to sa vedrije strane, riješila si se hamelja.
"Tipičan krkan, da mu je ubadat sa strane, a oženit nevinu.", nisam nikada stvari gledala iz ove perspektive, da bi htio oženiti nevinu. Mislim, ne vrijedi mi sada uopšte o tome dumati, al' to bi objasnilo štošta.
kmirsad

#30 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by kmirsad »

Leia_Organa wrote:
irac300 wrote:Budi sretna što nisi završila sa takvim parmakom. Tipičan krkan, da mu je ubadat sa strane, a oženit nevinu. Bezveze razbijaš glavu, jednostavno, seljo je nanijetio oženiti nevinu, s tobom je zadovoljavao samo prirodne nagone. Znam XY primjera, gdje likovi odu u Njemačku, ali s vremenom ožene cure s kojima su u vezi. Nije problem daljina ako je veza ozbiljna. Taj ni u jednom trenutku nije s tobom htio ništa ozbiljno. Žao mi je, ali izmanipulisana si. Gledaj to sa vedrije strane, riješila si se hamelja.
"Tipičan krkan, da mu je ubadat sa strane, a oženit nevinu.", nisam nikada stvari gledala iz ove perspektive, da bi htio oženiti nevinu. Mislim, ne vrijedi mi sada uopšte o tome dumati, al' to bi objasnilo štošta.
Ništa se ti ne brini... evo se red ofatio... nek crkne od muke, šta je ispustio... :twisted:
supercali

#31 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by supercali »

I ima li snijega kod tebe?
zipoo

#32 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by zipoo »

Ne bi rekao da te svjesno iskoristavao. Jednostavno nije bio na cist sam sa sobom, a ti naivna. Tebi ostaje pomiriti se sa situacijom i krenuti naprijed. Traziti dalje svoju srecu
Nastasia

#33 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Nastasia »

Ne može niko znati da li mu je to "prava" ljubav kad ni on to sam ne zna.

U svakom skučaju, nemaš šta razmišljati o tome. Kažeš da si ti dala sve od sebe da mu bude lijepo, njemu to nije dovoljno, i ti sad prekrižiš to i furaš dalje. Zabavi se u međuvremenu nečim dok ne naiđe neko kome će biti dovoljno to što ti nudiš i vozdra.

Šta god da se njemu petljalo u glavi, da li te svjesno iskorištavao ili nesvjesno, da li te volio pa prestao ili te nikad nije ni volio, uopšte nije važno i ne treba ti biti važno. Važno je šta je na kraju od toga ispalo.

A vrlo vjerovatno je da je bivšu stavio na prijesto jer je nevina i sad kad hoće da se uozbilji na ljubavnom planu vraća se njoj. Neka joj ga.

Tebi svakako takav ne treba.
ExNihilo

#34 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by ExNihilo »

Leia_Organa wrote:
ExNihilo wrote:Ključno pitanje je: jesi li se i ti čuvala za brak?
Ne. Ne mogu ja to. :roll:
Tebe guslao, nju će ženiti.

Je li volio SW? Ako nije, šta će ti. :D
Strpljiva

#35 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Strpljiva »

ExNihilo wrote:
Leia_Organa wrote:

:lol: :thumbup:

Ko kaze da muskarci nisu spremni pomoci dami u nevolji
Leia_Organa

#36 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Leia_Organa »

ExNihilo wrote:
Leia_Organa wrote:

A jeste.:D Sve je krenulo od Gospodara prstenova i Ratova zvijezda.
ExNihilo

#37 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by ExNihilo »

Leia_Organa wrote:
ExNihilo wrote:
Leia_Organa wrote:

A jeste.:D Sve je krenulo od Gospodara prstenova i Ratova zvijezda.
Dobro, hajmo onda ovako.

Ako je Frodo mogao odnijeti prsten u Mordor, možeš i ti preboljeti njega.
irac300

#38 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by irac300 »

Naći ćeš ti koliko vidim mnogo novih obožavatelja. :D
apsolutno romantican

#39 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by apsolutno romantican »

irac300 wrote:Naći ćeš ti koliko vidim mnogo novih obožavatelja. :D
jos ako baci na onoj temi koji atribut :D nasoj sreci nigdje kraja :D
Bloo
Globalna šefica

#40 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Bloo »

Treba joj neki Samwise forumski
insomnia78

#41 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by insomnia78 »

Eno onaj vec misli da joj pokaze Smeagola
irac300

#42 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by irac300 »

Bloo wrote:
Ma ne sekiram se ja za nju, vidim po pisanju da je neko pametno djevojče, ljubiteljica SF-a, nema zime za nju. :D Svako u životu naleti na budalu, iskustvo se plaća.
ExNihilo

#43 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by ExNihilo »

Pa sad, ako ćemo mak pod konac, SW baš i nije SF. :D
Bloo
Globalna šefica

#44 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Bloo »

ExNihilo wrote:Pa sad, ako ćemo mak pod konac, SW baš i nije SF. :D
Don't go there :lol:
Bloo
Globalna šefica

#45 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Bloo »

irac300 wrote:
Bloo wrote:
Ma ne sekiram se ja za nju, vidim po pisanju da je neko pametno djevojče, ljubiteljica SF-a, nema zime za nju. :D Svako u životu naleti na budalu, iskustvo se plaća.
Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda :mrgreen:
supercali

#46 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by supercali »

Mozda je bio ljubitelj star trek
irac300

#47 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by irac300 »

Bloo wrote: Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda :mrgreen:
Ne znam za druge, ja se ne žalim. :D
ho oponopono

#48 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by ho oponopono »

Inače ovo nije platforma koju bih koristila za rješavanje ljubavnih problema, ali nemam puno muških prijatelja koji bi mi mogli razriješiti neke nedoumice, pa sam tu.
Dakle, s momkom sam bila godinu dana i uložila sam 100 % sebe u vezu. Mislim da je oboma bilo lijepo, i zaista sam se trudila da tako bude, jer mi je bilo stalo. Veza koju je prije mene imao je trajala tri godine, i za vrijeme trajanja naše veze njegova bivša mu se stalno javljala. On je odgovorio prvi put, onda smo se složili da je možda najbolje da je ignoriše, ali svejedno je nekako bila prisutna. Kada god sam mu dala priliku da bude iskren, da mi kaže ako još uvijek nešto osjeća prema njoj, bio je kategoričan da je to gotovo, da mu je lijepo sa mnom i da me voli.
Nakon što smo prekinuli, saznala sam da je stupio u kontakt s njom i da planiraju kafu. Obzirom da sam se osjećala poniženom, javila sam mu se da mu kažem kako nije bio pošten što me lagao toliko vremena, jer to nisam zaslužila. On se onda osjećao loše, izvinjavao se, molio da mu dam drugu priliku, rekao da nije siguran zašto se uopšte njoj javio, nije bio načisto s emocijama. Poslije mi je rekao da mu je trebao closure s njom i da je to imao kada su se čuli, da je siguran da mene voli. I odlučim mu dati priliku da to izgladimo, međutim, on nakon nekog vremena shvati da to nije to, da mu smeta daljina (trenutno je u Njemačkoj) i da sa mnom ne vidi zajedničku budućnost. Razumijem, teško mi je, ali razumijem.
I čovjek dođe u Bosnu za vikend, javi se bivšoj, odu na kafu, vidim opet su se sprijateljili na Fejsu, lajkao joj je slike.
Boli me. Ne znam jesam tužna, ljuta, iznevjerena. Osjećam se kao da mc cijelo vrijeme neko vukao za nos.
Zanima me mišljenje muškaraca: je li vam ovo što ima s njom djeluje kao ono "pravo"?
Mislim, vraća joj se nakon svega. Njih dvoje su prekidali dva puta, oba puta je bila riječ o monotoniji u vezi i nedostatku seksa (ona se čuvala za brak :roll: ), što je njemu smetalo. Je li mislite da će ta veza na kraju završiti sretno? Je li ona njegova ljubav na koju će misliti čak i ako za životnu saputnicu izabere neku drugu?
Zaista se trudim da mislim pozitivno o tome, da im želim oboma vezu punu ljubavi i poštovanja, ali je tako teško, jer me tako boli. Znam da će proći, ali ni to ne pomaže da se osjećam bolje.

...bila si dio košnice...:pusi2:

...uzima vas frajko zdravo za gotovo, levati i tepa vam kad stigne, ko zna koliko ih još ima i da ne znate jedna za drugu...jebajiga ideš dalje...šta imaš dumati da li je njihova ljubav prava, ko ih jebe bolan, njemu nije stalo do tebe bona, medi ti da te pojebe...ostalo isprazna čuprica...:pusi2:
Zoya

#49 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by Zoya »

Nema tu puno filozofije. Nije te volio. Bila si mu draga ali te nije volio. Nikad se ne petljaj sa muškarcima koji su više puta bili i vraćali se u vezi sa istom osobom.

Naravno da ju je volio kada joj se opet vratio.
insomnia78

#50 Re: Odmah nakon prekida sa mnom, vratio se bivšoj - muška perspektiva

Post by insomnia78 »

irac300 wrote:
Bloo wrote: Da, inace ljubitelji SF i fantazije ne znaju sta ce od ponuda :mrgreen:
Ne znam za druge, ja se ne žalim. :D
Pa sad ako imaju sise
Post Reply